icon

Ktorá banka ponúka bezplatné vedenie účtu?

3. apr 2025

Syn sa zamestnal,riešime prvý jeho účet.Nebude zatiaľ určite riešiť žiadne trvale príkazy,ak aj áno,tak len mobil...
Neviete poradiť v ktorej banke sa skôr oplatí?
Nech zbytočne neprichádza o peniaze za vedenie účtu.
Ďakujem pekne.

zic
•
3. apr 2025

milion tem kazdy mesiac:
Fio - asi najlepsia volba
mBank
365banka
... verim, ze aj dalsie banky za urcitych podmienok (alebo aj bez podmienok) maju ucet zadarmo... to si pozri v dalsich temach...

maranco
•
3. apr 2025

Tu si zadaj ako bude účet používať a vyjde ti porovnanie
https://www.financnahitparada.sk/bezne-ucty

katarinaba
•
3. apr 2025

Hlavne si potom este pozri ostatne poplatky, aby si nakoniec nemala sice vedenie uctu zadarmo, ale nedobehla poplatky za blobosti naokolo - vydanie karty, vklad vlastnej hotovosti, vypis z uctu, internet banking, a pod.

janai1
•
3. apr 2025

@maranco chýba tam bezplatný účet bez podmienok od Unicredit napr. Ponúka len ten platený v porovnaní

janinka007
•
3. apr 2025

FIO

hiro
•
3. apr 2025

Malo sa spomina napriklad tato banka z Nemecka:

maranco
•
3. apr 2025

@hiro zahraničné banky ktoré nemajú aj sídlo na Slovensku majú pri bežnom používaní 2 problémy

Nepoznajú variabilný/špecifický a konštantný symbol (vieš ho prepašovať cez referenciu ale nemusí to príjemcovi prísť správne).

Nepoznajú slovenský uzavretý/šialený platobný QR kód, takže ostáva ručné prepisovanie údajov pri platbe cez mobil.

nynia
•
3. apr 2025

Unicredit niekolko rocna spokojnost naozaj ziadne poplatky ani trvale prikazy.

samcinka
•
3. apr 2025

za mňa spokojnosť s Mbank

andrejiik
•
3. apr 2025

Fio banka, ziadne poplatky, ani za vedenie uctu ani vyber z bankomatu ani za nic a ziadne podmienky netreba dodrziavat.

sweet20
•
3. apr 2025

Kazdy den rovnake temy... celkom sa to tu nejak zamotalo..

sisska96
•
3. apr 2025

Už ani sa v SLSP neplatí. Aspoň ja neplatím

janai1
•
3. apr 2025

@sisska96 neplatíš lebo spĺňas podmienky

sisska96
•
3. apr 2025

3 roky mam zadarmo bez podmienok

janci27
•
3. apr 2025

Mam Unicredit uz niekolko rokov a bez poplatkov, rovnako aj vyber z akehokolvek bankomatu zdarma

martinadomianova
•
4. apr 2025

Ja mám mBank a neplatím nič za vedenie účtu. Najlepšie je si preštudovať akékoľvek poplatky vopred. MBank ich má na svojej stránke. Napr mama má zase Fio banku. Zatiaľ sa nesťažovala.