icon

Kto mi požičia peniaze?

lulu89
13. apr 2014

Ahoj
Na úvod vás chcem poprosiť, aby ste odsudzovanie, kritizovanie a mudrovanie tu neriešili. Ja hľadám ľudí, ktorí by mi mohli pomôcť.
Ide o to, že ma dobehla minulosť, do do utorka musím zaplatiť 400 €, ktoré nemám.
Som slobodná a na svete mám môjho syna, ktorému nemôžem pomaly dať základné veci.
Verte mi, že nie je nič horšie :(
Vyskúšala som už všetko a som skutočne zúfalá a preto žiadam o pomoc vás....je to dosť ponižujúce, keď musíte žiadať od druhých, ale je to moja posledná možnosť......
Chcem aby vám bolo jasné že nebudem schopná tie peniaze naraz vrátiť a preto ak sa náhodou nájdu ľudia, ktorí mi to nejaké € požičajú, dajú tak mne aj malému veľmi pomôžu.
Prosím všetkých ktorý by mi mohli pomôcť aby mi napísali IP kde im dám číslo účtu.
Vždy som sa snažila pomáhať druhým, ale teraz potrebujem pomoc ja....
Vopred Vám ďakujem za pomoc

Strana
z5
misaelka
13. apr 2014

@fidka79 suhlas zenska 🙂

lyzzy
13. apr 2014

hadate sa tu jak oblinky.
Povedzte mi kto dnes nepotrebuje prachy?.....a tych 400 eur nie je vela.

sue
13. apr 2014

Nemyslím si, že by banka mala problém, ak 75% splatí teraz a na 25% si dohodne splátkový kalendár, len treba s bankou jednať...

vevinaaa
13. apr 2014

@fopka my zatial auto nevlastnime ale autosedacky mame, keby sa nieco stalo, nedokazala by som ist v aute bez autosedacky! Divne si to napisala, autosedacka nemusi byt nova, pripadne ju moze darovat niekto z rodiny...a doma pre istotu je lepsie ju mat! 🙂 len tolko..

fopka
13. apr 2014

@lenocka123 asi si to nepochopila,tu vobec neslo o autosedacku ako taku...a neriesim ani temu ani zakladatelku,len som si to tu precitala a stotoznila sa s nazorom ktory bol vyjadreny

fopka
13. apr 2014

@vevinaaa jasne suhlasim s tebou...aby som vysvetlila s tou autosedackou aby ma niektore nechytali za slovo....ze ide o dost haklivu a vaznu temu a myslim,ze vela z nas by nemalo problem poslat zakladatelke napr.po 5 eur alebo aj viac.ale kedze to napisala stylom takym akym napisala,podla mna absolutne nevhodnym,tak som prve co isla pozriet co je to za osobu,samozrejme aj foto,podla mna to urobilo vela z nas, precitala si komenty ci nejde o nejaky odrb.no a proste mi napadlo skoro to iste co j_ank_e....

zuzuj
13. apr 2014

Len na margo autosedačiek...Ja mam mega dobru Pegperego za 15 evri kupila som na konovi...aj s bázou... Normalna cena okolo 150 evri? ...jedna mamina tu teraz ku kočíku predávala ( za bagatel ) dávala autosedačku zadara....A vajíčko som bežne videla okolo10evri....tak závidte dalej.....

lucinka2811
13. apr 2014

@lulu89 jednaj s bankou ..iste ked tam pojdes povies co je vo veci budu ochotní ti pomoct.... 🙂 a ostatne... citala som komentare jak ste pisali ze luxus..autosedacka ...a co???ved ma babo aj starych rodicov oni to kupit nemohli??...ani mi nesme financne na tom dobre, platime hypoteku atd.. (asi ako dost vela mladych rodin) ... ale moja mala ma vsetko ..ja som zastancom toho ze radsej kupim decku ci hracku, vyzivu alebo saty ako by som mala sebe daco kupit .. preto moja maa..hoci sme na tom biedne ... a co uz neviem ktora tam pisala ze luxus oslavy vianoce na fotkach .. pozrela som si tie fotky..a ziadnen luxus tam nevidim ..... vycistite si monitory kt toto pisali .. :P a ako @zuzuj pisala.. autosedacky sa daju kupit aj velmi lacno tak co?? 🙂

nina55
13. apr 2014

@lulu89 na rovinu: NIKTO ti tie prachy nepozicia!

pegyinka
13. apr 2014

@lulu89 doba je ťažká a zlá... dnes je veľmi málo ľudí, ktorí si môžu dovoliť pomáhať po finančnej stránke druhým (a najmä úplne cudzím)... väčšina mladých ľudí má minimálne jeden úver/hypotéku, aby mohli bývať (a zariadiť si bývanie)... jasné, človek ak sa dostane do situácie, z ktorej nevidí východisko urobí všeličo a požiada kohokoľvek o pomoc... ale ja by som na tvojom mieste asi skúsila predať veci, ktoré už nepotrebujem alebo nevyužívam (oblečenie, spotrebiče, šperky, atď.), zrušila by som aj káblovku (bohate stačí aj základný program)... ono euro k euru a bude z toho možno aj tých 400€ 🙂 alebo by som predala aj hodnotnejšiu vec, napr. televízor, mobil, počítač a pod. - a keď na to budem znova mať, tak si kúpim (nemusím mať zrovna najväčšiu vychytávku sezóny ak si ju nemôžem dovoliť) - sú to veci, bez ktorých sa dá prežiť... neviem, ale v prvom rade by som skúsila všetko možné aj nemožné od seba... potom nasleduje rodina... potom blízky priatelia a známy... a úplne cudzí ľudia už len fakt v krajnom prípade - ale to si skôr myslím, že po tom všetkom, čo by som sa snažila urobiť, by som tých 400€ naškrábala aj keby čo bolo, takže by som cudzieho už nemusela žiadať... každopádne držím palce a prajem veľa šťastia! 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
vevinaaa
14. apr 2014

@fopka tiez v tom mas kus pravdy 🙂

nina55
15. apr 2014

@lulu89 nic nepises - nic nevravis = pozical ti tu niekto?, ......mozno by bolo pre teba najvhodnejsie, ak by si sa teraz a aj v buducom tvojom zivote (kedze si este velmi mlada) spolahla len a len na svoje sily a riad sa hlavne tymto: NA AKU PERINU MAS - TAKOU SA PRIKRI! - bude tu menej diskusie a hlavne - budes ovela spokojnejsia so svojim zivotom. Nebudes musiet riesit u cudzich ludi s vystretou rukou: DAJTE MI - LEBO JA SOM CHUDOBNA - v ziadnom pripade sa ta nechcem dotknut a ani ta urazit. Zivot je skratka pes a treba zit tak, aby som sa nemusela bat, ze mi jedneho dna pride buchat na dvere exekutor. = fakt to myslim v dobrom

inull5
15. apr 2014

@lulu89 už to máš vyriešené? ako baby písali, s exekútorom sa dohodneš na splátkach, rovnako ako aj v poisťovniach. prišiel ti normálne papier na konkrétny dátum aby si dlh vyrovnala? dá sa spraviť aj odklad. Nečítala som celú diskusiu, ale exekútor sa k tebe ako ručiteľovi dostáva až po vyčerpaní možností u dlžníka, čiže tvojej kamarátky..predpokladám že to s už udialo a tak pristúpili k tebe. určite si daj pozor na termíny a ak sumu ešte nemáš prípadne nie si dohodnutá na splátkach.

lulu89
autor
15. apr 2014

@nina55 Ďakujem že si napísala a žiaľ, zatiaľ nikto.....jedna mamička sa sľúbila a tak dúfam že pomôže. ....Pre mňa to nebolo ľahké napísať a podľa niektorých som to tu zle napísala ale v danej chvíli som bola veľmi rozcitena.
Chcem začať bez dlhov a všetko zvládnuť sama a som na dobrej ceste.
Dnes mi potvrdili, že od pondelka mám brigádu aj keď len za 240 € mesačne, ale aj za to som vďačná.
Len do prvej výplaty budem žobračiť, lebo kým si to po riešim všetko, tak sa to na mňa nakopi :(
Niekedy nemám už silu ísť ďalej a po niektorých komentoch mám pocit že som najhoršia matka :(
Je ťažké keď nemám pochopenie a podporu okolia a celé sa Všetko komplikuje. ....
Ja som si dobrovoľne nenechala nárasť úroky a ani to že sa nudim tak si pozvem exekútora.
A ani z jaslami to nie je také jednoduché ako si niektoré myslia....nehovorím že je to nemožné, ale dnes na všetko treba peniaze......tak začala som pomaly postupovať k lepšiemu :D
Ale mne pomôže každé € ktoré aj vrátim ale aj psychická podpora spraví svoje 🙂

broskilinka
15. apr 2014

@lulu89 verim ze sa tvoja situácia vyrieši velmi rychlo... a bud rada ze mas taku chapavu rodinu!!!! drzim vam palce...

lulu89
autor
15. apr 2014

@broskilinka Ďakujem pekne :D

inull5
15. apr 2014

@lulu89 úplne ťa chápem že si v tej chvíli bola rozcítená a verím že ti je to trápne. každý robíme chyby. Ja si nemyslím že žijete v luxuse podľa foto a verím že ti je ako slobodnej mamine ťažko. ak sa neurazíš, pre malého by ti čo trebalo? nejaké oblečko?

nina55
15. apr 2014

@lulu89 Bože lulu - je mi to velmi luto v akej situacii si sa ocitla. Financne ti nemozem pomoct, ale ak by si potrebovala nejake oblecenie pre maleho, budem sa snazit pomoct ti, kludne sa na mna obráť.

jalucija
26. apr 2014

@lulu89 lulu drzim ti palce. Vyzeras byt fajn baba tak sa posnaz este viac a zorganizuj si zivot. Tu ti nik nepozicia grose.
Napada ma len popredat daco. Neverim, ze ako dospely clovek nieco nevlastnis. Tych 400€ by si hadam naskrabala.

sunshineka
26. apr 2014

boze zeny,vy ju tu vypocuvate...toto sa stalo aj znamemu.pred 20 rokmi rucil najlepsiemu kamaratovi,ten prestal splacat a vsetko ostalo na tomto znamom.samozrejme,nevedel,ze neplati,nabehli krasne uroky a tak musel predat firmu a odist od rodiny pracovat do zahranicia.myslite,ze sa s tym da nieco robit?chodil za tym kamaratom,za jeho rodinou,vsetkym to bolo jedno.dnes za svoju chybu pika a drie v zahranici,aby uzivil nielen rodinu,ale splatil aj dlh,za ktory rucil.ludske osudy su hrozne.
ty mas stastie,ze musis zaplatit len 400€.tu na konikovi rodiny casto zapasia s nedostatkom a nemozu pomoct cudziemu cloveku,ked aj ich vlastna rodina by potrebovala pomoc.keby som mala nazvys a nechybala mi pozicana ciastka,tak ti pomozem.poradim ti len jednu vec.kontaktuj banku alebo ak uz postupili spis k exekutorovi,tak sa skontaktuj s nim a dohodni si splatkovy kalendar.hlavne s bankou sa da dohodnut a treba komunovat.pokial s nimi komunikujes,maju aj oni k tebe dobry pristup.

sunshineka
26. apr 2014

@lulu89 mas krasneho synceka,musis bojovat koli nemu a pozbierat sa.zivot nas skusa a zoceluje aj takymito vecami.verim,ze uz coskoro sa budes mat lepsie a prinesies si dalsie poucenie.vela stastia a hlavne sil ti prajem

lulu89
autor
27. apr 2014

@sunshineka Ďakujem veľmi pekne 🙂

mamulka211
27. apr 2014

@lulu89 :nech ta mama odhlasi z trvaleho pobytu

mamulka211
27. apr 2014

popripade predat mobily, zlato a ine cennejsie veci, pocitac atd, to nie je pre zivot nutne, ak na chleba nie je...

jimbridger
Odpoveď bola odstránená
martina054
Autor odpoveď zmazal
okita
13. okt 2018

Tu by ti mali požičať. https://www.ammado.sk/pozicky .Vlastná skúsenosť

rennqa
13. okt 2018

@okita príspevok je z roku 2014, reklama sa dá robiť aj iným spôsobom :/

Strana
z5