Kto dokáže vyžiť z 500 € a ešte si aj niečo odložiť?
Ahojte, je tu niekto, kto dokáže vyžiť z 500 € a ešte si aj niečo odložiť?
Momentálne som na rodičovskej dovolenke, neplatím nájom ani energie, takže v podstate nemám žiadne väčšie výdavky.
Platím len potraviny pre dieťa a občas aj pre nás.
Zaujímalo by ma, ako to zvládate vy – či sa vám darí aj niečo ušetriť a ako na to? 🙏
Priznám sa, že keď vidim nejaké oblečenie hlavne pre naše dieťa tak to hned kúpim a niekedy si kúpim aj ja na seba. Chcela by som chodiť na nechty, mihalnice. Kna by zaujímalo že koľko si odkladáte z takej malej sumy.
Na co zakladas diskusie,uz neviem kolkatu,ked si potom arogantna a vlastne setrit nemusis.No tak bud setrim a nekupujem blbosti,alebo teda nesetri,lebo aj o seba sa musis starat.No tak ta muz potom asi tak moc nemiluje,ked sa bojis,ze ta opusti,lebo nemas hubu ako kacica,mihalnice 2km dlhe,ze mu s nimi pomaly oci vypichnes,nech sa nediva na ine.Nechty dlhe kilometer.Botox vsade kde sa da.
A samozrejme,este viac to dokazujes tymi mazanymi komentami.
Čo písala v tých komentoch, čo zmazala? Lebo aj ten názov diskusie si asi zmenila sama 😀
Čo písala v tých komentoch, čo zmazala? Lebo aj ten názov diskusie si asi zmenila sama 😀
@anonym_4d08fc ja nemam slov
@anonym_4d08fc ale je to ta ista,s tou oslavou,aj ked sa snazila,akoze ona nie.Ale ta arogancia je rovnaka,a ten podnajom plati,lebo jej muz setri na hypo,co ale zase im nedaju ak robi na cierno,co v dalsom komente napisala,ze pracuje aj normalne.
Neni to ta s tou oslavou??Co robi pre dieta oslavu a chce zacat setrit z rodicaku od maja,lebo sa boji svojho muza,co jej slubil zafinancovat oslavu a bala sa mu povedat sumu??
@anonym_4f47f2 a nebola to tá čo potom písala že ona na to má peniaze , že podniká , len muž jej sľúbil že to zaplatí a bojí sa ho opýtať ?
@anonym_4f47f2 a nebola to tá čo potom písala že ona na to má peniaze , že podniká , len muž jej sľúbil že to zaplatí a bojí sa ho opýtať ?
@puertorico ale predtym nic o podnikani a inych veciach nepisala,to zase boli doplnene bludy,aby to nevyznelo,ze ta ista osoba.Ale tu aroganciu uz rozpoznas na kilometre.
@anonym_4d08fc ale je to ta ista,s tou oslavou,aj ked sa snazila,akoze ona nie.Ale ta arogancia je rovnaka,a ten podnajom plati,lebo jej muz setri na hypo,co ale zase im nedaju ak robi na cierno,co v dalsom komente napisala,ze pracuje aj normalne.
@anonym_4f47f2 vieš čo, ja som to hneď videla, ale som nereagovala. To vidíš z tých reakcií..
@anonym_4f47f2 vieš čo, ja som to hneď videla, ale som nereagovala. To vidíš z tých reakcií..
@anonym_4d08fc zo zaciatku nieco pozmeni,ako teraz sa urobila hlupa,o tej oslave.Potom uz ked napiseme,nech teda setri s tym nech si nekupuje ozaj blbosti,male deti tak rychlo zase nerastu a tie velkosti su od,do takze ozaj tam netreba kazdy mesiac kvanta kupit a potom sa cuduje,ze nevychadza s rodicakom.A uz sa zmeni na arogantnu osobu,ze vlastne ona nepotrebuje setrit.Ona sa musi aj o seba starat,lebo by jej chlap usiel za druhou.No tak ci tak utecie,ked zisti,ze tu pani rozhadzuje kade tade,a on sa moze aj zodrat.
@anonym_autor a kto ta zivi? 500 euro ti nestaci na potraviny pre dieta a obcas pre teba? 500 euro je maly rodicak? Ja uz nechapem tento svet
@anonym_a9f1b1 ani mne by nestacilo 500eur pre dieta na jedlo ako sorry neviem co kupujete ale ak chceme jest zdrave maso a zwleninu ine veci si dopriat tak ta 500vka ide do haja len tak nehovoriac o kozmetike obleceni a ano chces zit ako chudak tak to staci
ja vlastne nechapem, Tuto sa len generuju temy a my reagujeme, samozrejme majitelia MK pekne zarabaju na tom, ze sme tu. Super. Posledny rok tema peniaze a pankreas.👏👏👏👏👏👏👏👏
chlapci, ste tvorivi
ludia, mne tu vybehlo
''Vymaz tu diskusiu, ty kurva'' k tejto teme.
Co to ma znamenat? nejak nerozumiem.
@anonym_a9f1b1 ani mne by nestacilo 500eur pre dieta na jedlo ako sorry neviem co kupujete ale ak chceme jest zdrave maso a zwleninu ine veci si dopriat tak ta 500vka ide do haja len tak nehovoriac o kozmetike obleceni a ano chces zit ako chudak tak to staci
@anonym_58bd29 ale tu nejde o celkovu stravu,to plati jej muz,ten chodi na nakupi,inac by jej ani 1000eur nestacilo na jedlo,pre 3ludi.
ludia, mne tu vybehlo
''Vymaz tu diskusiu, ty kurva'' k tejto teme.
Co to ma znamenat? nejak nerozumiem.
@anonym_7f95a9 ze to autorka zmenila nazov,a admini to dali spät,miesto vymazania celej diskusie.
@anonym_58bd29 čím tvoje dieťa kŕmiš, keď 500€ nestačí pre dieťa do 3 rokov? Nejdem ťa nijak zhadzovať, ale fakt ma to zaujíma. Jeme kvalitne a zdravo nemám šancu toľko minúť pre tak malé dieťa. Pre chalana v puberte, ktorému kupuješ steaky každý deň možno.
Kupujeme veľa čučoriedok, avokád, hrozna, kvalitných lokálnych rýb, mäsa a mohla by som pokračovať. Ku 500€ na malé dieťa sa ani len nepriblížim.
@anonym_7f95a9 ze to autorka zmenila nazov,a admini to dali spät,miesto vymazania celej diskusie.
@anonym_4f47f2 aha my sme sa tej pani mamicky dako dotkli? ozaj?
touto temou? Je mi jej hrozne luto, musi to byt velka chuderka. Lebo nemusi platit najom ani energie a vlastne chuda, sama nevie co si pocat s peniazmi. 🙂 kedze ma 500 euro, isto niekedy robila alebo vlastne mohla mat nizsi rodicak a k tomu pocita pridavok. Chapem. Vlastne, toto je lepsie, nez kino....👏👏👏👏👏👏👏
@anonym_4f47f2 aha preto sa mi ukazuje prava tvar autorky. uz chapem. 🙂
Nie je to tak dávno, čo bol rodičák 200€ 🤷♀️ ak je pre teba 500€ málo, choď poobede alebo cez víkend na brigádu. Zatiaľ si otecko upevní vzťah s drobcom. Ale keďže si pomazala všetky svoje odpovede, asi môj návrh nebude tvoja cesta 🤷♀️
Nie je to tak dávno, čo bol rodičák 200€ 🤷♀️ ak je pre teba 500€ málo, choď poobede alebo cez víkend na brigádu. Zatiaľ si otecko upevní vzťah s drobcom. Ale keďže si pomazala všetky svoje odpovede, asi môj návrh nebude tvoja cesta 🤷♀️
@anonym_86d3fc ona nemusi ist na brigadu,ona ma penazi dost,vlastne ani setrit nemusi a nepotrebuje.Toto uz je asi 3tia tema od nej,zakazdym nieco pozmeni,ale aj tak sa nakoniec jej arogancia ukaze v pravom svetle.
@anonym_86d3fc ona nemusi ist na brigadu,ona ma penazi dost,vlastne ani setrit nemusi a nepotrebuje.Toto uz je asi 3tia tema od nej,zakazdym nieco pozmeni,ale aj tak sa nakoniec jej arogancia ukaze v pravom svetle.
@anonym_4f47f2 tiez neviem, ako by prezili z 200 euro :D. A ja sledujem ceny, az tak velmi okrem potravin, ozaj nesli :D kedze pracujem s tym aj oblecenim aj s potravinami pre babatko. aj plienky krasne v akcii mozno o 2 eura sli hore. Maminky su chuderky, mnohe riadne ani nerobili a maju rodicak vovyske pomaly 400 euro. Ale my sme prosocialny stat a mile moje, co mate 30-40 rokov, nam nebude na dochodky ale rozdavajme takymto co do systemu daju hole hovno.
aha, a vlastne nam krasne klesa porodnost, to znamena, ze ani to tehotenske nepomohlo :DDDDDDDDDDDDDDD ale my sme stat Bananov ! a doplacaju na to len ti, co riadne makaju !
@anonym_58bd29 čím tvoje dieťa kŕmiš, keď 500€ nestačí pre dieťa do 3 rokov? Nejdem ťa nijak zhadzovať, ale fakt ma to zaujíma. Jeme kvalitne a zdravo nemám šancu toľko minúť pre tak malé dieťa. Pre chalana v puberte, ktorému kupuješ steaky každý deň možno.
Kupujeme veľa čučoriedok, avokád, hrozna, kvalitných lokálnych rýb, mäsa a mohla by som pokračovať. Ku 500€ na malé dieťa sa ani len nepriblížim.
@anonym_2a45ea tak napriklad platok lososanu nas stoji 27 eur je to rybka ktoru ma moje dieta na 3 x ....kuoujem zeleninu len z jedneho obchodu kde samozrejme sa snazim aby nebola striekana ....rozne mnamky jogurty ....mlieko skatula 26eur este pijeme na noc umele...inak mam 2jicky ....moj prijem byval 2300e v cistom takze ten pokles velmi vidim ale prosim ta nezhadzuj mamicky len preto lrbo minu viac a samozrejme ked som kedysi bola zo synom doma a ovdovela som mala som na stravu 300eur mesacne a musela som.vyzit ale teraz ked mozem doprajem si a chcem dopriat aj derom mam onko ochorenie mozno preto sa snazim ziaden stres a snazit sa zit zdravsie ....ale jasne ze zjeme aj kinder cokoladku pribinaciky a ine veci
@anonym_2a45ea tak napriklad platok lososanu nas stoji 27 eur je to rybka ktoru ma moje dieta na 3 x ....kuoujem zeleninu len z jedneho obchodu kde samozrejme sa snazim aby nebola striekana ....rozne mnamky jogurty ....mlieko skatula 26eur este pijeme na noc umele...inak mam 2jicky ....moj prijem byval 2300e v cistom takze ten pokles velmi vidim ale prosim ta nezhadzuj mamicky len preto lrbo minu viac a samozrejme ked som kedysi bola zo synom doma a ovdovela som mala som na stravu 300eur mesacne a musela som.vyzit ale teraz ked mozem doprajem si a chcem dopriat aj derom mam onko ochorenie mozno preto sa snazim ziaden stres a snazit sa zit zdravsie ....ale jasne ze zjeme aj kinder cokoladku pribinaciky a ine veci
@anonym_58bd29 vies co ti poviem, darmo stravujes Bio, ked ti lekarka predpisuje atb ako na pase, im zabijes cele tvoje kojenie aj bio stravovanie.
@anonym_58bd29 vies co ti poviem, darmo stravujes Bio, ked ti lekarka predpisuje atb ako na pase, im zabijes cele tvoje kojenie aj bio stravovanie.
@anonym_7f95a9 este sme antibiotika nemali
@anonym_7f95a9 este sme antibiotika nemali
@anonym_58bd29 tak ti drzim palce.. Mam medicinske vzdelanie, viem, o com to je. nikto o tom nepise

@anonym_autor ty reagujes uplne presne,ako ta s tou oslavou.Ale,ze presne.