icon

Kto to finančne nezvláda?

Včera o 09:14

Dnes su Vianoce.. asi vsetko nakupene, pripravene.. Kolko euro vam ostava na ucte do dalsej vyplaty ? Je tu nieko kto je na tom tak ze to mozno nezvladne? Chcem niekoho potesit a darujem pre osamelu mamicku v nudzi istu financnu ciastku pod stromcek. To slovo do dalsej vyplaty je ale velmi dolezite.

Strana
z2
svetlonos
Včera o 12:10

@anonym_autor
okrem dobrosrdecnosti si aj naivna srandistka. Pivedzme, ze su realne matky v nidzi aj koli vianociam - choroba, vypoveď atď. Ked nema teraz, odkial ma vziat podla teba buduci mesiac na vrátenie??
Myslienka pekna ale toto by som riesila formou darovania, trebars v okoli alebo cez dobreho anjela. A len ozaj pre ludi v nudzi, ktoru si samy nezapricinili.

anonym_0a8ccb
Včera o 12:21
@doriiis

@stellarstar ... No to je ďalšia vec, bez ktorej mnohé nevedia žiť. Desať dní ležania a zratia na pláži medzi ďalšími tisíckami ľudí. Ale hlavne, že dovolenka bola

@doriiis ty si fakt tak obmedzená, ze si myslíš, ze dovolenka je o ležani a jedeni na plazi?

anonym_2f5718
Včera o 13:01

Tak to by som sa hlásila 🙋‍♀️. Všetky peniaze som zodpovedne investovala do alkoholu, drog, hazardu a cigariet, takže do výplaty už idem čisto na vieru a dobré skutky iných!

felinda
Včera o 13:18
@martinkatinka

Posli to @felinda, ona urcite nakupi potraviny pre deti a zeny v azylovom dome, ktory prevadzkuje.

@martinkatinka ďakujem krásne za návrh 🙂

Samozrejme že s darom by sme podporili matky a deti.
Dakujeme

anonym_266641
Včera o 13:44
@anonym_0a8ccb

@doriiis ty si fakt tak obmedzená, ze si myslíš, ze dovolenka je o ležani a jedeni na plazi?

@anonym_0a8ccb Pre každého je dovolenka niečo iné. Je veľa ľudí, čo sa teší na to, ako bude len ležať, žrať, čvachtať sa v mori. To je jedno, ako si dovolenku človek urobí. Ale ak si na to berie úver, tak je skutočne finančne negramotný a keby si tento luxus odpustil- prikrýval sa perinou na akú má, tak by každý mesiac nečelil problémom, lebo tie peniaze na splátku úveru chýbajú.

katkaseiner
Včera o 20:06

necitam komentare. Gesto ktore planujes je super ale nedavaj peniaze a urob to adresne. Niekomu koho poznas a vies ze to nebudu len vyhodene peniaze. Radsej daruj nakup.

beata_k
Včera o 20:11

@anonym_autor Nebolo by lepsie zverejnit nick, nech ti napisu sukromnu spravu? Ak to myslis uprimne. Lebo takto mi to pride len ako tema na tvoje pobavenie...nech ti s prosikom niekto otvorene napise

anonym_6a2a48
Dnes o 00:03

@anonym_autor Nie nezrujnujú úplne, pretože skáčeme do výšky svojho platu. A už som za tých XY rokov naučila, že nezjeme koňa a doprajeme si aj počas celého roka, ruvnako ako na Vianoce.

anonym_23a9e2
Dnes o 02:57

Neviem, ale ja som nikdy nežila od výplaty ku výplate. A nie je to len tým, že "veľa "zarábam ale viem hospodáriť a nejdem/nemusím mať všetko za kazdu cenu.

anonym_c9c23b
Dnes o 08:20

Radsej daruj detickam na onkologiu a pod...nez rozdavat niekomu koho ani nepoznáš/nevidis a len sa ti tu online prihlasi a bude zo seba robiť chudaka.

anonym_a42a4a
Dnes o 10:33
@aliziana

@doriiis hm, a čo keď tí, čo majú núdzu, sú chudobní a hladní v obchode neboli, keďže nebolo za čo kupovať?

@aliziana tiež ma vytáčajú porobné príspevky. Ťažko sa bude s plným vozíkom pred Tescom promenádovať niekto, kto rozmýšľal, či mu vyjde na kapustnicu, alebo ja na rybu a šalát

autor
Dnes o 10:52

jezisko sice chodil o par hodin neskor ale chodil, a namiesto jednej rodinky u dvoch. Sice iba jedna rodinka dostala "modrokonikovsky vyplatny standard" a druha o tisicku menej, ale myslim ze sme to rozdlili spravodlivo a ze sme potesili.

Strana
z2