icon

Koľko platíte za poistky na život a dom?

2. júl 2025

Ahojte,zaujíma ma na koľko € máte poistky?zibotnu a ma dom? Mme sa zda že platíme moc,zivotna 160€ každé 3 mesiace,a na dom 180€ za rok, zaujíma ma koľko platíte vy,muž sa so mnou hada že to je ešte dobre ale mme to príde moc😂

zuzkaa1991
2. júl 2025

Muz zrusil zivotku takze nemáme....ze ak.by sa nieco stalo predame.dom 😇jeho zmyslanie ze zbytocne vyhodene peniaze...tie peniaze co.sme mesacne platili za poistku posielame do fondov
Dom cca rovnako.ako vy kedze kazdy rok rastie suma a meni sa.....

slawka2208
2. júl 2025

my za dom platime 250€ ročne

denkabemommy
2. júl 2025

Máme poistenú len hypo a životku dokopy 150€ mesačne.

jablko13
2. júl 2025

Zivotné okolo 50 na mesiac. Poistenie na dom platí muž, myslím, že podobne, ako máte vy.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
klementinka58
2. júl 2025

rizikovu zivotnu mam 120e mesacne a dom 200e rocne

zic
2. júl 2025

Zivotnu / rodinne (respektive urazove a choroby) nieco malo cez 100 mesacne... na dom okolo 360 rocne celkovo
Vpodstate platite malo (zalezi, co v tom mate - v poistke) a ako velky dom a na kolko je positeny apod... ale "nominalne" ste na tom dobre 🙂 🙂

zic
2. júl 2025
@zuzkaa1991

Muz zrusil zivotku takze nemáme....ze ak.by sa nieco stalo predame.dom 😇jeho zmyslanie ze zbytocne vyhodene peniaze...tie peniaze co.sme mesacne platili za poistku posielame do fondov
Dom cca rovnako.ako vy kedze kazdy rok rastie suma a meni sa.....

@zuzkaa1991 Inac teda zaujimava uvaha...
1, poistenie zivota - to chapem, to sa da vykryt kadejako (2. pilier, 3. pilier, predaj veci, nasetrene, investicie)...
2, ale teda trvale nasledky urazu / choroby... to mi pride dost riziko... si predstav, ze budes mat nasledky urazu lebo sa popalite pri poziari toho vasho domu (alebo pri zruteni apod)... Co potom? Alebo teda bude potrebne financovat liecbu - predate dom, ale kde budete byvat...
Lebo nestastie nechodi po horach a niekedy vie vykombinovat veci jedna radost... (nie som poistovak)

zuzkaa1991
2. júl 2025
@zic

@zuzkaa1991 Inac teda zaujimava uvaha...
1, poistenie zivota - to chapem, to sa da vykryt kadejako (2. pilier, 3. pilier, predaj veci, nasetrene, investicie)...
2, ale teda trvale nasledky urazu / choroby... to mi pride dost riziko... si predstav, ze budes mat nasledky urazu lebo sa popalite pri poziari toho vasho domu (alebo pri zruteni apod)... Co potom? Alebo teda bude potrebne financovat liecbu - predate dom, ale kde budete byvat...
Lebo nestastie nechodi po horach a niekedy vie vykombinovat veci jedna radost... (nie som poistovak)

@zic ja som finančné gramotna to mi nemusíš pisat ...lenze mojho muza neprehovorim prehovorila som zriesila poistku po 2r zrusil ;)..... takze.zbytocne sa budem vadit s nim....mozno o par rokov ho opat prehovorim ;)

domiklik
2. júl 2025

Mame to plus mínus rovnako. Dvaja dospelí pracujúci.

valery1203
Odpoveď bola odstránená
dominikapova
Odpoveď bola odstránená
domiklik
12. júl 2025
@dominikapova
Odpoveď bola zmazaná

@dominikapova ako to môžeš vediet bez toho aby si tu poistku videla?

dominikapova
Odpoveď bola odstránená