icon

Koľko stojí internát na strednej škole mesačne?

Včera o 14:33

Dcéra uvažuje ísť na strednú školu na internát... Koľko vás mesačne stojí SŠ internát? Vrátane stravy. Koľko dávate vreckove? Dakujem

anonym_98a9bf
Včera o 14:35

@anonym_autor tak moja dcera intrak stál 200€ mesačne nájom, každý týždeň 50€ vreckové - takže asi 400€ mesačne? Ale to bolo pred 5 rokmi, teraz už zaraba si sama.

anonym_98a9bf
Včera o 14:36

Zakeží aj ktoré mesto

autor
Včera o 14:43
@anonym_98a9bf

@anonym_autor tak moja dcera intrak stál 200€ mesačne nájom, každý týždeň 50€ vreckové - takže asi 400€ mesačne? Ale to bolo pred 5 rokmi, teraz už zaraba si sama.

@anonym_98a9bf preboha, to bolo kde?

autor
@anonym_98a9bf

Zakeží aj ktoré mesto

@anonym_98a9bf Turčianske Teplice

anonym_98a9bf
@anonym_autor

@anonym_98a9bf preboha, to bolo kde?

@anonym_autor v Brne

autor
Včera o 14:44
@anonym_98a9bf

@anonym_autor v Brne

@anonym_98a9bf jaj...tak dúfam, že tento bude lacnejší...pozerala som aj stránku školy, ale nevedela som sa z toho vysomarit...

anonym_e1ea0e
Včera o 15:02

@anonym_autor 40€ internat, cca 70€ obedy+vecere, ranajky mali povinne iba v 1.roc., potom ich uz nechcel, vreckove 60€/mesacne. Brigaduje popri skole, cca 150€/mesacne si privyrobi. KNM

magdalienka11
Včera o 15:22

@anonym_autor dcéra Nitra - 180 strava a ubytko, 90 eur cestovné, 60 eur vreckové.

anonym_373232
Včera o 16:00

@anonym_autor
Prosím vás nedávajte hlavne vysoké vreckové, žiaci potom štvrtok kupujú MC Donald/donášky aby prišli domov s nízkym alebo žiadnym rozpočtom.
To isté jedlo v nedeľu prídu a chladnička praská vypadáva z nej a výsledok polovica v koši.
Cena mesačneho internátu ubytovanie+strava =180€ ale má to ísť od septembra zas hore tak cca počítam 200€
poplatok ako ZRPŠ(kupujú sa z toho na Mikuláša balíček+Deň detí a pod.akcie)
Vlaky ak kupuju lístok v predstihu vedia jazdiť zadarmo
Cena MHD + bus niečo sa tiež vyšplhá.To ozaj záleží od kraja 🙃
Skúste zavolať na vybraný internát a presnú cenu vám isto povedia 😉

alusha
Včera o 17:13

Internat 60eur, strava cca 150 eur ranajky, obed, vecera. Vreckove 60 eur na mesiac. Cestovne MHD 11eur. Banska Bystrica

mondolina
Včera o 17:22

Trnava
strava 120, ubytovanie 60, vreckové 40/ týždenne

anonym_096910
Včera o 17:38

Posli, ktorá škola, kazda to ma predsa inak.
U nas 30e internat, na novo porobené izby, 40-50e strava, každú nedelu si nakúpi este stravu, a vreckové 80e mesačne.

autor
Včera o 18:31
@anonym_096910

Posli, ktorá škola, kazda to ma predsa inak.
U nas 30e internat, na novo porobené izby, 40-50e strava, každú nedelu si nakúpi este stravu, a vreckové 80e mesačne.

@anonym_096910 Turčianske Teplice

autor
Včera o 18:32

Ďakujem žienky, dosť to teda vyjde ako vidím...

viktoriaskrutkova
Včera o 18:37

@anonym_autor Chodím na internát do Turčianskych Teplíc. Mesačne ma výjde internát 60€ a na stravu je to individuálne podľa toho či si dieťa bude dávať všetky obedy večere aj raňajky. Na mesiac to vyjde cca 200€. Vreckové je okolo 20-40€ podľa toho ako mám nahlásené obedy a ako potrebujem kupovať desiate a podobne. Samozrejme je to individuálne od toho ako je kto „naučený". Dúfam že pomohlo aspoň trochu 😉

autor
Včera o 19:23
@viktoriaskrutkova

@anonym_autor Chodím na internát do Turčianskych Teplíc. Mesačne ma výjde internát 60€ a na stravu je to individuálne podľa toho či si dieťa bude dávať všetky obedy večere aj raňajky. Na mesiac to vyjde cca 200€. Vreckové je okolo 20-40€ podľa toho ako mám nahlásené obedy a ako potrebujem kupovať desiate a podobne. Samozrejme je to individuálne od toho ako je kto „naučený". Dúfam že pomohlo aspoň trochu 😉

@viktoriaskrutkova jej, ďakujem veľmi pekne. Ak sa smiem opýtať, na aký odbor chodíš?