icon

Koľko stojí stavba nového domu svojpomocne?

3. feb 2025

Ahojte, zaujimalo by ma kolko vas priblizne vysla stvaba a či ste si ho stavali svojpomocne alebo firma.
Nezaujima ma presna velkost domu,poznenku a podobne ak tu bude niekto pisať že mam byt konkretnejšia.
Zaujima ma to všeobecne, kolko ste investovali do stavby bungalov alebo dvojpodlažny domček.

fairyy
3. feb 2025

@akyia
@nofani mate pravdu dievcata uplne odveci sme odpovedali...dam teda uplne k veci stal 500k a stavali ho 60% firma 40% svojpomocne...tak znela otazka nech sa paci odpoved

romino
4. feb 2025

Rataj urcite 2000e za 1m2
To moze byt taky odhad

129oveciek
4. feb 2025

@fairyy no vidis ze si to nakoniec pochopila 🙂

fairyy
4. feb 2025

@129oveciek 😂🤦

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
4. feb 2025

@fairyy vďaka :D

autor
4. feb 2025

@hanka1674
@btus
@katuskamala1
@tilly
@nana8989
@natalka13
@matttech
Vďaka za normalne,slušne,jasne odpovede 🙂

autor
4. feb 2025

@akyia
@nofani
Niektorí sem chodia asi len kvoli tomu aby buzerováli a mudrovali, ale to je ich strata času že komuentuju veci nie preto aby niekomu dali radu ale preto že sa im nepači položena otazka ktora mňa zaujima, presne tak ako je položená a je položena všeobecne nie konkretne na urcity presny rozmer domu a pozemku a podobynch veci okolo toho a mylsim že keby aj tak bola položena našli by tam chybu ze som sa nepytala na to kolko hajzlov si v dome predstavujem lebo je to velmi dôležite a bez toho sa odpovedať neda :D
Ale chvalabohu najdu sa aj normalni ľudia ktory si ochotny odpovedať k veci.

fairyy
4. feb 2025

mna autorka aj tu zopar jedincov udivujete, ze je pre vas niekto automaticky nenormalny hlupak, ked sa nieco dodatocne opyta...ale fajn MK znesie vela hlavne si kopnut...a autorka nie vobec som nechcela vediet rozmer domu a kolko hajzlov ty chces ...iba co este ratas do sumy a co uz nie, aby som ti povedala kolko to stalo.... ale dockala som sa urazok 🤷

milanemila
4. feb 2025

Tvoja otazka je zbytocna nie komentare. Uplne mimo a je tu tvoja strara casu, ked tu budes citat, ze ludia si postavili dom od 100k az po milion. Kym neupresnis aspon orientacne aku predstavu o dome mas, tak to ma nulovu vypovednu hodnotu. Tiez nepises, ci myslis iba stavbu alebo hotovy dom na nastahovanie.
Kamaratka prave dostavali dom kusok od BA asi teda stredny nejakych 220m a so zariadenim a pozemkom su skoro na 600k 🤷🏼‍♀️ a ako ti tato info prosim ta pomoze? Stavala im ho firma v podstate na kluc.

natalka13
4. feb 2025

a aky je vysledok? co si sa dozvedela?

peto8892
4. feb 2025

Aktuálne by som počítal s cenou 1500 eur/m2.

ljzozv
4. feb 2025

Je fajn, že ty položíš otázku inkognito a čertiš sa tu, že ti správne neodpovedali na nesprávne položené otázky 😄

ljzozv
4. feb 2025

@nofani tak ak chcela takúto odpoveď, hneď v prvej odpovedi mala nástrel, že si mohla pozrieť stránky konkrétnej firmy a vedela by hneď odpoveď teda na svoje otázky, koľko cca stojí dom Veľký , malý , stredný, nízky , vysoký, ... 🤷‍♀️

autor
4. feb 2025

@ljzozv :D myslim ze to je moja vec kde sa čo pytam :D ak nemas zaujem odpovedat naco tu komentujes ci len zabijas svojdrahoceny čas nemas asi čo robiť :D tak si citas na modromkoniku komentare :D

autor
4. feb 2025

@milanemila pomože mi tato informacia dosť 🙂 dakujem

autor
4. feb 2025

@natalka13 to sa tu musim aj spovedat ked sa nieco opytam ze co som sa dozvedela a ze kde to teraz pouzijem :D odpadnem z vas 😂

autor
4. feb 2025

@fairyy ano som rada ze prave vy ste to napislaii ze MK znesie vela. Ak sa nieco chcete spytat spytajte sa ale sa pozrite akym stylom ste to napisali tak s tym kopanim ste začali vy ! ;) Zaujimave ze na 3 krat ci kolky ste na otazku odpovedali, mohlinste to urobit hned bez zbytocnych komentarov. A ta odpoved mne osobne stači. Že vam nie a nejde vam to do hlavy to je už váš problem.

fairyy
4. feb 2025

ja som strelila cisty blud a este to aj 4 z vas vratane teba nepochopili, ze som dala na debilnu otazku debilnu odpoved 😆 smelo ju vyuzi 😉

autor
4. feb 2025

@ljzozv ešte k tomu nastrelu stranky, je ich kopu viem o nich ale som rada aj zato že mi tu je du ponukol niekto kt z nej postavil domček a je spokojny.
Jedna všeobecna otazka a vidite kolko odpovedi všeobecnych sa dozviem :D
Ked budem vediet aky dom chcem stavat a budem daco potrebovat vediet prave tu od vas nejaku radu tak to sem šupnem :D
Robim si prehlad svoj prehlad kt je pre mna prospešny.
🙂

autor
4. feb 2025

@fairyy :D to mi jasne ze to bol blud keby si tolko na dom dala myslim ze aj tvoje chovanie by k tomu bolo postacujuce co nie je :D a asi by si tu ani nesedela :D čize smejes sa sama na sebe nikto ti to nezožral

autor
4. feb 2025

@fairyy uz len ta moja odpoved z vyrehotanym smajlom že vďaka :D ti to dosť naznačuje ze ta vobec neberiem važne :D

fairyy
4. feb 2025

dobre, pekny den ti naozaj prajem autorka, ak si mala pocit, ze sa z teba vysmievam tak nie a ospravedlnujem sa ...opakujem naozaj som.chcela odpovedat ...kludne pokracuj v navazani 🙂

magic08
4. feb 2025

@tundra myslis, ze tie ceny domov na kluc na euroline su naozaj realne? nerypem, pytam sa na utvorenie nazoru

autor
4. feb 2025

@fairyy ano prišlo mi to že sa vysmievaš, kludne si mohla odpovedať tak akoby to tebe vyhovovalo. Otazky neboli konkretne tak coby si napisala kolko ta stalo to by si napisala nic viac by som sa ta nepytala ani ta nebuzerovala za nedostacujucu odpoveď.
Pekny deň aj tebe prajem.

xena0
4. feb 2025

Aj my máme postavený dom 😁a stojím za tým že je to úplne zle postavená otázka..ale že úplne
Na jednej strane píšeš že ťa nezaujíma veľkosť domu, pozemku atď. a na druhej strane chceš cenu.. ak ti poviem cenu 200 000€ a nepoviem ti veľkosť ani žiadnu ďalšiu informáciu tak čo si sa dozvedela? Nič 😁

autor
4. feb 2025

@xena0 je to myslene tak že sa nepytam konkretne na velkost dom. Nech kazdy napise aky ma dom a kolko ho vysiel.
Zatiaľ neviem ci chcem velky dom ci maly. Zaujimaju vsetky varianty ake su.
Tak je to myslene.

tundra
4. feb 2025

@magic08 ked sme isli stavat,tiez sme nevedeli,kolko co stoji.V polozkovom rozpocte je vsetko napisane.Kolaudovali sme v r.2006 a cena na kluc bola vtedy 120k.Velmi zalezi na vnutornom vybaveni.Napr.len podlahy,je rozdiel ci pouzijes plavaciu podlahu za 6€ alebo dubovu podlahu za 80-100€/m2.Okna boli projektovane plastove, dali sme drevene a tie stali podstatne viac.Tak isto krb,kupelne,int.dvere,schody atd.Napr.zakladove pasy a doska, nas stala menej,nez bola cena v rozpocte.Kopal kamarat za symbolicku cenu.
Tiez cena prace nie je rovnaka po celem Slovensku.Ak si dobre pamätam,boli tam aj percenta,pri jednotivych polozkach o kolko sa ktora cast môze navysit.Nam to pomohlo a ako som pisal, v case realizacie stavby sme sa do rozpoctu zmestili.Terenne upravy,terasu,chodniky,zahradu sme robili vo vlastnej rezii.

magic08
4. feb 2025

@tundra ciže, ak by sa drzali rozpoctu, ktory je prilozevy k projektu, tak ta cena co je uvadzana pri projektoch by sa nemala prekrociť, tak je?

tundra
4. feb 2025

@magic08 ano, mala by si sa zmestit do navrhovaneho rozpoctu,pokial sa budes drzat projektu.