Ktorá banka ponúka nízke poplatky pre invalidných dôchodcov?
Ahojte,
viete m i poradit, ktora banka okrem 365 a postovej banky (chcem od nich odist) ponuka znizene poplatky za ucet? Popripade mbank ma moznost niekde aj vyberu z bankomatu? citala som, ze za jeden vyber uctuju 6 eur. Dakujem
@anonym_autor každá banka ponúka účet zadarmo ak zarábaš do 1006,50€ ... Treba si vybaviť
https://www.mfsr.sk/sk/financie/financny-trh/oc...
@anonym_autor každá banka ponúka účet zadarmo ak zarábaš do 1006,50€ ... Treba si vybaviť
@anonym_d731ec to som este nepocula, nikde sa to ani neuvadza, mam prijem 200 e
FIO banka má účet zadarmo bez podmienok
@patka06 to bude nieco ako mbank...prezistim vybery, dakujem
@anonym_d731ec to som este nepocula, nikde sa to ani neuvadza, mam prijem 200 e
@anonym_autor nuž, stačí mať všeobecné znalosti...
Slsp aj VÚB mali kedysi senior účet za 1€, ale bol tam Len jeden výber zadarmo a platby u obchodníka boli spoplatnené.
@patka06 to bude nieco ako mbank...prezistim vybery, dakujem
@anonym_autor FiO je normálna banka s pobočkami aj bankomatmi
@anonym_autor nuž, stačí mať všeobecné znalosti...
@anonym_d731ec ani nikde to nie je pri ziadnej banke uvedene, teraz som si dala porovnavanie
@anonym_autor FiO je normálna banka s pobočkami aj bankomatmi
@anonym_bed2d3 ta mi bude stacit, dakujem za tip
@anonym_autor Fio banka aj mBank od 1.6.2026 majú účet zadarmo, u oboch môžeš vyberať zadarmo zo všetkých bankomatov rôznych bánk. Fio má lepšie úročenie na šporiacich účtoch.
@anonym_autor Fio banka aj mBank od 1.6.2026 majú účet zadarmo, u oboch môžeš vyberať zadarmo zo všetkých bankomatov rôznych bánk. Fio má lepšie úročenie na šporiacich účtoch.
@majka2959 ano? lebo teraz som citala, ze maju spoplatene 6 eurami vyber, tak to by bolo super keby to tak zaviedli od juna, tym padom nemusim zakladat ucet v inej banke
@majka2959 ano? lebo teraz som citala, ze maju spoplatene 6 eurami vyber, tak to by bolo super keby to tak zaviedli od juna, tym padom nemusim zakladat ucet v inej banke
@anonym_autor Výber bol spoplatnený iba za sumu do 70 eur alebo 2. výber v tom istom dni alebo viac výberov v mesiaci, už si nepamätám, koľko, ale bolo to niečo vyše eura, nie 6. Od 1.6. to budú rušiť, rozumná vec.
@anonym_autor Výber bol spoplatnený iba za sumu do 70 eur alebo 2. výber v tom istom dni alebo viac výberov v mesiaci, už si nepamätám, koľko, ale bolo to niečo vyše eura, nie 6. Od 1.6. to budú rušiť, rozumná vec.
@majka2959 mBank výber z bankomatu pod 70€ ostáva poplatok 1.30 €, rušia len mesačný poplatok za vedenie karty
@anonym_d731ec ani nikde to nie je pri ziadnej banke uvedene, teraz som si dala porovnavanie
@anonym_autor hladaj legislativny ucet a zakladny ucet. Zo zakona ho ma kazda banka...
@anonym_autor my máme Fio už roky rokúce. Účet je zadarmo bez podmienok, ja mám myslím 2 výbery zadarmo, ale teraz píšu, že všetky výbery zadarmo. Banka má aj normálne pobočky, ale nie je ich tak veľa. Okrem Fio mám ak Tatrabanka a Prima banku a Fio mám najradšej, už len preto, že nemusím jak blbec hľadať bankomat danej banky a k účtu máme 2 karty.
@anonym_autor my máme Fio už roky rokúce. Účet je zadarmo bez podmienok, ja mám myslím 2 výbery zadarmo, ale teraz píšu, že všetky výbery zadarmo. Banka má aj normálne pobočky, ale nie je ich tak veľa. Okrem Fio mám ak Tatrabanka a Prima banku a Fio mám najradšej, už len preto, že nemusím jak blbec hľadať bankomat danej banky a k účtu máme 2 karty.
@anonym_b5dcfc 2 vybery mas na master karte, na visa su vsetky zadarmo...
@anonym_b5dcfc 2 vybery mas na master karte, na visa su vsetky zadarmo...
@zic to som tiez citala a ktora sa oplati viac? Teraz mam master
@anonym_autor hladaj legislativny ucet a zakladny ucet. Zo zakona ho ma kazda banka...
@anonym_20f20a ten prijem presiahnem ked sa opat zamestnam, ale podla toho co pisu ludia zalozim vo Fio, bude zdarma stale
@anonym_20f20a ten prijem presiahnem ked sa opat zamestnam, ale podla toho co pisu ludia zalozim vo Fio, bude zdarma stale
@anonym_autor vo FIO máš zadarmo od počiatkov bez sledovania podmienok, dokonca čo iné bezplatné banky nemajú máš vklad aj výber hotovosti na pobočke bezplatne a daj si Visa kartu tá má výbery bez poplatkov neobmedzene
k jednému účtu môžeš mať 2 bezplatné karty Visa + MC
@anonym_d731ec práve že neponúka, treba oň požiadať, dať čestné prehlásenie, že nemáš účet v inej banke a doniesť rozHodnutie zo SP
@anonym_autor ja mam už roky v SLSP a žiadne poplatky neplatím. Tiež mam ID.
@anonym_autor ja mam už roky v SLSP a žiadne poplatky neplatím. Tiež mam ID.
@anonym_85a6a3 davali ste rozhdutie? tam mame ucet a poplatok je 5,90
Skús bežný účet v Čsob,tam je zadarmo
@anonym_85a6a3 davali ste rozhdutie? tam mame ucet a poplatok je 5,90
@anonym_autor je to space účet. Ja som bola osobne v banke vybaviť. Tiež som najprv platila poplatky, dozvedela som sa ze ich platiť nemusím, tak som tam išla osobne. To vieš, oni ti sami od seba nepovedia, musíš prísť nato sama🙄

FIO banka má účet zadarmo bez podmienok