icon

Koľko stojí mesačne internát a strava pre vaše dieťa?

Včera o 17:58

Ahojte, dcéra by chcela ísť na stredoškolský internát, som samoživiteľka, takže by ma zaujímalo, koľko vás mesačne stojí internát, koľko strava na internáte, aj koľko dávate deťom vreckové. Nech som trošku v obraze. Dcéra by chcela ísť na pedagogickú do Turčianskych Teplíc, ale budem vďačná za všetky odpovede, aj z iných miest. Dakujem

elenajezova
Včera o 19:09

Dcérka teraz maturoval v Ivanke pri Dunaji. Platili sme za i termálne 160 euro a za stravu 70 euro. Vreckové dostávala podľa potreby. Cez prázdniny chodila 1 mesiac na brigádu, tak mala aj svoje peniaze.

autor
Včera o 20:17
@elenajezova

Dcérka teraz maturoval v Ivanke pri Dunaji. Platili sme za i termálne 160 euro a za stravu 70 euro. Vreckové dostávala podľa potreby. Cez prázdniny chodila 1 mesiac na brigádu, tak mala aj svoje peniaze.

@elenajezova dakujem

lulka1983
Včera o 20:20

@anonym_autor Môj syn športové gymnázium v ke, internát 80 eur, strava do 200. Vreckové ma 100 eur.

anonym_332a68
Včera o 20:30

Nas to len čaká ale 90 e internát a 200e strava . Vreckové budem dávať podla uváženia popripade pošlem na účet

zuzinka888
Včera o 20:50

Tusim ze tam stoji internat 70, ranajky a desiara su spojene, a aj obed s olovrantom a potom vecera. Strava asi 150 na mesiac ale dcera sa vela odhlasuje - neranajkuje, desiatu si kupuje sama - vela si berie aj z domu- takze ma velky preplatok. Vreckove ma 50 na tyzden no este si aj usetri.

anonym_c87ca4
Včera o 21:33

Minule si tu dostala plno odpovedí🙂 najdi si to