icon

Koľko stojí prerábka garsónky?

12. dec 2024

Ahojte chystáme sa na prerábku garsónky . Cca 25m2. Komplet jadro a elektrina. Koľko nás to vyjde ? Približne ? Vsetko budeme robiť čo najlacnejšie . Podlaha je nova aj Kuchynská linka. Čiže iba jadro a elektrina v izbe . Cca cena ? Jadro je umakart

Strana
z3
evansova
13. dec 2024

Neprerabali sme, nadstavovali sme nad prizemim. Bolo jasne, ze to lacne nebude ( (zastavana plocha 210 metrov stvorcovych) preto sme sa rozhodli nezadat pracu firme. Material sme nakupovali sami, na prace sme najimali zivnostnikov. Museli sme ich kontrolovať, keby nie, katastrofa. Byvali sused, stavbar na dochodku, nam pomahal. Vyhodili sme jednu partiu (trvali na platbe za hodinu a potom mali, chudaci, na brade mozole od lopaty, vyhodili sme druhu partiu, ktori sice robili, ale zle, priecku postavili tak, ze som ju holou rukou zvalila. Dokoncila az tretia partia, ale chybicky sa našli aj u nich.
Druhý raz by som do toho nesla, radsej by som to zadala firme a vybavila si uver, ktoremu som sa vtedy bránila. Od firmy by som trvala na zaruke a hotovo.

betulinka1
13. dec 2024

Co môžte si porobte samy. Spravte si rozpočet, co musite kupit, obehnúť obchody, googlit. Dajte do Excel tabulky. Nezabudnite ani na drobnosti. Co viete si porobte samy, rozobrať jadro, nadrazkovat kade chcete elektrinu. Vsetko sa dohodnite dopredu s tym, co vam to bude robit, ze co si spravite samy a co on. Ale 6000 sa mi zda aj tak malo aj ked si porobite kopec veci samy. Kym si ale nespravíte rozpočet, nezistis.

romino
25. dec 2024

Mi to tiez pride vylucene, ze za 6000e.Mozno pred 10 rokmi.

autor
25. dec 2024

@romino tak to stavbári zarábajú minimálne 10 000€ mesačne

romino
25. dec 2024

takze ty cakas ze za 5dni mas porobene ?

autor
25. dec 2024

@romino za 10 dní nemajú čo robiť ak by robili 8 hodín denne dvaja tak aj skôr.

monikajan
19. máj 2025

Ako dopadla prerábka? Daj podrobnejšie info, tiež uvažujeme nad prerábkou garzónky. Ďakujem.

Strana
z3