Kto mi požičia peniaze?
Ahoj
Na úvod vás chcem poprosiť, aby ste odsudzovanie, kritizovanie a mudrovanie tu neriešili. Ja hľadám ľudí, ktorí by mi mohli pomôcť.
Ide o to, že ma dobehla minulosť, do do utorka musím zaplatiť 400 €, ktoré nemám.
Som slobodná a na svete mám môjho syna, ktorému nemôžem pomaly dať základné veci.
Verte mi, že nie je nič horšie :(
Vyskúšala som už všetko a som skutočne zúfalá a preto žiadam o pomoc vás....je to dosť ponižujúce, keď musíte žiadať od druhých, ale je to moja posledná možnosť......
Chcem aby vám bolo jasné že nebudem schopná tie peniaze naraz vrátiť a preto ak sa náhodou nájdu ľudia, ktorí mi to nejaké € požičajú, dajú tak mne aj malému veľmi pomôžu.
Prosím všetkých ktorý by mi mohli pomôcť aby mi napísali IP kde im dám číslo účtu.
Vždy som sa snažila pomáhať druhým, ale teraz potrebujem pomoc ja....
Vopred Vám ďakujem za pomoc
@kattrin5 no odist do zahranicia ked nemas ziadne zavazky, nemas rodinu a dieta je jedna vec, staras sa len sama o seba..ina vec je ked uz dieta mas...toto sa velmi porovnavat neda...v tejto situacii bud zriesit tie splatky ak nato pristupia v banke alebo exekutor alebo uz len najst si pracu...hoc tiez tu dobre poznamenala jedna mamicka ze nie kazde dieta chce ist do kolektivu zvlast ak je take male a tiez ak ochorie treba najst niekoho kto sa o neho bude starat ak nemozu stary rodicia...jedna vec co ma ale prekvapuje ked boli znamy ochotny pozicta sumu 2000 tak takto kvazi mala sumu 400e (pre mna teda dost) uz dolozit mohli tiez.
@svetlusska aj mna to napadlo,ze im chyba len 400 eur..a po tejto informacii som nadobudla dojem,ze ide o klamstvo,podvod..
@anatalia77 nebudem sudit mamicku nepoznam ju, neviem ako to mala poriesene predtym..tusim som citala ze to ma od roku 2011 tu pozicku...noooo co nato povedat..ale tak ak mi znamy a rodina boli ochotny pozicat 2000e tolko penazi co je dost vysoka suma tak toto je uz...co dodat...a dalsia vec ak by som vedela ze sa na mna hrnie takato katastrofa /a mam dieta) tak uz davno makam po veceroch hoc aj v nejakom bare ako casnicka len aby som mala z coho splacat alebo aspon aby som si nasporila nejake peniaze aby mi rodina nemusela tolko poziciavat...ked uz cez den nemozem...urcite by som nesedla doma so zalozenymi rukami....zrejme si mamicka myslela ze sud vyhraje a platit nebude musiet.
@svetlusska vies ako sa hovori? 🙂
Jeden myslel,ze si prdol,ale v skutocnosti sa posral...
Len tolko k tomu 😉
@svetlusska uprimne ja si myslim ze vsetko sa da ked clovek chce, ja mam dieta a som uplne sama, pracujem, studujem, platim opatrovatelku co mi zatial strazi malu lebo ju nechcem este davat do skolky, ked clovek chce najde cestu ked nechce najde vyhovorku a jasne vzdy je lepsie pytat peniaze od ludi ako si ich sama zarobit, moja mama bola na nas sama a mala dve roboty aby to utiahla aby nemusela poziciavat kade tade...podla mna u takychto ludi ide skor o pohodlie a o lenivost..
@tanapeta ale vsak ona chce!
Chce aby jej ludia poposielali peniaze na ucet,niektore mozu aj darovat..
@misaelka Mna sa to teda riadne dotklo , čo si povedala....Ja som presne tak otehotnela, že mam deti 3 roky po sebe... A nebolo to naschvál... Išla som aj do prace ked mala malá 2 roky a presne 2 mes. v robote som otehotnla...mala som zdravotné problemy a išla na rizikové...a som doma a budem 6 rokov..
A presne naozaj dieťa potrebuje matku a nielen do 3 rokov, Ja nikoho neodsudzujem ked ide po 6 týždnoch do roboty aj ked s tym nesuhlasim.... A vobec SI KRAVA že toto píšeš... napíšem to rovno...
Ja som štastná že deti vobec mám, mala som problém otehotnieť... A inak kukam, že ty tu žiadaš o vajíčka alebo čo...???? Podla mna načo TY chceš mať deti ked tu odsudzuješ také čo sa detom chcú venovať... Ja som síce do práce išla skor....ale už po krátkom čase mi bolo jasné, že som urobila zle pre moju dcéru a napokon bolo aj dobre že som neplanovane otehotnela a ostala na rizikovom , aspon som sa naplno do tých 3 rokov dcére mohla venovať....
@zuzuj myslim,ze taketo prispevky boli pisane v inom kontexte,ako si si ich ty prelozila.
Pekny den.
A vobec načo tu riešite takéto hovadiny baby... MAmička požiadala o pomoc a kto nechce požičať nech nepožičia sklapne... načo tieto trapne komenty....
Ja som momentálne velmi smutná...stala sa naším blízkym velmi zlá udalosť....naozaj strašná... prišiel niekto o život ( ich dieťa) aj o majetok - vyhorel....... Ideme sami od seba požičať/skor dať peniaze.... Oni ani nič nežiadaju , su momentálne na dne psychicky......Vtedy si človek uvedomí, že naozaj budte radi čo máte...a ak môžete pomáhajte... A KTO NECHCE SKLAPNITE.....
@kattrin5 ako som pisala vyssie ak by som videla ze sa na mna hrnie takato katastrofa tak pracujem aspon vecer ked sa mi cez den naozaj neda, hoc vsetko sa da ak sa chce...hoc tu na slovensku je to s pracou teraz velmi tazke...ja osobne by som tu s takouto prosbou ani nesla,
@zuzuj aj matky, ktore idu do prace sa detom venuju 🙂
@anatalia77 To je jedno v akom kontexte...Už sa baby spamatajte....ČO ste také ZLÉEEEE...HNUSNEE...je mi do revu čo sa nám stalo v rodine....a som ovplyvnená....išla som sa na net odreagovať...deti mi spia.... A fakt je mi do PLACU aký su ludia hnusní....
@zuzuj inak, preco si taka vulgarna ? ☹
@zuzuj ja som radsej koment tejto mamicky preskocila...s nemamickami sa radsej na temu deti ani nebavim osobna skusenost nevedia vobec pochopit ake to je ked mas dieta, myslia si ze je to furt rovnake....tolko k tomu
a k tomu dalsiemu co si pisala je ine pozicat znamym ktory sa ocitli v takejto situacii ako pises, to je uplne nieco ine, poznas ich a chces mi pomoct...je to od vas pekne gesto...ale povedz mi poznas zakladatelku temy?vies ze si nic nevymysla?lebo ja po skusenostiach tu na MK veru to beriem s rezervou...ak by slo o clanok ktory podporuju aj admini tak nepoviem ani pol slova....ale nechcem na teba utocit ani nic podobne, nechcem sa hadat iba vraim moj osobny nazor....
@tanapeta
@zuzanockamt
diky. na niektorych ludi treba kaslat nestoji to za to 😎
inac si myslim, ze tuto temu admini zamknu ako ostatne kde sa ziadalo o peniaze. este pre zakladatelku ma napadla jedna vec - skus poziadat charitu o pomoc, ci ti niecim nevypomozu- nemusia to byt peniaze ale mozu to byt veci na oblecenie, potraviny, tym padom nemusis kupovat mas na splacanie dlhu.
@tanapeta TO JE uplne jedno ako prišlo k takému dlhu.... ved každý môže robiť chyby.... To akože sa má pomáhať LEN LUDOM co akože sú svatý)???? ved taký pomoc nepotrebuju.....
A KRAVA Som napísala na to, že ONA zosmiešnuje mamičky, kt. otehotneju s vekovým rozdielom 3 roky medzi detmi...s tym že ONA si myslí, že to urobili naschvál....
A pritom ona TU v hlavnom svojom príspevku žiada aby jej niekto daroval vajíčka lebo nemôže mať deti...a ZIADA o pomoc.... Tak nech sa dievča spamatá.... a bude rada že bud mať jedno dieťa...a ked bude mať DVE ako ja....za čo som pri všetkom čo sme my zažili nekonečne štastná...posledné čo bude riešiť je VEKOVý rozdiel...alebo to že je s nimi doma 6 rokov.... LEBO však to je ,,uplna pohoda".... Napísala som jej ešte velmi slušne....
@svetlusska no tak k tomu, ze keby clanok podporuju admini...uz tu taka bola pred rokom, Kacena.../z rovnakeho mesta ako ja/. napisala som na plnu hubu, ze klame, vymysla si, ale aj tak, clanok bol odobreny adminom a ja poslana do pekiel...O 3 mesiace sa tu podavali na nu trestne oznamenia lebo vyslo na javo ze je v poddmienke a bla bla. Ze si tu vsetko vymyslela. A od admina, ktory ma vtedy zhodil /do IP/ sa mi nedostalo jedineho prepac...dostala som dokonca ZAKAZ reagovat na "pomoc v nudzi"...:D :D takze tak to tu je s podporou adminov...
@zuzuj hoci mas iny nazor, tak nikto ti nedava pravo nadavat druhemu cloveku vulgarne ... ale asi ti je vlastny takyto sposob vyjadrovania ☹
@pink_lady to som nevedela...
@pink_lady tak tuto kauzu som nezaznamenala.
@svetlusska Maš pravdu.... ak náhodou deti raz bude mať možno si na toto spomenie.... Aj ked takejto osobe ktorá nemá kuska POKORY v sebe by som ja moje vajíčka isto nedarovala...
Ano máš pravdu, netreba naletieť...Ved ja nehovorím aby sme zakladatelke hned všetci požičiavali peniaze.... ale načo tie sprosté vyšetrovania a komenty...KTO nechce požičať načo ju riešiť....Kto chce nech jej napíše IP....a pripadne sa poinformuje...kam svoje peniaze pošle.... Ona sama prredsa do IP môže aj darujuvcemu poskytnut osobnejšie informácie, aby si mohol nejaké info overiť....
A ja teda ked dávam niekde vonku žobrákovi, tiež sa ho nyvzvedám či si teraz pojde za to kupit dávku drogy alebo alkoholu....
@svetlusska no tak...a admin tam napisal, ze je preverena a vsetko je v poriadku...Preverena znamenalo ale len ze mozno mala jeden nick, nikto tu nepojde nikoho overit k dveram, ze co to je zac...alebo nejakym inym sposobom, doveryhodnym...

Podla mna si kazdy za to ako sa ma moze sam, a co tak najst si pracu? Ja som bola na tom podobne nastastie som odisla do zahranicia a poplatila vsetko co som mala...ja len nepochopim ludi co maju dlzoby a nestaraju sa az kym im hori pod ritou, myslim ze tri roky bolo dost casu si splatit co treba a 400 eur nieje ciastka ktora by sa nedala zaplatit.