Koľko si môžete ušetriť z 850 eur?
Koľko je v pohode si ušetriť z 850€? Zvládnem tak 200 Max
@zefyra sorry. Ano, potom so uz citala dalsie odpovede a tie sumy sa mi poplietli. Dik
@stellarstar 65 centov?
@zefyra áno co je na tom?
Zakladatelia má veľkého psa - aziata. Ten denne zožerie 2 yorkov... Ak ho nechce kŕmiť odpadkami zo stola, 50 je ešte spodná hranica podľa mňa.
A zakladatelke, urob to tak, že najprv odloz a min len toľko, koľko ostane. Skús 250, uvidis. Možno aj 300 ušetris...
@stellarstar prepáč, ale podľa mňa to nie je plnohodnotná strava pre psa, prečitaj si koľko percent mäsa to má.
Podľa mňa ušetríš krásne.
Tak na stravu sama dávaš 250e veľa, podľa mňa.
Neviem si predstaviť minút na osobu 250e pri 5 členov. Aj keď sa hovorí, že jeden je drahší ako 5.ale vždy sa dá zmraziť, nakúpiť do špajze, chladničky.
@zefyra len preto že je to lacné krmivo nie je plnohodnotné? Ani drahý produkt nie je automaticky dobrým krmivom
@stellarstar prosím ťa to ako sa volá to krmivo? Ďakujem.
@zefyra aha zrazu zmenený názor? Žijem v AT tak to kupujem tu
@stellarstar ....ale prosím ťa,to si nevšímaj.Tuto sa ženy pretekaju aj v tom,že ktorej pes zožerie viac a za viac peňazí.
Mám dve sucky,ktoré na granulach z Lidla žijú a sú to spokojné,zdravé jedince.Sem tam cca 1-2 krát do mesiaca dostanú konzervu ( tiež z Lidla alebo pod ) a nič im nie je.
Majú 9 a 8 rokov a tešia sa skvelej kondičke a dobrému zdraviu.
@stellarstar nie, nezmenila som názor, je to neuveriteľné. Ja žijem kúsok od hraníc s AT, chodím tam často nakupovať ale nič kvalitné som tam za tých pár centov nevidela. A ani sa mi nezdá aby sa len z toho najedli dvaja psy na celý deň. Ale je mi to úplne jedno, nebudem tu už spamovať autorkyn príspevok.
@zefyra čivava nepotrebuje 150 g konzervy na hlavu, a toľko by som im ani nedávala veď to je pre ich malý žalúdok veľa. Ja im dávam 3x denne jesť, sem tam dostanú aj pamlsky takže nič im nechýba
@doriiis ďakujem, my tiež fičíme na Hofer a Zooroyal značkách, keď idem do lidl čo veľmi zriedka chodím tak aj tam nakúpim. Aj sama urobím pre nich paštétu lebo tú milujú. Naša dáma ( labi box ) sa dožila 12r, čivava senior bude mať v novembri 9 r a malý bude mať rok. Jasne ze im nič nebolo nič im nechýba a zdravie majú tiež dobré. Pravidelne čítam články a testy o konzervach a granulach pre psov najmä tie lacné. A preto píšem vyššie ze niekedy tie lacnejšie sú oveľa lepšie ako tie drahé...
@katkaa01 ??

@zefyra mala konzerva kt kupujem stojí 65 či 75 či a stačí na den pre oboch