icon

Koľko zarobíte mesačne podľa odvetvia a regiónu?

Včera o 14:18

Koľko vám mesačne pípne výplata? V akom odvetvi a regióne? Je na Slovensku naozaj tak zle.. vraj že 70% ľudí nemá žiadne úspory. Vy si kontrolujete bločky v obchode či je správne nablokovane alebo čo koľko stalo presne

Strana
z3
anonym_ed9cc7
Včera o 17:20
@anonym_34be8f

@anonym_autor na východe Slovenska ja ako predavačka v obchode s oblečením zarobím 500 eur mesačne za cca 160 hodín. Nič lepšie nemôžem zohnať kvôli tomu že mám len gymnázium tým pádom nič neviem a mám 7 ročne dieťa ktoré musím ráno dať do školy a večer sa mu venovať.

@anonym_34be8f to vychadza na plny uvazok, ak mas aj hmotnu zodpovednost, minimalny mzdovy narok v druhom stupni narocnosti prace je 1031e, takze bud klames ty alebo klamu teba

hellwant
Včera o 17:22

Super, že patrime s manželkou medzi tych 30% s usporami/ investiciami. Autorka nepoviem ti koľko mame, ale finančne patrime medzi vyššiu strednu triedu.

hellwant
Včera o 17:35
@anonym_bdf4e5

@anonym_autor školstvo. Sice nie som ucitel ale pracujem v danej oblasti. 1200e v cistom. A to mam pred 20 rokmi skoncenu UK v BA/ 5 rocne denne studium. Ano smutne,ze nasporene nic....neni z coho.

@anonym_bdf4e5 comu v skolstve sa venujes, kedze nie ucitel? Dalo sa dovzdelat na tvojej pozicii?Manzelka uci uz cca 25 rokov, ma 2 atestacie, 2 stupen uci (anglictinu) a ma cez 1600 v cistom aj s priplatkami v dedine s vyse 5200 obyvatelmi a praca 3km od domu. Ale vydrela si to- triedna, vzdelava sa neustale, chodi cez Erazmus na tie vymenne pobyty, aktivne sa zapaja do rôznych skolskych akcii. Nemyslim v zlom, len šok pre mňa.

patriciah1
Včera o 17:47
@hellwant

@anonym_bdf4e5 comu v skolstve sa venujes, kedze nie ucitel? Dalo sa dovzdelat na tvojej pozicii?Manzelka uci uz cca 25 rokov, ma 2 atestacie, 2 stupen uci (anglictinu) a ma cez 1600 v cistom aj s priplatkami v dedine s vyse 5200 obyvatelmi a praca 3km od domu. Ale vydrela si to- triedna, vzdelava sa neustale, chodi cez Erazmus na tie vymenne pobyty, aktivne sa zapaja do rôznych skolskych akcii. Nemyslim v zlom, len šok pre mňa.

@hellwant nič v zlom, ale to je veľmi nízky plat vzhľadom k tomu, koľko si manželka musela odmakať a aká náročná je jej práca. Strašne nedocenené povolenie....

labocca
Autor odpoveď zmazal
anonym_bdf4e5
Včera o 17:50
@hellwant

@hellwant samozrejme,rozumiem. Ano ucitelia su o cosi lepsie na tom. Pracujem ako specialny pedagog...zial tabulky nepustia. A je to plat na zaplakanie. A to mam este ako som vyssie spomenula absolvovanu UK. Cize ziadna novodoba "sukromna" VS.

anonym_d1cb02
Včera o 17:57

@anonym_autor TT kraj, opatrovatelka, 1300€ v cistom. Blocky nekontrolujem, nakupujem so skenerom a iba na samoobsluznych. Chodim na vacsie nakupy a lepsie si tak ustriehnem sumu co platim. Mensiu fin.rezervu si robim z kazdej vyplaty. Nakolko k tomu mam este mesacne dan.bonus 3x a 3x pridavky na deti.

anonym_dc9380
Včera o 18:02

BA korporát poisťovníctvo cca 1500 v čistom, mimochodom medianova mzda na Slovensku t.z. polovica ľudí zarába 1100€ alebo menej a polovica 1100€ a viac

hellwant
Včera o 18:18
@patriciah1

@hellwant nič v zlom, ale to je veľmi nízky plat vzhľadom k tomu, koľko si manželka musela odmakať a aká náročná je jej práca. Strašne nedocenené povolenie....

@patriciah1 to je, to su ucitelske joby, ale 1200 je po 20 rokoch na hranici prezitia, ja som to uviedol ku porovnaniu, ci on nemal moznost to vylepsit. Kedze manzelka ma tolko 3 km od prace, neprecestuje, nemame hypo na byvanie ( prerobeny samostatny vrch u jej rodicov) mame byt v prenajme, ktoreho minihypo 31900 splaca podnajomnik a medianovy majetok je na urovni Zapadnej Europy - myslim, ze to nie je zle.

bomba36
Včera o 18:25

Do môjho platu nikoho nič nie je ale bločky nekontrolujem, viem približne koľko stoja potraviny ktoré kupujeme a ešte sa mi nestalo že by to bolo blokované zle. Ostatné nakupujem online, neznášam chodenie po obchodoch. A teda s mužom zarábame cca rovnako, ja o nejakých 200e viac, jeden plat stačí na prevádzkové náklady aj na nejakú zábavu typu plaváreň, reštaurácia atď a ten druhý sa odkladá a časť investuje. Tiež sme si na začiatku prešli skromnými podmienkami, ale pracovali sme na tom aby sme sa mali lepšie.

anonym_7038a8
Včera o 18:44

SZCO cca 3.000 v hrubom vychod ale pracujem pre zahranicie z domu

anonym_6bbd35
Včera o 18:46

Školstvo, 1000 v čistom + 300 daňový bonus

anonym_15f746
Včera o 18:48

@anonym_autor plat 2400€ v čistom 4 byty ( z toho 3 najomne ) 90 000€ v akciách a ETF. Manželka na RD máme 32,31 rokov. Za posledné dva mesiace sa podarilo zarobiť 15 000€

anonym_d671ba
Včera o 18:58

Ja s mužom mesačne asi cca 4000. Západné Slovensko a odvetvie obchod a energetika. Ja mám znížení úväzok.

anonym_e9b649
Včera o 18:59

3500 eur v čistom. BA, stredný manažment. Plus koncoročné odmeny asi 6 platov. Nestažujem sa, iba sa chválim 😀

tiezjedna
Včera o 19:06
@loliki

@anonym_50a1dc Čo robíš s toľkými peniazmi?

@loliki nám by nestačili ani na réžiu (hypo, zálohy, internety, odvody)😉

anonym_474766
Včera o 19:51
@dora281

@anonym_673686 Ibaže tak. To by aj sedelo.

@dora281 samozrejme. Keď ty nie si spokojná so svojim platom ja musím robiť erotické služby ….. je to zvláštne, že ľudia čo ma nepoznajú sa idú vysmievať …. Nie, nie sú to erotické služby a po tejto prízemnej pripomienky ani nebudem pokračovať v tejto konverzácii, keďže človek ako ty mi do života nič obohacujúce nedokáže priniesť. Never mi, je mi to úprimne jedno. Ja som so svojim aj manželovým platom spokojná, aj s tým čo si dokážeme odložiť. Tebe, alebo hocikomu inému to dokazovať nepotrebujem. Prajem pekný večer a trochu menej závisti a neprajnosti by nezaškodilo, hlavne keď sa nepoznáme.

asuliena
Včera o 19:53
@patriciah1

@anonym_34be8f ako je to možné? Veď to nie je ani minimálna mzda?

@patriciah1 tu to je bohužiaľ takto. Nie je práca a keď chcete pracovať beriete čo je. Zamestnávateľ vám povie že najprv dohoda prvý mesiac a potom keď ostanete tak vám dá zmluvu. Ale nedá .. tu je bežné2.5 - 3 eura na hodinu. Papierovo samozrejme dostávam minimálnu mzdu.

anonym_474766
Včera o 19:54
@anonym_15f746

@anonym_autor plat 2400€ v čistom 4 byty ( z toho 3 najomne ) 90 000€ v akciách a ETF. Manželka na RD máme 32,31 rokov. Za posledné dva mesiace sa podarilo zarobiť 15 000€

@anonym_15f746 bacha lebo za chvíľu ta tu budú označovať ako gigola. Nemas právo mat viac peňazí ako je bežná chudoba …. Toto som tu dnes pochopila.

anonym_474766
Včera o 19:57
@dora281

@anonym_474766 to sa mi až veriť nechce, v službách zarobiť 3000 EUR? a na východe, ak to nie je tajomstvo, čo sú to za služby?

@dora281 napísala som dokopy 6, to neznamená 3 a 3. Môže to byt 5 muž a 1 ja. Alebo aj naopak. Ale ak sa podľa teba dajú peniaze zarobiť len erotickým službami tak máš dosť chabý prehľad.

asuliena
Včera o 20:00
@anonym_ed9cc7

@anonym_34be8f to vychadza na plny uvazok, ak mas aj hmotnu zodpovednost, minimalny mzdovy narok v druhom stupni narocnosti prace je 1031e, takze bud klames ty alebo klamu teba

@anonym_ed9cc7 buďte rad že bývate na lepšom mieste že vám príde toto neuveriteľne a napáda vás len to že niekto klame. Bývam v regióne kde nie je práca pre ľudí ako som ja. Som žena nevyucena a nemôžem pracovať na smeny. Ráno o pol 8 som ešte pred školou a neprichádza do úvahy aby som chodila domov po 7 hodine pretože syn je moja priorita. .. v mojom prípade práca nie je .. mám len dohodu. Zmluvu nedostanem lebo odvody. Viac nezarobim lebo predsa nie sú trzby z čoho chcem vyplatu. Ja hovorím že šťastný človek co má aspoň tú minimálnu mzdu a možnosť v práci zjesť jedlo z domu tým pádom ušetrené nemalé peniazky. To je luxus

anonym_851606
Včera o 20:23

1000€+70€ stravné. Orava, administratíva.

To aby ste mali aj trošku reality popri tých obláčikových 5000€ mesačne

Akcie sledujem a využívam, úspory máme

ronny311
Autor odpoveď zmazal
anonym_15d84b
Včera o 20:53

Keďže podnikám tak je to ako kedy… od 1500€ po 4000€, čo sa chvalabohu podarilo tento mesiac 🙏🏻 Ale stále som nohami na zemi a nakupujeme a miname zodpovedne.

anonym_45fefd
Včera o 21:34
@anonym_15f746

@anonym_15f746 K tym bytom si sa ako dostal? Ja teda zijem sam, vek rovnaky, zarabam 2-3 nasobne viac, ale byt mam len 1 😕

anonym_ca4abe
Včera o 21:41
@anonym_45fefd

@anonym_15f746 K tym bytom si sa ako dostal? Ja teda zijem sam, vek rovnaky, zarabam 2-3 nasobne viac, ale byt mam len 1 😕

@anonym_45fefd a co ti v tom brani si zobrat hypo na byt,ktoru ti budu splacat podnajomnici??Ked mas super prijem aj 4hypo ti daju.

dora281
Včera o 21:43
@anonym_474766

@dora281 samozrejme. Keď ty nie si spokojná so svojim platom ja musím robiť erotické služby ….. je to zvláštne, že ľudia čo ma nepoznajú sa idú vysmievať …. Nie, nie sú to erotické služby a po tejto prízemnej pripomienky ani nebudem pokračovať v tejto konverzácii, keďže človek ako ty mi do života nič obohacujúce nedokáže priniesť. Never mi, je mi to úprimne jedno. Ja som so svojim aj manželovým platom spokojná, aj s tým čo si dokážeme odložiť. Tebe, alebo hocikomu inému to dokazovať nepotrebujem. Prajem pekný večer a trochu menej závisti a neprajnosti by nezaškodilo, hlavne keď sa nepoznáme.

anonym_673686
Dnes o 16:18

@dora281 erotické 😂😂😂

Tak teda na rovinu. Slušne som sa ťa opýtal, a naozaj iba zo zvedavosti, čo sú to za služby, a to ešte na východe, kde sa dá zarobiť za mesiac 6000 EUR , pochádzam z východu a pretože poznám pomery, tak ma to prekvapilo, pýtal som sa ťa :

@anonym_474766 Ubytovacie služby, hotel, stravovacie služby, autoservis?

Neodpovedala si mi, ako môžu dve SZČO zarobiť na chudobnom východe toľko peňazí. Mlčala si, ani približne si nič nenaznačila v akej oblasti pracujete. Zrejme tajomstvo podnikania. Nebudete na koníku predsa vešať verejnosti na nos detaily svojho úspešného podnikania.
Erotické služby spomenul anonym 673686, nie ja. Si to ešte raz v kľude prečítaj. A myslel to istotne ironicky, ty z toho robíš vedu. Na humor asi nie je u vás doma priestor. Treba makať. Nikto nikomu nič zadarmo nedá.

kabyko
Včera o 22:18
@dora281

@anonym_474766 to sa mi až veriť nechce, v službách zarobiť 3000 EUR? a na východe, ak to nie je tajomstvo, čo sú to za služby?

@dora281 Akékoľvek skuzby - vsetko súvisiace so stavbou domu. Vodar, elektrikár, obkladač berú aj na východe 500eur a viac na deň. A pre ženy zasa to je ženské kaderníctvo /kozmetika Tam berieš tak 150-300eur v čistom na deň. Poprípade si ešte privyrobis cez víkendy. Služby sú tu rovnako drahé ako v Nemecku.

anonym_474766
Včera o 23:13
@dora281

anonym_673686
Dnes o 16:18

@dora281 erotické 😂😂😂

Tak teda na rovinu. Slušne som sa ťa opýtal, a naozaj iba zo zvedavosti, čo sú to za služby, a to ešte na východe, kde sa dá zarobiť za mesiac 6000 EUR , pochádzam z východu a pretože poznám pomery, tak ma to prekvapilo, pýtal som sa ťa :

@anonym_474766 Ubytovacie služby, hotel, stravovacie služby, autoservis?

Neodpovedala si mi, ako môžu dve SZČO zarobiť na chudobnom východe toľko peňazí. Mlčala si, ani približne si nič nenaznačila v akej oblasti pracujete. Zrejme tajomstvo podnikania. Nebudete na koníku predsa vešať verejnosti na nos detaily svojho úspešného podnikania.
Erotické služby spomenul anonym 673686, nie ja. Si to ešte raz v kľude prečítaj. A myslel to istotne ironicky, ty z toho robíš vedu. Na humor asi nie je u vás doma priestor. Treba makať. Nikto nikomu nič zadarmo nedá.

@dora281 neboj sa, humoru mame dosť. Nie je to tajomstvo, skôr zbytočnosť odpovede,keďže tu keď niekto napíše že zarobí viac ako je priemer tak je označený za klamára. Keď je to tak podstatne tak muž spravuje nehnuteľnosti, ktoré sme výhodne kúpili (zopár aj medzitým predali a znova investovali) mame skladové priestory, garáže, kancelárie. Ja som kadernička (vo vlastných priestoroch kde mi ešte aj energie zaplatia nájomníci) plus mám malú kaviareň.
Niekto (neviem či konkrétne ty) spomínal, že ako je možné zarobiť na východe toľko peňazí. Mam taký pocit, že si ľudia myslia, ze tu chodíme na somaroch a žijeme ken z ruky do huby (v mojom okoli sa väčšina ľudia ma nadpriemerne), a ďalšia vec je rozdiel žiť a podnikať v Prešove, Košiciach alebo vo Svidníku/giraltovciach.

anonym_a388cf
Včera o 23:30

Muz 5500-8000€, ja 2200-3000 obidvaja sme sro. Ano,blocky berem, a nenakupujem bezhlavo. Uspory mame.

Strana
z3