Koľko stojí váš týždenný nákup potravín?
Ja už neviem či ja robím chybu alebo je problém v cenách ale koľko cca miniete na týždenne nákupy?my cez 150€ aj s drogeriou a to dokopy nič nemáme poriadne že niekedy ani týždeň nám to nevydrží (úplne bežne potraviny nič extra) a to väčšinou kupujem len vevi v akcii.tiež ro tak máte?
Objednávam Tesco online a na týždeň cca 50-65€ už aj s dopravou.
Ja som akurát naklikala týždenný nakup na tesco online. Mam tam gél na pranie, aviváž, savo, domestos, tablety do mycky, hubky a handry do kuchyne, zubnú pastu, tekuté mydlo, 2kila ryze, hrach, 4 balíky cestovín, slede v konzerve, dve pasteky, 2kg múky, jablká, šalát, ocot, tri párenice, natierkove maslo, balenú šunku, 3ks bryndze, dve tresky, 2 balíky pukancov, jedny gumene medvedíky, ananás, piškóty, sirup, pečivo 2chleby, 20 rožkov a kaiserka 10ks, 6ks jogurty smotanové, 3litre mlieka, sirup, konečná suma 67,12€. Mäso, zemiaky, cibuľu, vajíčka, mrazenú zeleninu, mrazené ovocie, mame svoje. Tiež zaváraniny, pretlak, lečo, džemy, orechy. A ešte mame v chladničke jogurty, salámu, maslo, a tiez banány, jablká, mandarínky . čiže nie sme úplne výbuchani. Ja sa v pohode vojdem do 100€ týždeň. Sme 4ria, dakedy piati. Keď príde dcéra. Z toho ja, muž, syn 19, dcéra 8, druhá dcéra 25.
Ja som ale spokojná s tesco výrobkami, používam tesco gél, tesco tablety do mycky, tesco jogurty, veľa veci co sa dá kúpim tesco značky. Sú porovnateľné s klasickými.
Sme na tom podobne. Som s dcérou (17) a tiež minieme cca 150 eur týždenne. U nás ide veľa ovocia a zeleniny, syrov… tiež sa snažím kontrolovať a kupovať v akcii, ale na druhej strane vyberám dávam pozor na kvalitu. Už len obed pre mňa stojí 7-9 eur menu. Dcére len bezlepkove potraviny, žiadne chipsy, sladkosti neje. Ale zase ma rada lyofilozovane ovocie a to ma mesačne stojí 25-30 eur
Ja rátam 200 eur na osobu jedlo a drogéria. Čiže nejaká 1000 za mesiac. Každý väčší nákup za týždeň 150-200 eur. Jeden syn má alergiu na mlieko a druhý neznáša laktózu, takže kupujeme niektoré výrobky drahšie. Taktiež sú obaja atopici čiže drahšia kozmetika.
Fuuuu, tak čítam riadne palety. Nas je 5. Potraviny 120 týždenne, mäso 80 mesačne, drogéria tak 50 mesačne

U nás sa dá napríklad za kozmetiky mesačne do desať eúr, lekáreň keď robím veľký nákup aj 200 300€ ale zas máme na dva mesiace nakúpené ,strava niekedy týždeň 100 niekedy 250 ,sme dvaja.Vela závisí od ročného obdobia,zdravotného stavu a čo človek je,ja milujem aj muž ovocie a to má neuveriteľne ceny,už to radšej ani nepozerám.Ale u nás doma som napríklad kozmetiku znížila len na šampón ,gél a zubnú pastu, telové masla robím sama,to nákupom veľké balenia olejov a mám aj na pol roka.Do umývačky tablety teraz som napríklad kúpila sto za 13€,to vždy v akcii,prach na pranie kupujem tiež lacný,oleje do prania kúpim na tri štyri mesiace dopredu,zas niečo ušetrím, veľa oblečenie napríklad kupujem na ebay a vždy na about you mám v obľúbených veci čo chcem a keď je veľký výpredaj nakupim.To jedlo je jediné čo nepozerám ceny, napríklad vitamíny kupujem na my proteín, veľké balenia keď je akcia a je na pár mesiacov