icon

Kto dokáže vyžiť z 500 € a ešte si aj niečo odložiť?

Včera o 19:49

Ahojte, je tu niekto, kto dokáže vyžiť z 500 € a ešte si aj niečo odložiť?

Momentálne som na rodičovskej dovolenke, neplatím nájom ani energie, takže v podstate nemám žiadne väčšie výdavky.

Platím len potraviny pre dieťa a občas aj pre nás.
Zaujímalo by ma, ako to zvládate vy – či sa vám darí aj niečo ušetriť a ako na to? 🙏
Priznám sa, že keď vidim nejaké oblečenie hlavne pre naše dieťa tak to hned kúpim a niekedy si kúpim aj ja na seba. Chcela by som chodiť na nechty, mihalnice. Kna by zaujímalo že koľko si odkladáte z takej malej sumy.

Strana
z4
anonym_4f47f2
Dnes o 09:48
@ekira1

@anonym_4f47f2 aha, tak toto som nevedela. Len v správach že bol jed vo výžive a asi sabotaž ..

@ekira1 ale chapes,aby sa bal clovek uz kupovat,lebo takto moze fungovat cely potravinarsky priemysel,len teraz to prepiskli s mnozstvom.

ekira1
Dnes o 10:01
@anonym_4f47f2

@ekira1 ale chapes,aby sa bal clovek uz kupovat,lebo takto moze fungovat cely potravinarsky priemysel,len teraz to prepiskli s mnozstvom.

@anonym_4f47f2 ak bol vrchnák prepichnutý,no pár dní by výživa skysla, nemá konzervanty. Skutočne som to nesledovala, viem len čo ste mi tu napísali. Ja i teraz keď niečo otváram smotanu, jogurt, plechovku kukurice.... Najprv ovoniam, potom ochutnám a až potom použijem do varenia a pod. Preverujem, či to nie je pokazené i keď to je v záruke. Viem, HiPP je niečo iné.

autor
Dnes o 10:06

Tak vy tu už o čom melete 😀😀😀😂😂 trúbky čisté 👏👏👏👏👏👏👏👏😂 sa tu ešte hádajte úplne mimo témy hahahahah

anonym_4f47f2
Dnes o 10:09
@anonym_autor

Tak vy tu už o čom melete 😀😀😀😂😂 trúbky čisté 👏👏👏👏👏👏👏👏😂 sa tu ešte hádajte úplne mimo témy hahahahah

@anonym_autor trubku sme odhalili,tak sme zmenili temu

autor
Dnes o 10:10
@anonym_4f47f2

@anonym_autor trubku sme odhalili,tak sme zmenili temu

@anonym_4f47f2 trubka si ty že nemáš čo robiť cez deň 😀😂😂😂 staré kravy hahahahahaahahahaha sa nudite a chodíte vyrivat. A písať od veci odpovede

anonym_ffe6b9
Dnes o 10:11

Ja tiež neusetrim nič. Manžel platí hypotéku, výdaje okolo domu, poistku za dom, ndftu do svojho auta. Ja platím poistenia deti, nákupy, oblecenie- to zas nie každý týždeň 😅 nafta s poistka od môjho auta a menšie výdavky. Nejako sme si to podelili. Nechty a vlasy vôbec.

anonym_4f47f2
Dnes o 10:16
@anonym_autor

@anonym_4f47f2 trubka si ty že nemáš čo robiť cez deň 😀😂😂😂 staré kravy hahahahahaahahahaha sa nudite a chodíte vyrivat. A písať od veci odpovede

@anonym_autor a zase arogancia,aspon zmen taktiku pisania,nech ta spozname neskor.

ekira1
Dnes o 11:54
@anonym_autor

@anonym_autor no tebe ani mihalnice a nechty nepomôžu. Otvoríš ústa a hneď vyletí hnoj 🤷

Strana
z4