icon

Ktorá banka je najlepšia na Slovensku?

filipjohns
24. sep 2024

Ktorú banku využívate ? Ktorá je najlepšia? Bez poplatkov? Ja momentálne platím Tatra banke 6€ za účet. A keď si to zratam je toho trošku veľa za rok nazbiera sa to. A viem že Ficko po novom roku bude zdvihovat za výber peňazí nejako 3-4€ takže aj preto sa pýtam... Dikes..

Strana
z2
hara_vara
26. sep 2024

@filipjohns ja mám ČSOB a bez poplatku

slniecko5
26. sep 2024

@maranco prepac nie, hackeri majú oci všade, nebudem im uľahčovať prácu detaílami.

maranco
26. sep 2024

@slniecko5 bolo by to na poučenie druhých na čo si dávať pozor, boli to platby cez kartu alebo mali prístup do IB a urobili prevody?
Ako nastal prvý kontakt s nimi mail/sms telefonovali alebo reklama na sociálnych sieťach?

slniecko5
26. sep 2024

Chcite od svojich bánk 2stupnovu autorizáciu aj malých súm, z toho jedna biometriou, žiadne ukladanie kariet po weboch (nebol môj prípad) a už nie je main topic ucet zadarmo, ale bezpečnosť. Ako banka reaguje na nove a nove metódy okrádania.

maranco
26. sep 2024

@slniecko5 chcieť môžeš ale 3D secure funguje len v EÚ a len u toho obchodníka ktorý si to zapne, banka si to nevynúti.
Ak ti ukradnem údaje karty tak nakupim v Číne a tam ďalšiu autorizaciu netreba

je dobré mať nastavený nízky limit na internetové a MOTO platby tak ťa okradnú len do výšky limitu

Pri IB to má snáď každá banka

lindayaaa
26. sep 2024

@filipjohns ja mam unicredit mam vsetko zadarmo akurat ze je tam podmienka aby mi na účet cinklo min 400€ za mesiac. co spĺňam

vera0123
26. sep 2024

@hara_vara prosím ta máš bez poplatku ČSOB a máš zadané nejaké platobné príkazy? Lebo ja platím 6e vedenie účtu mesiac čo mesiac... Aké podmienky spĺňas?

niekto2hy
26. sep 2024

@vera0123 Musis si nainstalovat aplikaciu do mob.telefonu a zmenit z Pohody na Smart.
Nemusis mat zadane nic. https://www.csob.sk/ucty-a-poplatky#s02

vera0123
27. sep 2024

@niekto2hy ahoj mám nainštalovanú appku v MB používam ČSOB pohoda účet samozrejme 6e poplatok ak to naklikam v appke tak viem zmeniť na smart účet ale píše tam že je to sporiaci účet... Lebo ja už jeden sporiaci účet mám vytvorený pod týmto pohoda účtom... To ma mätie teraz že ako je to

niekto2hy
27. sep 2024

@vera0123 Tam by mali byt 2 ucty - treba zvolit Pohoda a tu zmenit.

vera0123
27. sep 2024

@niekto2hy ukazuje mi len toto to je klasický účet bez sporenia? Bežný účet?

niekto2hy
27. sep 2024

@vera0123 Ano,presne ten prvy ,,Smart ucet".Je tam tak isto moznost sporiaceho uctu..
Ostane ti ten isty sporiaci ucet,ako mas v Pohode,len Pohoda sa zmeni na Smart a bude bezplatny,ten Pohoda>Smart ucet. - bez podmienok.

babo561
Autor odpoveď zmazal
niekto2hy
28. sep 2024

@babo561 Autor chce ,,kreditnu kartu",nie debetnu...

babo561
28. sep 2024

@niekto2hy som rýchlo prečítala :D ďakujem za upozornenie

hara_vara
3. okt 2024

@vera0123 áno mám zadané
všetko si robíš sama
volá sa -smart účet -
trvalý príkaz
platba z účtu
energie......
proste všetko