Koľko platíte za vedenie účtu?
Za obidva 0
Nič, M.bank a revolut.
Za vedenie uctu platim nulu. Este taku nehrali, ze by clocek v roku 2024 platil za vedenie uctu, nedajboze za vyber z bankomatu. Haha. Banka SLSP
@liz_lemon Aha, to nvm. Z tychto 3 uctov vyuzivam iba mBank, maju najsikovnejsiu aplikaciiu, vybery vo vsetkych bankomatoch nad 70eur zdarma. Aj ked ja platim zvacsa mobilom a vytiahnem si 70 eur mozno raz za mesiac, ked sa mi minie cash v penazenke. Ale mozem si vybrat vzdy z najblizsieho bankomatu, to je celkom vyhoda.
6€ za účet a 2,20€ kartový poplatok. Banka SLSP
Slsp, nič,ale spĺňam podmienky účtu zadarmo 🤷
Má niekto Fio pre dieťa?
Nikdy som nič neplatila za účet a ani nikto z rodiny
Slovenská sporiteľňa -nič
Viem že v 365 sa platí za ten účet ktorý musíš mať k hypotéke.. možno preto toľko platíš
@buberova nemám hypo ani žiadnu pôžičku
0 mám Prima banku a Raiffeisen. Treba splniť podmienky
@andrea1112 slsp 0-splnam podmienky, 365-0 nie su podmienky, ani ho nevyuzivam v appke vies zmenit typ uctu pokial viem. Muz si tak menil lebo mal tiez nejaky vyssi typ za poplatok
ČSOB, poplatok 0,00 €
@jarka_black ale mBank má podmienku,buď vybrať 1x do mesiaca 70 eur alebo zaplatiť kartou 70 eur.Ja som zostala prekvapená,keď som si zriaďovala účet,tak nič také nebolo,neviem,kedy to zaviedli,zatiaľ som nič neplatila,lebo platím kartou...čože splňam podmienky
@butterflyeffect
Neviete náhodou ako sa ten účet vola. Ja tam mam účet asi 25 rokov je to klasický účet bez úverov a platím 5,90 €
@andrea1112 názvy účtov v 365 aj porovnanie účtov aký je rozdiel medzi účtom za 0€ a za 5,90€ nájdeš v sadzobníku poplatkov
https://365.bank/pravne-info#sec3
v tom bezplatnom účte platíš za každé vydanie a obnovenie plastovej karty 12€
ak by si išla osobne vložiť hotovosť platíš 2€
nedajú sa vydať karty pre disponentov
výber s cudzích bankomatov je za poplatok 4€
vo VUB nič
v mBank nič
MBank nič.
Deti mBank účty tiež nič.
Fio ma ale lepšie sporenie, treba zvážiť.
Mne sa to už ale nechce meniť. Som v mBank už 11 rokov spokojná.
Keby som si ale zakladala ucet dnes, asi idem do Fio.
SLSP- a nic
@andrea1112 kde máš účet 25 rokov? 365 existuje tak 4 roky cca a v slsp taky poplatok nemajú.
@andrea1112 pozeram prave v appke tak je tam ze Ucet zadarmo-vpravo dole je ikonka menu, potom ucet a tam mi ukazuje aj moznost zmenit ucet…
@janai1 ucty postovej banky su teraz 365. 365 odkupila postovu banku a tam mohla mat ucet dlho

SLSP - ak otvorite online tak 12 mesiacov zadarmo
VUB - ak otvorite online tak 12 mesiacov zadarmo
CSOB Smart ucet - bez poplatku
mBanka - bez poplatku
365 banka - bez poplatku
Fio banka - bez poplatku