Koľko platíte za poistky na život a dom?
Ahojte,zaujíma ma na koľko € máte poistky?zibotnu a ma dom? Mme sa zda že platíme moc,zivotna 160€ každé 3 mesiace,a na dom 180€ za rok, zaujíma ma koľko platíte vy,muž sa so mnou hada že to je ešte dobre ale mme to príde moc😂
my za dom platime 250€ ročne
Máme poistenú len hypo a životku dokopy 150€ mesačne.
Zivotné okolo 50 na mesiac. Poistenie na dom platí muž, myslím, že podobne, ako máte vy.
rizikovu zivotnu mam 120e mesacne a dom 200e rocne
Zivotnu / rodinne (respektive urazove a choroby) nieco malo cez 100 mesacne... na dom okolo 360 rocne celkovo
Vpodstate platite malo (zalezi, co v tom mate - v poistke) a ako velky dom a na kolko je positeny apod... ale "nominalne" ste na tom dobre 🙂 🙂
Muz zrusil zivotku takze nemáme....ze ak.by sa nieco stalo predame.dom 😇jeho zmyslanie ze zbytocne vyhodene peniaze...tie peniaze co.sme mesacne platili za poistku posielame do fondov
Dom cca rovnako.ako vy kedze kazdy rok rastie suma a meni sa.....
@zuzkaa1991 Inac teda zaujimava uvaha...
1, poistenie zivota - to chapem, to sa da vykryt kadejako (2. pilier, 3. pilier, predaj veci, nasetrene, investicie)...
2, ale teda trvale nasledky urazu / choroby... to mi pride dost riziko... si predstav, ze budes mat nasledky urazu lebo sa popalite pri poziari toho vasho domu (alebo pri zruteni apod)... Co potom? Alebo teda bude potrebne financovat liecbu - predate dom, ale kde budete byvat...
Lebo nestastie nechodi po horach a niekedy vie vykombinovat veci jedna radost... (nie som poistovak)
@zuzkaa1991 Inac teda zaujimava uvaha...
1, poistenie zivota - to chapem, to sa da vykryt kadejako (2. pilier, 3. pilier, predaj veci, nasetrene, investicie)...
2, ale teda trvale nasledky urazu / choroby... to mi pride dost riziko... si predstav, ze budes mat nasledky urazu lebo sa popalite pri poziari toho vasho domu (alebo pri zruteni apod)... Co potom? Alebo teda bude potrebne financovat liecbu - predate dom, ale kde budete byvat...
Lebo nestastie nechodi po horach a niekedy vie vykombinovat veci jedna radost... (nie som poistovak)
@zic ja som finančné gramotna to mi nemusíš pisat ...lenze mojho muza neprehovorim prehovorila som zriesila poistku po 2r zrusil ;)..... takze.zbytocne sa budem vadit s nim....mozno o par rokov ho opat prehovorim ;)
Mame to plus mínus rovnako. Dvaja dospelí pracujúci.
@dominikapova ako to môžeš vediet bez toho aby si tu poistku videla?

Muz zrusil zivotku takze nemáme....ze ak.by sa nieco stalo predame.dom 😇jeho zmyslanie ze zbytocne vyhodene peniaze...tie peniaze co.sme mesacne platili za poistku posielame do fondov
Dom cca rovnako.ako vy kedze kazdy rok rastie suma a meni sa.....