Ktorá banka má najnižšie poplatky za vedenie účtu?
Ahojte, viete mi prosím poradit, ktora banka pyta najnizsiu sumu poplatku, za vedenie konta? Mam vub tam je poplatok uz 7e, co sa mi zda prehnane... Chcem od njch odist. Dakujem za tipy
@soulmate9 ved radim ze ja mam 3e, lepsie ako 7e 😀
@solinkarka to je rada?
@soulmate9 mam ČSOB a neplatim za vedenie nič 🙂 plati sa len za vyber z bankomatu inej banky, dobijanie kreditu na hernych strankach a podobne služby navyše, samostatny debetny učet plus jeden sporiaci s vyplatnou 7 alebo 30 dňovou lehotou je zadarmo, ak so sporiaceho chces vybrat okamzite tak je poplatok minimalne 6€ ale vzdy to je niekolko percent z vyberanej sumy.
@soulmate9 len tá možnosť zrušiť účet v inej banke je iba ak osobne zakladáš účet na pobočke, ak ho zakladáš online cez mobil vtedy nie
ale osobne môžeš mať aj vlastné číslo účtu na želanie napríklad typu SK23 8330 0000 0000 7070 9090, ak chceš pekné číslo účtu napíš mi aké čísla preferuješ a niečo pekné pohľadám
@solinkarka Od dnes platím7eur..je to dosť...podmienok mám tiež dosť. ..trvalý príkaz,sporiaci učet,platba kartou atď. ... keď som sa bola pýtať na menší poplatok,tak by som musela mať životnu poistku alebo uver...takže tak.
mBank,všetko úplne zadarmo,len výber musí byť nad 70 eur,aby bol bez poplatku.
@elenatazka tak to neviem... ja nemam nic z toho...dnes mi strhalo klasicky 3e
@soulmate9 dobrý deň, áno UniCredit je fajn, mal ho manžel. Teraz má 365 banku bez poplatku a je spokojný.
Mamina má Reiffeisen banku a tiež bez poplatku. Príjem minimálne 400 euro a 1 inkaso. Plus je, že bezplatne využíva bankomaty Tatra banky, ktorých je viac ako UniCredit alebo 365 banky 🙂
Smart účet ČSOB. Nemusíte tam posielať žiadne peniaze, žiadne platby kartou.
vo vub ti nejde splnit podmienky? Mne zakazdym vratia mesacny poplatok. Ale teda kontrolovala som si s pracovnickou v banke podmienky...potom sme este dalu 20e mesacne setrenie na podúčet...to mi chybalo z podmienok
Ja mám ČSOB smart účet a ani v banke som ešte nebola za 2 roky čo ho mám. Aj založenie cez mobil bez pobočky. A je úplne bez poplatku
@brrunetkaa ČSOB zaspala dobu, nepodporuje okamžité platby ani nevie poslať notifikácie o platbe v mobilnej aplikácii
@maranco je to možné, ale nič z toho mi nejako nechýba. Asi záleží aj od toho, kto čo očakáva od účtu

@maranco určite poslali keď píšeš len som nepozerala...ale teda toto je zaúčtovane ako pozerám včera 31.7.