Kto to finančne nezvláda?
Dnes su Vianoce.. asi vsetko nakupene, pripravene.. Kolko euro vam ostava na ucte do dalsej vyplaty ? Je tu nieko kto je na tom tak ze to mozno nezvladne? Chcem niekoho potesit a darujem pre osamelu mamicku v nudzi istu financnu ciastku pod stromcek. To slovo do dalsej vyplaty je ale velmi dolezite.
Nastastie v nasej domacnosti si financna gramotnost nezobrala dlhodobu dovolenku, to je rozumne sa rozsupnut na Vianoce a potom nemat z coho zit, jeden den hojno....
Kazdopadne verim, ze je vela domacnosti a mamiciek, ktore to maju narocne aj mimo Vianoc a zasluzia si pomoc.
Tu by sa ich našlo čo hrabú ako po nebohom
@anonym_autor čiže peniaze dať finančné negramotnym?
@anonym_autor čo tu čakáš, takých čo chcú niečo zadarmo je vždy dosť. To sa radšej pozri po svojom okolí a zistíš kto skutočne potrebuje pomoc. Lebo písmenká znesú všetko a srdcervúce príbehy sa tu hneď vyroja.
vianoce su kazdy rok v rovnakom case ... preto si clovek pocas roka moze nieco malo odlozit a to pouzit na sviatky ..tym padom ho to nenarusi ..alebo proste pouzije tolko kolko moze... neviem ci je tvoje gesto uprimne ...ale ak ano skor by som nakupila potraviny do utulkov zvieracich-lebo tie tvory si nevybrali ludi co ich tam dostanu ...
@anonym_autor prosim ta, to su vyhodene peniaze. Ked su tu ludia schopni klamat o tom, ze pani zomrela na rakovinu…
Daj niekomu, koho osobne poznas.
@anonym_autor nejak vela nezhltli neuznacam to utracanie lebo vianoce.Tu na mk sa nepytaj ti co citavam je vetsinou kazda za vodov a zaraba par tisic...
Chvála bohu ovládame finančnú gramotnosť a nevyhadzujeme peniaze von oknom za blbosti
Určite nájdeš lepšiu cestu ako niekomu pomôcť v núdzi.
Ja myslim, ze prave na Vianoce maju ludia v nudzi alebo aj organizacie dost alebo viac ako inokedy. Ak odhliadnem od 13. dochodkov a odmien v praci, vsetky charity sa idu pretrhnut, je vela akcii, v ktorych sa im pomaha, posielaju darceky, financne prispevky a pod lebo Vianoce.
Pomahat preto treba mimo Vianoc,
Ale prosím ťa. Slováci majú od núdze, chudoby a hladu veľmi ďaleko. Včera som vybehla do obchodu. Stačilo sa popozerať okolo seba a do košíkov.
A keď je niekto tak sprostý, že kvôli darčekom a vianociam minie všetky peniaze alebo zoberie úver, tak si to zaslúži. Za sprostosť sa plati
Ale prosím ťa. Slováci majú od núdze, chudoby a hladu veľmi ďaleko. Včera som vybehla do obchodu. Stačilo sa popozerať okolo seba a do košíkov.
A keď je niekto tak sprostý, že kvôli darčekom a vianociam minie všetky peniaze alebo zoberie úver, tak si to zaslúži. Za sprostosť sa plati
@doriiis alebo zobrať úver na dovolenku, toto tiež nepochopím 🙈 ak nemám na to tak nedám na to či?
@doriiis alebo zobrať úver na dovolenku, toto tiež nepochopím 🙈 ak nemám na to tak nedám na to či?
@stellarstar ... No to je ďalšia vec, bez ktorej mnohé nevedia žiť. Desať dní ležania a zratia na pláži medzi ďalšími tisíckami ľudí. Ale hlavne, že dovolenka bola
@stellarstar ... No to je ďalšia vec, bez ktorej mnohé nevedia žiť. Desať dní ležania a zratia na pláži medzi ďalšími tisíckami ľudí. Ale hlavne, že dovolenka bola
@doriiis jasné, že úver na dovolenku je blbosť. Ale prekvapuje ma, že ty si pod dovolenkou predstavuješ len ležanie a žranie na pláži. Ako keby neexistovalo iné trávenie dovolenky...
Ahoj, možno by si mohla podporovať niekoho cez Dobrého anjela.
@doriiis hm, a čo keď tí, čo majú núdzu, sú chudobní a hladní v obchode neboli, keďže nebolo za čo kupovať?
@anonym_autor no kto nemá peniaze , nebude platiť internet🙂 pozri sa naozaj vo svojom okolí, verím že mamičku samoživitelku ktorá nemá nazvyš nájdeš všade...
Posli to @felinda, ona urcite nakupi potraviny pre deti a zeny v azylovom dome, ktory prevadzkuje.
@anonym_autor možno by som si našla kontakt na čerstvú vdovu s maličkými dvojičkami, ktorá prisla o manžela pri včerajšej tragédii vo veľkých kapusanoch. Určite bude potrebovať pomoc a to nielen na Vianoce 😭😭❤️❤️ hrozna tragédia toto...
Nie si ty ten chlap, ktory tu stale zhana zufalu slobodnu mamicku, ktoru by si vydrziaval? 😀 a kamuflujes to za "pomoc"
@anonym_autor pekné od Teba, že chceš pomôcť. Určite vo svojom okolí niekoho nájdeš kto to potrebuje... žienky sú Vianoce, mohli by ste sa aspoň pár dní zdržať útočných a ponižujúcich komentárov ??
Prajem všetkým pokoj v rodinách a krásne prežitie Vianočných sviatkov 🙂
https://salezianky.sk/web/kolegium-marie-romero/ - sestry splacaju hypoteku na dom, v ktorom ziju studentky z osad a studuju.. velmi pekna myslienka..
My to robíme tak že každý mesiac odlozime 10e takže dňa Vianoce máme vyše 200e k dobru a minieme na čo treba
trollia tema, MK zas chce zarabat
@anonym_autor na MK sú ženy, ktorých príjmy sú očividne minimálne 3000 eur 😀 😀 takže ak máš navyše, poteš niekoho v okolí, o kom vieš, že má toho menej....
@anonym_autor na MK sú ženy, ktorých príjmy sú očividne minimálne 3000 eur 😀 😀 takže ak máš navyše, poteš niekoho v okolí, o kom vieš, že má toho menej....
@amdornik uz si to zacinam i ja mysliet.
My to robíme tak že každý mesiac odlozime 10e takže dňa Vianoce máme vyše 200e k dobru a minieme na čo treba
@anonym_d6268a to je 120 nie?
Jeden prípad tu zvykne zakladať témy o tom ako je strašne chudobný, ten by vypil aj mŕtvemu vodu z ucha, ten by sa potešil tejto "akcii".

Sranduješ? Tu hladaš? Co tak poobzerať sa v svojom okolí...