Koľko platíte mesačne za vodu pre 4-člennú rodinu?
Ahojte koľko platíte mesačne za vodu (vodné plus stočné) 4 členná rodina a s deťmi 10 a 5r? Ďakujem moc za komenty k téme zvyšok neriešim
A ty?
Ahoj my 20€ 🙂
Studena voda? Vsetka? Kde? Ceny vody su na sk rozne.
Všetka voda okres ds
@taktotedanie akože zatiaľ nič? Neplatíte za vodu?
Nie 🙂
@taktotedanie ako to robíte? Daj prosím navod🤣
@taktotedanie studňa?
my platíme zálohu v prepočte 100 €, ale máme RD
Ked beriete verejnu vodu, mohlo by to byt ×/- 60 €.
35 eur mesačne (Žilina). Mame dvoch pubertiakov, ktorí sú nonstop v sprche... Minulý rok som mala nastavenú platbu na 25 eur mesačne a doplacala som cca 50 eur.
@tiezjedna pitnú vodu neviem ktoa so studne a záchod asi tiež ľudia splachuju ci??
Máme RD, sme 5, dievcata 15,11 a 3 a platíme 65eur.
Mame vlastny zdroj vody z lesa- opakovane kontrolovana voda s perfektnym zlozenim
27e mesacne RD 5+1 osob
Okres Senec, obecný vodovod, 4 členná rodina (dievčatá 9 a 6r.), ročná spotreba 75 m3, cena 66,00 €
Platíme stočné 130 eur dva krát do roka, mame svoju studňu
@lavendertowncards dobrý deň, netuším ako mi chcete pomôcť s platbou vody - zaplatíte účty nezištne za mňa alebo ako mam tomu prosím rozumieť??
Položila som jednoduchú otázku čakala som jednoduchú odpoveď ale toto som vážne nečakala 🤷
@lavendertowncards tá však napíš názov firmy. Lebo toto tu čo píšeš znie ako riadny odrb. Keď bude autorka chcieť podľa firmy si vás nájde.
@lavendertowncards presne to. Je to dosť odveci chcieť sa miešať do finančných záležitosti niekoho cudzieho bez uvedenia svojho mena alebo názvu firmy. Pomôcť môžeš. Ale nie anonymné sa niekomu natrepat domov.
Vychádza to cca 20-25€ mesačne. Nemáme nastavené preddavky, máme jedenkrát za rok, ale v priemere to vychádza na mesiac cca 20-25€.
Je v tom všetko - vodné aj stočne. Stredne Slovensko, 3 clenna rodina
@lavendertowncards ako financnik moze pomoct s platenim sekov za vodu? Trochu si to nedomyslel... kebyze ponukas svoje sluzby pod inou diskusiou, davalo by to zmysel... ale pani sa pytala na uplne nieco ine
20 eur - 7 ľudí, žiadne obmedzenia, Kosice-okolie (sama nechápem, ale je to tak).
RD Banská Bystrica 2+2-50€.

Chvalabohu zatial nic