icon

Kto vypláca prvých 10 dní PN po materskej?

annakanva
8. sep 2023

Ahojte. Po ukončení materskej dovolenky som nastúpila na pn a zároveň poberala rodičovský príspevok. Kto vypláca prvých desať dní PN? Ďakujem za odpoveď

Strana
z6
aurora33
5. okt 2024

@bublinka1426 to nepoznas? V každej jednej diskusii majú tieto expertky túto jednu čarovnú formulku: ,, Ale ja ,,mamnatopredsanarok”.

lienka.7
5. okt 2024

@aurora33 však v ďalšej diskusii ina zase vypisuje za výšku materskej, aby "nedosla" o opatrovateľsky 🤦‍♀️ tato republika je vazne sen každého podvodníka 👌👌👌

lienka.7
5. okt 2024

@bublinka1426 ale bubli, ako pise rory
@aurora33
To nepoznáš? Všetky tu predsa majú na všetko narok. Nie možnosť čerpať PNku, keď si reálne chorá a potrebuješ... co si? PNka je predsa na prilepsenie si k rodicaku, lebo ako ma taka chudinka odrbavacka z toho žiť predsa.... PNka je predsa má to, lebo mi skončil rodicak, muz ma zase nabúral, ale mne sa samozrejme na ten čas, kým mi začne materska ísť do práce... co tak len mam robiť? 🤔 no však jasme, na 3,4 mesiace predsa PNka. Prečo nie??? detto po niekoľko ročnom vyvalovani sa doma, co napriek tomu, ze min.3 roky (v ideálnom prípade, reálne aj 6 ci 9 romov, lebo vsak zase musím využiť retazovku) nezaplatila tomuto štátu ani euro, tak chudinka "mapredsanarok" na max.podporu, vsak prečo nie? Atď atď.atd.
A všimni si, ze najviac "majunatopredsanarok" také, ktoré odrobili 3, max.5 rokov a už sa tu dusuju, koooooolko oni tomuto štátu zaplatili na odvodoch!!! Jednej som to v inej diskusii aj vyratala, škoda že ju zmazali.
Posledný nech zhasne 💡🧨🕯

Strana
z6