icon

Ktorá banka ponúka nízke poplatky pre invalidných dôchodcov?

Včera o 18:31

Ahojte,

viete m i poradit, ktora banka okrem 365 a postovej banky (chcem od nich odist) ponuka znizene poplatky za ucet? Popripade mbank ma moznost niekde aj vyberu z bankomatu? citala som, ze za jeden vyber uctuju 6 eur. Dakujem

patka06
Včera o 18:34

FIO banka má účet zadarmo bez podmienok

anonym_d731ec
Včera o 18:42

@anonym_autor každá banka ponúka účet zadarmo ak zarábaš do 1006,50€ ... Treba si vybaviť
https://www.mfsr.sk/sk/financie/financny-trh/oc...

autor
Včera o 18:49
@anonym_d731ec

@anonym_autor každá banka ponúka účet zadarmo ak zarábaš do 1006,50€ ... Treba si vybaviť
https://www.mfsr.sk/sk/financie/financny-trh/oc...

@anonym_d731ec to som este nepocula, nikde sa to ani neuvadza, mam prijem 200 e

autor
Včera o 18:50
@patka06

FIO banka má účet zadarmo bez podmienok

@patka06 to bude nieco ako mbank...prezistim vybery, dakujem

anonym_d731ec
Včera o 18:51
@anonym_autor

@anonym_d731ec to som este nepocula, nikde sa to ani neuvadza, mam prijem 200 e

@anonym_autor nuž, stačí mať všeobecné znalosti...

maddie1711
Včera o 18:57

Slsp aj VÚB mali kedysi senior účet za 1€, ale bol tam Len jeden výber zadarmo a platby u obchodníka boli spoplatnené.

anonym_bed2d3
Včera o 18:59
@anonym_autor

@anonym_autor FiO je normálna banka s pobočkami aj bankomatmi

autor
Včera o 19:15
@anonym_d731ec

@anonym_autor nuž, stačí mať všeobecné znalosti...

@anonym_d731ec ani nikde to nie je pri ziadnej banke uvedene, teraz som si dala porovnavanie

autor
Včera o 19:16
@anonym_bed2d3

@anonym_autor FiO je normálna banka s pobočkami aj bankomatmi

@anonym_bed2d3 ta mi bude stacit, dakujem za tip

majka2959
Včera o 19:19

@anonym_autor Fio banka aj mBank od 1.6.2026 majú účet zadarmo, u oboch môžeš vyberať zadarmo zo všetkých bankomatov rôznych bánk. Fio má lepšie úročenie na šporiacich účtoch.

autor
Včera o 19:23
@majka2959

@anonym_autor Fio banka aj mBank od 1.6.2026 majú účet zadarmo, u oboch môžeš vyberať zadarmo zo všetkých bankomatov rôznych bánk. Fio má lepšie úročenie na šporiacich účtoch.

@majka2959 ano? lebo teraz som citala, ze maju spoplatene 6 eurami vyber, tak to by bolo super keby to tak zaviedli od juna, tym padom nemusim zakladat ucet v inej banke

majka2959
Včera o 19:32
@anonym_autor

@majka2959 ano? lebo teraz som citala, ze maju spoplatene 6 eurami vyber, tak to by bolo super keby to tak zaviedli od juna, tym padom nemusim zakladat ucet v inej banke

@anonym_autor Výber bol spoplatnený iba za sumu do 70 eur alebo 2. výber v tom istom dni alebo viac výberov v mesiaci, už si nepamätám, koľko, ale bolo to niečo vyše eura, nie 6. Od 1.6. to budú rušiť, rozumná vec.

doriiis
Včera o 19:33
@anonym_autor

@anonym_autor ... Vo fio máš všetky výbery zadarmo

anonym_3facd6
Včera o 19:38
@majka2959

@anonym_autor Výber bol spoplatnený iba za sumu do 70 eur alebo 2. výber v tom istom dni alebo viac výberov v mesiaci, už si nepamätám, koľko, ale bolo to niečo vyše eura, nie 6. Od 1.6. to budú rušiť, rozumná vec.

@majka2959 mBank výber z bankomatu pod 70€ ostáva poplatok 1.30 €, rušia len mesačný poplatok za vedenie karty

majka2959
Včera o 19:45
@anonym_3facd6

@majka2959 mBank výber z bankomatu pod 70€ ostáva poplatok 1.30 €, rušia len mesačný poplatok za vedenie karty

@anonym_3facd6 Áno, máš pravdu, chcela som to opraviť.

anonym_20f20a
Dnes o 04:27
@anonym_autor

@anonym_d731ec ani nikde to nie je pri ziadnej banke uvedene, teraz som si dala porovnavanie

@anonym_autor hladaj legislativny ucet a zakladny ucet. Zo zakona ho ma kazda banka...