Ktorá banka je najlepšia na Slovensku?
Ktorú banku využívate ? Ktorá je najlepšia? Bez poplatkov? Ja momentálne platím Tatra banke 6€ za účet. A keď si to zratam je toho trošku veľa za rok nazbiera sa to. A viem že Ficko po novom roku bude zdvihovat za výber peňazí nejako 3-4€ takže aj preto sa pýtam... Dikes..
Chcite od svojich bánk 2stupnovu autorizáciu aj malých súm, z toho jedna biometriou, žiadne ukladanie kariet po weboch (nebol môj prípad) a už nie je main topic ucet zadarmo, ale bezpečnosť. Ako banka reaguje na nove a nove metódy okrádania.
@slniecko5 chcieť môžeš ale 3D secure funguje len v EÚ a len u toho obchodníka ktorý si to zapne, banka si to nevynúti.
Ak ti ukradnem údaje karty tak nakupim v Číne a tam ďalšiu autorizaciu netreba
je dobré mať nastavený nízky limit na internetové a MOTO platby tak ťa okradnú len do výšky limitu
Pri IB to má snáď každá banka
@filipjohns ja mam unicredit mam vsetko zadarmo akurat ze je tam podmienka aby mi na účet cinklo min 400€ za mesiac. co spĺňam
@vera0123 Musis si nainstalovat aplikaciu do mob.telefonu a zmenit z Pohody na Smart.
Nemusis mat zadane nic. https://www.csob.sk/ucty-a-poplatky#s02
@niekto2hy ahoj mám nainštalovanú appku v MB používam ČSOB pohoda účet samozrejme 6e poplatok ak to naklikam v appke tak viem zmeniť na smart účet ale píše tam že je to sporiaci účet... Lebo ja už jeden sporiaci účet mám vytvorený pod týmto pohoda účtom... To ma mätie teraz že ako je to

@filipjohns ja mám ČSOB a bez poplatku