Koľko zarobíte mesačne podľa odvetvia a regiónu?
Koľko vám mesačne pípne výplata? V akom odvetvi a regióne? Je na Slovensku naozaj tak zle.. vraj že 70% ľudí nemá žiadne úspory. Vy si kontrolujete bločky v obchode či je správne nablokovane alebo čo koľko stalo presne
@anonym_autor Žilina, školstvo, 1700 eur v čistom
Ja robím poštárku a zarábam 950 v čistom plus 150 daňový bonus a 120 rodinné prídavky. Manžel robí vo výrobe zarobí v čistom 1100
Bločky si kontrolujem hneď po zaplatení, neraz sa mi stalo že niečo zle nablokovali a bol tam rozdiel aj vyše 10 eur.
Príklad minule kúpila som mäso dvojbalenie a pani mi zablokovala 4 balenie, aj malinovky zablokovala mi o 4 balení viac. Stačí že nedáva si pozor predavačka a stane sa. Vždy mi peniaze vrátili.
plat písať nebudem, ale ja som spokojná, bločky kontrolujem, akcie sledujem, mám byt bez hypo ešte z čias keď boli ceny bytov ešte zvládnuteľné, našetrené mám, bola by hanba nemať za takmer 30 rokov pracovného života
Never všetkému, čo sa píše na internetoch. Určite neverím tomu, že 70 % ľudí nemá úspory. Keď Fico otváral statne dlhopisy na úročenie 3 % , tak tam úspory odnášali dôchodcovia -80% ich bolo z celkoveho poctu ludi. Presne tá skupina, ktorá denne vyplakava, ze nemá čo jesť a ktora pobera 13 dochodkov.
A čo ty autorka? Koľko máš ty?
@nicicka ja okolo 2000 plus keď robím nadčasy tak cca 130 za jeden záleží či víkend či nie a koľko ich mám 1 až 4
Ale príspevok nebol o tom aby som sa pochválila
dobra vs, dobra kariera 10rocna, specificke pozicie -vzdy post experta, nikdy veduca. kosice. 2000 ciste.
pridem si adekvatne ohodnotena. len teda pomaly ma dobieha statisticky priemer a barsjaka recepcna, operator ci IT ticketar 😏
asi pytam malo, resp. platy rychlejsie rastu nez moje ambicie.
so standardnym financovanim rodiny problem nemame, muz zaraba menej.
1100 v čistom, Ing, strojárka firma, nasporené veľmi nie je, Manžel o 600 e viac ako ja, tiež Ing, tiež strojárska firma, stredné Slovensko. Ak do roka našetríme 1500 e, tak sme radi
@anonym_37d034 to čo robite, keď vás z takého platu neostane ani 150 mesačne?
@anonym_37d034 to čo robite, keď vás z takého platu neostane ani 150 mesačne?
@anonym_794ccf to je komentár teda🤦♀️ nepoznáš ich výdavky.
Manžel advokát, ja vlastná firma v oblasti športového marketingu + eshop. Spoločný príjem v priemere 10 tisíc € mesačne (podľa vlaňajších daňových priznaní). Slušné peniaze nám generujú investície (fondy, dlhopisy atď.).
@anonym_autor tu ti 90% ľudí napíše len takých ktorí majú 2000€ plus. Tí čo zarábajú 1000€ čisté, tých je asi najviac (aj v Ba) tak ti sa nepochvália.
@dora281 aha, no nevedela som, že sem môžu len písať len nízkopríjmoví... Idem sa hanbiť do kúta😉
@anonym_autor 3300€ ale z toho odvádzam este štátu DPH. Je to už ale vrátane preplatenych PHM.
Manažment, práca si vyžaduje celodenné cestovanie po západnom, južnom a severnom SR
Muž robí podobné. Plat ma vyšší. Dačo odložené máme ale máme aj vysoké vydavky - leasing na 2 auta, hypo,...
@anonym_50a1dc Čo robíš s toľkými peniazmi?
@loliki investujem. A beriem deti na dlhé dovolenky. A ešte sa vzdelávam
@anonym_autor na východe Slovenska ja ako predavačka v obchode s oblečením zarobím 500 eur mesačne za cca 160 hodín. Nič lepšie nemôžem zohnať kvôli tomu že mám len gymnázium tým pádom nič neviem a mám 7 ročne dieťa ktoré musím ráno dať do školy a večer sa mu venovať.
@anonym_34be8f a ako byvas? Lebo z 500 euro asi neuzivis seba, dieta + byvanie?
Trnava, nepedagogicky zamestnanec v skolstve, hlasim sa k nizkoprijmovym chudakom, 1000 cisteho
@dora281 náš príjem pre teba nemusí byť ničím, je to proste len odpoveď na otázku😉
@dora281 ...ja síce nerozumiem reči tvojho kmeňa, ale aj tvoj komentár je jedným z dôvodov, prečo sem nikto súdny nenapíše vysoký príjem pod svojim nickom🙄

@anonym_autor vcera som zachytila info ze nastala doba kedy uz aj ta prijmova vrstva, ktora isla po kvalite a casto neriesila cenu zacne kupovat lacnejsie na ukor kvality. A tyka sa to aj mna. 2500 v cistom, BA, ekonom.