Kto mi požičia peniaze?
Ahoj
Na úvod vás chcem poprosiť, aby ste odsudzovanie, kritizovanie a mudrovanie tu neriešili. Ja hľadám ľudí, ktorí by mi mohli pomôcť.
Ide o to, že ma dobehla minulosť, do do utorka musím zaplatiť 400 €, ktoré nemám.
Som slobodná a na svete mám môjho syna, ktorému nemôžem pomaly dať základné veci.
Verte mi, že nie je nič horšie :(
Vyskúšala som už všetko a som skutočne zúfalá a preto žiadam o pomoc vás....je to dosť ponižujúce, keď musíte žiadať od druhých, ale je to moja posledná možnosť......
Chcem aby vám bolo jasné že nebudem schopná tie peniaze naraz vrátiť a preto ak sa náhodou nájdu ľudia, ktorí mi to nejaké € požičajú, dajú tak mne aj malému veľmi pomôžu.
Prosím všetkých ktorý by mi mohli pomôcť aby mi napísali IP kde im dám číslo účtu.
Vždy som sa snažila pomáhať druhým, ale teraz potrebujem pomoc ja....
Vopred Vám ďakujem za pomoc
@anatalia77 zatiaľ vôbec nereaguje, dvakrát som bola vo firme, ale nezastihla som ho tam.....
@anatalia77 úver je na moje meno. ....išli sme spolu bývať
@lulu89 ako dlho trva tato situacia?nehovor mi,ze tyzden...ved ked je to na sude,tak si zrejme prestala riesit,a to nie je dobre..
Aka je vlastne suma,ktoru dlzis?
@anatalia77 celková suma je 2586, 37, ale rodina a okolie mi požičalo ale stále mi chýba cca 400 €.
@lulu89 pri tak velkej sume,pri takych ocakavanych problemoch..by som uz DAVNO!!!zarezavala v robote.
@lulu89 a praca napr. v hypermarkete alebo upratovanie sa ti neda najst? ... rodicia este pracuju?
@anatalia77 ale to sa neda, dieta potrebuje matku doma najlepsie do 3 rokov 😀 a pred koncom materskej znova otehotniet, len aby sa praca neriesila 😀 nenarazam na zakladatelku, aby sa neurazila, len mam taky vseobecny pocit co vidim v okoli.
@lulu89 INAK TOTO NEMA LOGIKU!
Ak si mesacne nevladala splacat dajme tomu 150 eur,AKO chces teraz splacat rodine?
Ak je rodina takto napomocna,PRECO si ich o pomoc nepoprosila uz vtedy,ale len teraz?
@pink_lady ja som tiez nebola do troch rokov doma, kedze som usudila, ze je lepsie mat normnalny prijem ako zivorit z RP 😝 ... byt tri roky doma je naozaj luxus, pokial nemas teda dobre zarabajuceho sponzora doma
Rodičia pracujú a nemám kde nechať malého, na jasle nemám a štátne sú plné. ....Mám večernú brigádu načierno v kuchuni, , aspoň niečo. ....ja mám snahu a robím všetko čo sa dá. ...len pevne verím že už konečne doriesim aspoň súd. ....
@zuzanockamt keby mas postihnute dieta a inu moznost nemas tak by si do tej roboty neisla ani po 3 roku...to si pis 😝
@pink_lady nastastie mam zdrave dieta, riesila som svoju situaciu a nie situaciu "keby som mala"
@zuzanockamt presne tak, len nadavaju aky je rodicak na prd ale aj tak budu hliviet doma za almuznu. o postihnutych detoch nik nerozprava, to je pochopitelne.
@anatalia77 mladosť pochabost......darmo plakať nad rozliatym mliekom. ....ponaucila som sa a dostala som riadnu facku od života. ....ale to mi teraz nepomôže. .....
@zuzanockamt tak ale moja reakcia bola na tu vyssie..tak som nepochopila reakciu ...nie je to o tom co clovek chce ...a o odkladani a nerieseni prace
@lulu89 nie,nepomoze,to mas pravdu.
Na jasle sa dava prispevok.
@zuzanockamt ono netreba všetky ženy hádzať do jedného vreca. Ja som tiež šla do práce pri dcére skôr len vďaka mame, ktorá mi malú strazila. Aj pri synovi plánujem ísť skôr do práce, snáď mama bude ochotná strážiť syna.
@junova nikoho nehadzem do vreca, len konstatujem ... ja som syna musela dat do skolky, ked mal rok aj 11 mesiacov
@lulu89 ak sa rodina vyzbierala na 2000 eur,tak tu sumu uhrad,a tych 400 eur ries s exekutorom.
Urcite sa bude chciet dohodnut,ved to uz bude bagatel oproti celej poziadavke.
@anatalia77 Áno, 230 €, ale nemôžem ho tam hneď dať na celý mesiac a ísť robiť......sme stále spolu a nemám na to zaplatiť skúšobné obdobie. .....
@lulu89 nemam na to zaplatit skusobne obdobie..
🙂opat ma napada rodina 🙂
Proste som v problemoch,chcem to riesit robotou,ale potrebujem helfnut,pozicte mi peniaze na jasle,vsak vratim.
Podla toho,ako ti pomohli teraz,tak vtedy by ti urcite pomohli,ani by sa pri tom nespotili.
@lulu89 Ahoj,treba volat exekutorovi a dohodnut sa na splatkach.Uvidis,ze bude suhlasit so splatkami a pre teba to bude lahsie.Alebo mu vyplat uz tie peniazky co mas pozicane od rodiny a na tom zvysku sa dohodni na splatkach. Staci ked zavolas na exekutorove cislo,osobne tam ist nemusis.Drzim palceky,nech sa ti to podari vybavit. Hlavku hore,pojde to,uvidis 🙂
@lulu89 tiez si myslim ze pokial splatis aspn cast tak ten zvysok sa bude dat dohodut s bankou na splatkach, ale pokial nevyskusas nebudes vediet.
@lulu89 no myslim ze v tvojej situacii nie je velmi rozumne rozmyslat nad tym ze ste stale spolu, maly si zvykne ani nebudes vediet ako. ja ked som chodila na vysku tak maly bol od 8 mesiacov s babkou od rana az pokym som sa poobede nevratila..tiez sme predtym boli stale spolu ale tak co mi ostavalo...zvykol si...viem je to ine lebo bol s niekym s rodiny...
Az som si pozrela jej fotky ze v akom to luxuse zije (aspon tak som usudzovala podla par vyrokov ze draha vyzdoba atd.) no som prekvapena, podla toho co ja vidim ziju chudobne. Pochybujem tiez ze rodicia maju nevycerpatelnu studnu penazi, pomahat sa da,ak samozrejme rodina ma z coho,nie kazdy ma take prijmy zeby mohol pomoct.
Co sa tyka internetu aj keby som bola v nudzi zaplatila by som si ho aj ja,dnes je clovek bez toho strateny, uz len ked si chce najst pracu,predsa len cez net si toho clovek viac najde ako chodit niekde po firmach mozno.
Na jednej strane sa odsudzuju matky ktore daju dieta do jasli,na druhej zas pozeram ze dokaze zjazdit cloveka ktory ma doma rocne dieta a este nepracuje. Chapem ze nema z coho zit, a ta praca bude pre nu jedinym riesenim.
Skus ako dievcata navrhuju zavolat tomu exekutorovi.
Chcem sa vám všetkým veľmi poďakovať. ....podaktoré komenty mi dali nádej, iné ponúkli ďalšie riešenie.....
A veľmi sa chcem poďakovať tým, ktorí mi pomohli alebo pomôžu finančne.
Vážim si to a ďakujem každej jednej za svoj názor
Baby, len ono je iné dať dieťa k babke, kde vieš, že bude stále a dať dieťa do jaslí, kde aj tak bude každé 2 týždne choré...nie každý má komfort, že babka, alebo niekto z rodiny môže hneď nabehnúť a postrážiť...a tie práce, ktoré tu boli spomenuté sa veru neoplatia, ak má platiť jasle + opatrovateľku na dobu choroby... + teda ako písala @pink_lady , nie každé dieťa je schopné ísť do kolektívu...a už vôbec nie v roku.
@lulu89 , rozhodne skúšaj tie splátky, väčšina exekútorov je ochotná sa dohodnúť.

@lulu89 preco si nekontaktovala rodicov tej kamaratky?ja by som to urobila hned ako by som musela cvakat za druheho..