icon

Ktorá banka má najnižšie poplatky za vedenie účtu?

soulmate9
1. aug 2024

Ahojte, viete mi prosím poradit, ktora banka pyta najnizsiu sumu poplatku, za vedenie konta? Mam vub tam je poplatok uz 7e, co sa mi zda prehnane... Chcem od njch odist. Dakujem za tipy

Strana
z2
ptvw
1. aug 2024

@maranco určite poslali keď píšeš len som nepozerala...ale teda toto je zaúčtovane ako pozerám včera 31.7.

solinkarka
1. aug 2024

@soulmate9 ved radim ze ja mam 3e, lepsie ako 7e 😀

soulmate9
autor
1. aug 2024

@solinkarka to je rada?

maranco
1. aug 2024

@ptvw tak pozri podrobne výpis za čo je to, lebo v cenníku 8€ sumu nevidím

ptvw
1. aug 2024

@maranco poplatok vedenie balík služieb pise

majka2959
1. aug 2024

@soulmate9 Mám roky Fio banku a mBank a neplatím nič. Výborne to má popísané @maranco, takže nebudem všetko znova vypisovať. S týmito bankami spokojnosť.

soulmate9
autor
1. aug 2024

@majka2959
@majka2959 ďakujem, zajtra teda mierim do Fio👍 a potom rovno do Vub 💩

maranco
1. aug 2024

@ptvw čo to je za účet? v cenníku majú takto

maranco
1. aug 2024

@soulmate9 do VÚB nemusíš chodiť, v novej banke dáš žiadosť o zrušenie účtu v pôvodnej banke

beasy
1. aug 2024

@soulmate9 mam ČSOB a neplatim za vedenie nič 🙂 plati sa len za vyber z bankomatu inej banky, dobijanie kreditu na hernych strankach a podobne služby navyše, samostatny debetny učet plus jeden sporiaci s vyplatnou 7 alebo 30 dňovou lehotou je zadarmo, ak so sporiaceho chces vybrat okamzite tak je poplatok minimalne 6€ ale vzdy to je niekolko percent z vyberanej sumy.

maranco
1. aug 2024

@beasy aký máš úrok na ČSOB sporiacom účte?
VÚB ponúka 0.10%, FIO 3.00%

soulmate9
autor
1. aug 2024

@maranco ďakujem pekne 🙏 fuh, taka som natankovana, ze aj dobre, ze to vybavi za mna druha banka 🫣

maranco
1. aug 2024

@soulmate9 len tá možnosť zrušiť účet v inej banke je iba ak osobne zakladáš účet na pobočke, ak ho zakladáš online cez mobil vtedy nie

ale osobne môžeš mať aj vlastné číslo účtu na želanie napríklad typu SK23 8330 0000 0000 7070 9090, ak chceš pekné číslo účtu napíš mi aké čísla preferuješ a niečo pekné pohľadám

ptvw
1. aug 2024

@maranco no ani 1 z tohoto asi... účet tandem dalej neviem v apke to nepise ...ma "100 rokov"

maranco
1. aug 2024

@ptvw podľa cenníka je to 8€/mesiac ak nesplníš podmienku mesačne mať príjem na účte 400€ a posudzujú sa účty oboch klientov v tandeme

ptvw
1. aug 2024

@maranco to viem všetko aj to ze stačilo aby splnil jeden podmienku, ved som tam aj dnes volala, od decembra mama tento účet nepoužíva a ja som si len preposielala hore dole z ineho účtu až včera bach minus 8 eur 😅

majka2959
1. aug 2024

@soulmate9 Vďaka. Nech to dobre dopadne!

elenatazka
1. aug 2024

@solinkarka Od dnes platím7eur..je to dosť...podmienok mám tiež dosť. ..trvalý príkaz,sporiaci učet,platba kartou atď. ... keď som sa bola pýtať na menší poplatok,tak by som musela mať životnu poistku alebo uver...takže tak.

rozculena
1. aug 2024

mBank,všetko úplne zadarmo,len výber musí byť nad 70 eur,aby bol bez poplatku.

solinkarka
1. aug 2024

@elenatazka tak to neviem... ja nemam nic z toho...dnes mi strhalo klasicky 3e

miskamisiq
1. aug 2024

@soulmate9 dobrý deň, áno UniCredit je fajn, mal ho manžel. Teraz má 365 banku bez poplatku a je spokojný.
Mamina má Reiffeisen banku a tiež bez poplatku. Príjem minimálne 400 euro a 1 inkaso. Plus je, že bezplatne využíva bankomaty Tatra banky, ktorých je viac ako UniCredit alebo 365 banky 🙂

tigi1711
2. aug 2024

Smart účet ČSOB. Nemusíte tam posielať žiadne peniaze, žiadne platby kartou.

beasy
4. aug 2024

@maranco 1,01% na sporiacom 🙂

katkaseiner
5. aug 2024

vo vub ti nejde splnit podmienky? Mne zakazdym vratia mesacny poplatok. Ale teda kontrolovala som si s pracovnickou v banke podmienky...potom sme este dalu 20e mesacne setrenie na podúčet...to mi chybalo z podmienok

brrunetkaa
5. aug 2024

Ja mám ČSOB smart účet a ani v banke som ešte nebola za 2 roky čo ho mám. Aj založenie cez mobil bez pobočky. A je úplne bez poplatku

maranco
5. aug 2024

@brrunetkaa ČSOB zaspala dobu, nepodporuje okamžité platby ani nevie poslať notifikácie o platbe v mobilnej aplikácii

brrunetkaa
5. aug 2024

@maranco je to možné, ale nič z toho mi nejako nechýba. Asi záleží aj od toho, kto čo očakáva od účtu

Strana
z2