icon

Mesačné náklady na dvojgeneračný dom: koľko míňate?

stelly652
Včera o 18:38

Ahojte ľudia ti ktorý bývate v rodnom dome a mate už šporiaci účet,rodiny,koľko asi tak približne miniete za mesiac eura??...Pretože nikdy som tak často nedobíjal Recolut až 2 krát do mesiaca,teraz nám prišla vyrovnavka za dom,bol som zhrozený bol to aj brat u nás riešiť,,prečo taka vysoká čiastka prišla či sa nestal niekde preklep,lebo sa vyzná v tom je finančný poradca a robí aj v banke....A ja sa vás chcem opýtať a vedieť koľko vám zostane na zvýš?...kontrolujete si aj šporiaci účet kde mate založený svoj vlastný?...Odkladáte si aj bločky a zapisujete si to do zošita??...

anonym_f3e23c
Včera o 18:47

Prosím, preložiť text. Čo má spoločné sporiaci účet ,Revolut, s dvojgeneračným domom?
Nám vracali 150€ma plyne 50€na elektrike, nič ma neruinuje.....ale k tomu nepotrebujem Revolut....

stelly652
autor
Včera o 18:51
@anonym_f3e23c

Prosím, preložiť text. Čo má spoločné sporiaci účet ,Revolut, s dvojgeneračným domom?
Nám vracali 150€ma plyne 50€na elektrike, nič ma neruinuje.....ale k tomu nepotrebujem Revolut....

@anonym_f3e23c nam minule vracali asi cca 130 eur ale dneska sme platili inkaso tak mi s účtu stiahlo viac než som predpokladal

anonym_2ec6c9
Včera o 18:58
@stelly652

@anonym_f3e23c nam minule vracali asi cca 130 eur ale dneska sme platili inkaso tak mi s účtu stiahlo viac než som predpokladal

@stelly652 preco mas tak drahy ucet revolut? Zaloz si nejaky bezplatny, v internetovej banke.

anonym_17f33f
Včera o 19:00
@anonym_f3e23c

@anonym_f3e23c on nemá jasno vo veľa jednoduchých veciach 😉

stelly652
autor
Včera o 19:06
@anonym_2ec6c9

@stelly652 preco mas tak drahy ucet revolut? Zaloz si nejaky bezplatny, v internetovej banke.

@anonym_2ec6c9 a ďasa to??..Brat mi niečo spomínal o tom..len neporadil mi ako si založiť bezplatný v internetovej banke on mi tam odklada eura ako rezervu

anonym_f3e23c
Včera o 19:14
@anonym_17f33f

@anonym_f3e23c on nemá jasno vo veľa jednoduchých veciach 😉

@anonym_17f33f ďakujem už som si pozrela profil veľa napovie

frflos_nespokojny
Včera o 20:00

@stelly652 tak hadam treba napisat naskor rocnu spotrebu elektriky, vody a ked mas plyn , tak aj ten. nikoho nezaqujima nedoplatok, alebo preplatok. vsetko zalezi od vysky zalohovej platby-

anonym_2ec6c9
Včera o 23:11
@stelly652

@anonym_2ec6c9 a ďasa to??..Brat mi niečo spomínal o tom..len neporadil mi ako si založiť bezplatný v internetovej banke on mi tam odklada eura ako rezervu

@stelly652 ty mas nejake dlhy? Pretoze revolut maju vacsinou ludia, co nemozu mat normalny ucet kvoli dlhom...