icon

Koľko si zapýtať ako opatrovateľka?

agi07
18. júl 2011

Od augusta by som mala začať opatrovať 3,5 ročného chlapčeka. Mám však dilemu. neviem koľko si mám od rodinky zapýtať ako hodinovú mzdu vzhľadom k mojím skúsenostiam. Koľko ste platili opatrovateľke vy, resp. boli by ste ochotné jej zaplatiť. Jedná sa o to , že rodičia sú fajn, aj máme voči sebe dôveru, tak nechcem byť drzá. Keď som opatrovala doteraz, tak som dostávala na hodinu 2,5-3 eura. Neviem, čo navrhnúť.Poraďte

katkavesteg
29. jan 2015

Chcela by som radu.Koľko si mám vypýtať za opateru 4 ročného dieťaťa,keď ho budem mať 24 hodín na zodpovednosti,je škôlko povinné 🙂 a napokon všetkého opatrovanie tohto malého dieťatka sa bude vykonávať u mňa v mojej domácnosti.Prvý krát,idem do niečoho takéhoto,tak mi prosím poraďte,ak niekto má skúsenosti.Ďakujem.Katka.
P.S.Nechcem byť veľmi ani náročná,ale zas nechcem ani prerobiť,keďže to všetko stojí vodu,plyn atď...

romanovic
2. feb 2015

Pre ilustraciu - moja 6 rocna (ked je chora, alebo cez prazdniny, ked je zavreta skolka) chodi k tete opatrovatelke, ktora je dochodkyna, byva tam od cca 7,30 do 17,00, stravuje sa tam, chodia vonku, atd....platim 80,- €/tyzden.

kathynka
2. feb 2015

@romanovic lenze teta dochodkyna to ma prilepsenie k dochodku, nie je to jej plat...

romanovic
3. feb 2015

Ano prepac, ja som to pochopila tak, ze dieta budes mat dokopy 24 hodin za tyzden, teda cca 5 hodin denne.

nikol411
27. feb 2015

OPATROVANIE DETIČIEK BRATISLAVA: Ponúkam spoľahlivé opatrovanie detičiek. Som časovo veľmi flexibilná. S opatrovaním detičiek mám už bohaté skúsenosti, venujem sa mu už 3 roky pravidelne popri štúdiu na vysokej škole. Najmladšie dieťatko,chlapček, ktorého som opatrovala mal len 4 mesiace. Strážila som už aj viac detí naraz,takže ak máte aj viac detičiek nerobí mi to žiadny problém. Opatrovala som a starala sa o detičky,ktoré mali 2 roky,3 roky a 7 rokov. Starala som sa aj o súrodencov chlapčeka a dievčatko a dve dievčatká. Pravidelne som aj vyzdvihovala dievčatko zo škôlky keď mamina bola v práci a zostala som s ňou doma, kým sa mamina nevrátila. Pravidelne som aj doučovala a strážila celý deň chlapčeka, ktorý mal individuálny štúdijný plán,učili sme sa spolu a poobede hrali na ihrisku. Domáce zvieratká mi neprekážajú ak sú v rodinke. Ak hľadáte niekoho zodpovedného pre svoje detičky ozvite sa mi do správy. Ďakujem

eva.macko
15. mar 2015

BRATISLAVA 4 - Milé maminky, ponúkam spoľahlivé a láskavé opatrovanie drobčekov v minikolektíve,mám 36r. a niekoľkoročné skúsensti s opatrovaním detičiek od narodenia do školského veku (minikolektív, indidividuálne op., súkromná škôlka/jasle). Ponúkam rodinnú atmosféru, kreatívne vyplnený čas, dobrú domácu stravu (vrátane pitného režimu, ovocia, zeleniny, čerstvých štiav...), pohyb na čerstvom vzduchu. V prípade potreby a dohody - možnosť dieťatko doviezť a odviezť späť domov. Určite sa dohodneme. Prijateľné cenové nastavenie 😉

salutka
16. mar 2015

SENICA-OKOLIE. Ponúkam opatrovanie vášho dieťatka, možnosť u mňa doma, máme 3roč. dievčatko. Napíšte svoje požiadavky a možno sa dohodneme.

emuskaaa
7. apr 2015

PRESOV 😉
fotoportrét
emuskaaa ahojte koceny ja som z Presova som na materskej dovolenke cize v podstate sa nudim . Mam skoro 6 rocnu dcerku ktora od septembra pojde do skoly a jednu co bude mat v july dva rocky . Ak by mal niekto zaujem postrazim od 7:00 do 16:00 ...... piste ponuky cena 1,66 -1,80e na hodinu ... Pekny vecer ;)

OD AUGUSTA SOM UZ OBSADENA ALE AK BY SA NASLA ESTE NEAKA MAMINKA CO POTREBUJE TAK VEZMEM ESTE JEDNO DIETATKO emoticon

SOM MILA,SIKOVNA,KLUDNA, A VARIM V PRIPADE AK TREBA emoticon
Piste budem sa velmi tesit ak prejavite doveru emoticon

emuskaaa
12. apr 2015

Ak je opatrovatelka ako ja ze si chcem len privyrobit tak si myslim ze 1,66e co beriem je uplne dostacujuca suma 😉 uz ked niekto vezme 4-5e na hodinu je to zdieranie ☹ Presov

emuskaaa
13. apr 2015

Ponukam strazenie len teraz od Aprila do Jula emoticon

ahojte koceny ja som z Presova som na materskej dovolenke cize v podstate sa nudim . Mam skoro ž rocnu dcerku ktora od septembra pojde do skoly a jednu co bude mat v july dva rocky . Ak by mal niekto zaujem postrazim od 7:00 do 16:00 ...... piste ponuky cena 1,66 -1,80e na hodinu ... Pekny vecer ;)

OD AUGUSTA SOM UZ OBSADENA NA 101%

SOM MILA,SIKOVNA,KLUDNA, A VARIM V PRIPADE AK TREBA emoticon
Piste budem sa velmi tesit ak prejavite doveru emoticon

moninka1
16. apr 2015

Most pri Bratislave - Mile maminky,ponukam opatrovanie vaseho dietatka u nas doma. Rodinny dom so zahradkou (trampolina, smyklavka, pieskovisko, vnutorna herna). Mame 4 rocneho chlapceka a 2,5 rocnu dcerku. Samozrejmostou je laskavy pristup, zdrava, pestra strava, vela pobytu na cerstvom vzduchu, mnozstvo aktivit zameranych na rozvoj hrubej aj jemnej motoriky, kreativity, rozvijanie dietatka aj v style montessori principov. Mam viacrocne skusenosti so strazenim deti. V pripade zaujmu ma, prosim, kontaktujte cez spravu pre viacej info.

mpatka
Odpoveď bola odstránená
zajkulka
2. jún 2015

Strazenie deti pocas prazdnin v Kosiciach - KVP, Kosice. 32-rocna mamka s 5.5 rocnym synom hlada kamarata/-tku pocas letnych prazdnin. S opatrovanim deti mam dlhorocne skusenosti. Som spolahliva, zodpovedna a flexibilna. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte: 0918 174 038. Urcite spolu zazijeme vela zabavy. emoticon

kalca
10. jún 2015

Mile mamicky,
kedze sa blizi september a mne sa uvolni jedno miesto tak Vam ponukam
opatrovanie vaseho drobca u seba doma v Petrzalke.
Opatrovaniu sa venujem 13 rokov. Blizsie info a referencie Vam rada poskytnem 🙂
zuzanavidrova@gmail.com
Dakujem a prajem Vam pekny den 🙂
Zuzana

eva.macko
14. jún 2015

Dobrý deň, hľadám milú, skúsenú opatrovateľku na výpomoc do minijasličiek počas letných prázdnin. Absolútnou podmienkou je okrem skúseností aj výborný vzťah k detičkám a láskavý prístup, nerobíme túto prácu prioritne pre peniaze, ale s láskou! Bližšie info v IP.

maminecka2
20. júl 2015

Dobrý deň, som z Ba- Dlhé diely, potrebovala by som pomôct s detmi cca 1,5-2 hod. 2-3x týždenne v podvečerných hodinách. Mám dvoch chlapcov, 3r.+10m. a 1r.+5m., vedia sa spolu pekne zahrať. Teším sa na Vás, ďakujem.

maluk
Odpoveď bola odstránená
maminecka2
12. sep 2015

Bratislava- Dlhé diely.
Dobrý deň milé mamičky, babičky, žienky. Zostala som na rizikovom ako ležiaca, budem potrebovať niekoho na pomoc- k deťom (starší 4 roky - bude cez deň v škôlke, mladší má 1rok a 9 mesiacov- treba prebaľovať, kŕmiť...)+ pomoc v domácnosti. Bolo by to cca od 7:30 do 18:00 kým nepríde manžel. Ide o dlhodobú pomoc, aj po narodení bábätka, na ďalších podrobnostiach a povinnostiach by sme sa dohodli. Prosím o skoré odpodeve. Ďakujem pekne.

gita17
21. sep 2015

@sandricka2011 moja zlata, to je sice pekne, ze sa nad tym rozculujes, ale ucitelky v skolke maju cca 400 eur mesacne, tak si vyrataj kolko to je na hodinu a kolko deti strazia.

roxana280
21. sep 2015

@kalca ten radiátor by ste si mali zabezpečiť voči nárazu..

emuskaaa
30. okt 2015

#opatrovanie PRESOV

Mile mamicky ponukam opatrovanie vasich ratolesti u mna doma emoticon Skusenosti mam opatrovala som vela deticiek ,momentalne mi odchadza dievcatko do skolky tak som volna . Ponukam kazdo dennu cerstvu stravu......... ucenie sa hravou formou ,prechadzky ihriska .... #cena : 150e v cene je uz vsetko

Info do IP alebo emiliapirochova@gmail.com / 0908 081 861

lastovicka01
2. dec 2015

Rada sa postaram o vase dietatko . ZN.Banska Bystrica

eeelnka
11. jan 2016

OPATRÍM DIEŤA VO VEĽKOM KRTÍŠ
Ponúkam dlhodobé, krátkodobé aj príležitostné stráženie deti u mńa v rodinnom dome v peknom prostredí s dvorom, terasou a bazénom vo Veľkom Krtíši. V prípade potreby postrážim aj v nočných hodinách alebo cez víkend. Kontakt: 0908 283 691

mata71
14. feb 2016

NOVE ZAMKY Milé mamičky
Stráženie detičiek u mňa doma Šurany Dobrý deň. Som 44 r mamička na rodičovskej dovolenke mám 2r synčeka . Môžem postrážiť Vaše deti denne od pondelka do piatku u nás doma v rodinnom dome zo záhradou v Šuranoch. Mám ukončený kurz na profirodičovstvo,kurz prvej pomoci, Prípadne sa vieme dohodnúť.od 1.3.2016 stráženie . mata71ha@gmail.com stráženie 1 dieťa … 3€/ hod Príplatok za každé ďalšie dieťa … +1€/ hod ak sú súrodenci,príbuzní .Bez príplatku za choré dieťa Bez príplatku za opatrovanie cez víkendy a sviatky Rovnaká cena opatrovania cez deň aj v noci..... uvolní sa mi jedno miesto

lasenkamilovana
21. feb 2016

Tu čítam príspevky ja zarobím 2 Eura na hodinu ,potrebujem opatrovateľku len sem tam ,a vždy dávam najviac 2 Eura.a vždy sa nájdu .700 euro a z čoho nemám ani plat 500.najhorsie ked človek nemá komu dať nachvíľu varovať a musím pristupovať k cudzím ľudom .lebo tento stať nedomyslel škôlky ked sú plne

ivetaiveta12
11. mar 2016

Kazdy si ceni svoju pracu na urcitu sumu. A taktiez ma hranicu pod ktoru nejde. Rodicia ktori potrebuju varovat deti musia tuto sumu respektovat. Tak isto, zas treba respektovat rodicov, ked sa rozhodnu prijat niekoho kto ponuka pracu za nizsiu sumu. Je to vsetko o ponuke, dopyte a s tym spojenymi kompromismi.

kika691
11. mar 2016

Uz som parkrat opatrovala za 2€/hod (vychod) a bola som spokojna

ivetaiveta12
11. mar 2016

ja som dlhe roky robila opatrovateľku v UK a brala som 14 libier za hodinu v čistom(+rodina platila dane). Samozrejme že na Slovensku je to ine. Neviem aky štandard ma opatrovateľka s deťmi tu ale tam dojdem o 8mej rano a dostanem deti v pyžame (mala som 3, 2roky, 4 roky a 6rokov) a rodičia odchadzaju do prace. Mám na starosti raňajky, skolu, skolku, aktivity s najmladsou, vyzdvihovacky, rozne kruzky, mimoskolske aktivity, doma sme vzdy nieco vyrabali a lepili a varili, obed, veceru, deti sa ucili piect, robili sme ulohy do skoly, starala sa aby si upratali izbu, aby mali oblecenie ciste, raz za tyzden menila postelnu bielizeň, chodila na rodičovske, riešila kupovanie darčekov ak mal niekto z ich kamaratov/spolužiakov sviatok, nakupovala jedlo a varila z neho cely tyzden (len pre deti a seba).

S detmi sme mali každý deň úžasný čas, vždy niaky program na ráno a na poobedie, aj sme sa jašili, naháňali, varili, vyrábali veci, chodili na výlety, pozívali ich kamarátov k nám, aj robili úlohy, upratovali hracky.. skratka vsetko.
A poviem vám ze po takychto 11 tich hodinach kazdy den som dosla vecer domov vzdy jak zbity pes.
A preto si neviem predstavit ze to mam robit za 2 eura na hodinu s tym ze pravdepodobne si este z toho odvadzate dane mile damy? Radsej budem sediet za pocitacom za 5eur v cistom.

lasenkamilovana
11. mar 2016

@ivetaiveta12 ved nikto Vám to nekáže ,niekomu sú dobre aj 2 Eura ,než lopatou po celé

evittam
11. mar 2016

@ivetaiveta12 Presne ako píše kočka vyššie - nikto ti to nekáže. A zásadná vec je, že nemôžeš porovnávať neporovnateľné a to životnú úroveň a možnosti rodičov v UK a na SVK - veľmi pochybujem, že by ti nejaký rodičia v UK zaplatili 14 libier na hodinu keby každý z nich zarobil cca max. okolo 500-800,- libier v čistom. 😉