Kto vypláca prvých 10 dní PN po materskej?
Ahojte. Po ukončení materskej dovolenky som nastúpila na pn a zároveň poberala rodičovský príspevok. Kto vypláca prvých desať dní PN? Ďakujem za odpoveď
@aurora33 hej hneď tu si len dokázala že si to nezvládla a potrebovala si ma hneď uraziť.. takže som rada že máš prácu ktorá ta baví.. a určite ti nezávidím tak sa pozri do zrkadla a porozmýšľaj čo by som ti mohla závidieť 😀 ver že ani jedna konverzácia sa ma ani trochu nedotkla
@monikafff počkať, počkať, ty si ma začala urážať ako prvá a nadávať mi do tupaní plus potom si ešte začala urážať pracujúcich ľudí. Ved mne je absolútne jedno čo robíš kde robíš ako odrbkavas. Ja som so svojim životom spokojná. Ale človek ako ty, ktorý si robí srandu z ľudí pracujúcich na smeny je úbožiak. Pekný deň prajem a zamysli sa nad sebou
@annakanva pocuj ked uz si to takto mala krasne naplanovane, lebo sak po MD si vacsinou doma na RD a ziadnu PN netreba, tak sa spytaj na SP preco sa pytas tu nerozumiem????
@annakanva myslím, že systém si využila dosť, nie je ti to uz trápne? Ale asi nie, ze?
Btw, stačí použiť Google, a netreba tu davat stupidne otázky, lebo keď chcem odrbavat, aspoň si zistím co a ako a nedávam, ze mi tu budubradit ľudia, čo mi to maju platit. Je mi zle z takých sociek ako si ty, ktoré si robia deti a nevedia ich uzivit 🤮🤮🤮
@bublinka1426 inak pýta sa tu ako blba 🤦♀️🤣
@bublinka1426 dakujem za radu, prajem vela zdravia pani bublinka
@annakanva ja prajem tiez bez ohladu na spekulacie nespekulacie. teraz sranda bokom.
@annakanva PN mal v OL platit uz tusim stat? ved uz si nemala PP ze?
@annakanva čo ti tak bolo vyplácané? Máš v tom dosť chaos...Takže ešte raz - buď máš RD hneď od nasledujúceho dňa po MD a v Tom prípade ti zamestnávateľ nemal vyplatiť prvých 10 dní PN.
Alebo si mala MD, následne PN (tu ti platí prvých 10 dní zamestnávateľ) a až potom RD u zamestnávateľa.
RP do toho neplet, ten s tým nemá nič spoločné.
@bublinka1426 ona si mýli pojmy a dojmy🤦♀️
@aurora33 tak ono sa to zvykne prekombinovat tak ze vlastne clovek uz ani nevie, na com je. 😀
@bublinka1426 Ved hej len nech sa sype. Aj PN aj rodicak, všetko mi dajte 😀😀

@aurora33 a prajem ti aby si bola šťastná už sa mi tu nechce s tebou strácať čas