Koľko stojí mesačne internát a strava pre vaše dieťa?
Ahojte, dcéra by chcela ísť na stredoškolský internát, som samoživiteľka, takže by ma zaujímalo, koľko vás mesačne stojí internát, koľko strava na internáte, aj koľko dávate deťom vreckové. Nech som trošku v obraze. Dcéra by chcela ísť na pedagogickú do Turčianskych Teplíc, ale budem vďačná za všetky odpovede, aj z iných miest. Dakujem
Dcérka teraz maturoval v Ivanke pri Dunaji. Platili sme za i termálne 160 euro a za stravu 70 euro. Vreckové dostávala podľa potreby. Cez prázdniny chodila 1 mesiac na brigádu, tak mala aj svoje peniaze.
@elenajezova dakujem
@anonym_autor Môj syn športové gymnázium v ke, internát 80 eur, strava do 200. Vreckové ma 100 eur.
Nas to len čaká ale 90 e internát a 200e strava . Vreckové budem dávať podla uváženia popripade pošlem na účet
Tusim ze tam stoji internat 70, ranajky a desiara su spojene, a aj obed s olovrantom a potom vecera. Strava asi 150 na mesiac ale dcera sa vela odhlasuje - neranajkuje, desiatu si kupuje sama - vela si berie aj z domu- takze ma velky preplatok. Vreckove ma 50 na tyzden no este si aj usetri.
Minule si tu dostala plno odpovedí🙂 najdi si to

Dcérka teraz maturoval v Ivanke pri Dunaji. Platili sme za i termálne 160 euro a za stravu 70 euro. Vreckové dostávala podľa potreby. Cez prázdniny chodila 1 mesiac na brigádu, tak mala aj svoje peniaze.