icon

Ktorá poisťovňa je najlepšia?

malinka028
19. sep 2012

myslím poistenie aj pre dieťa, aj pre rodiča. vpred dakujem za každú skúsenosť a radu. 😉

Strana
z2
radios01
27. jún 2014

na Slovensku je asi 30 poistovni, kazda je v niecom dobra na co sa specializuje na SVK trhu ...ako tak citam tak polovica ludi su tu poradcovia 🙂
napr...ja mam BMW auto a take ti poistia iba nemecke poistovne...auto by som riesil cez Allianz alebo Kooperativu ale hovorim - nemusi to byt najlacnejsi variant.
Poviem Vam co sa mi stalo. Mal som zivotnu poistku v Koperative, ktoru som neuzavrel ja ale mama za mna. Cielova suma cca 4000 eur, ked som zistil aky odrb to je tak som to zrusil pred 3 mesiacmi k vyrociu bezneho poistneho po 10 rokoch. Niekolkokrat som tam volal ci dostali vypoved atd...a ze kedy dostanem ten zbytok co mi zozeru ich poplatky a penale a mi bolo povedane paniou, ze to musi ze vraj podpisat pan Lelkes najprv. Teda to som sa nasmial, vravela, ze pracuje pre Kooperativu ale ze si zrusila vsetky zivotne poistky ze to u nich tak chodi. Vsetci kamosi co su okolo mna zivotnu zrusili, je to odrb.

Co sa tyka zivota alebo zdravia, zivotnu by som uz neriesil. Skusil som urazove online od Basler, za uplny bagatel mam poistene aj smrt aj trvale aj zlomeniny a uz ziadne poistky neriesim. Tych 70 EUR rocne je pre mna nic a mam pokoj a mam aj zlomeniny a vykryty hypouver a je aj na pohreb keby som nahodou skoncil pod fialkami. A uz o poistenie nechcem pocut ani slovo.

Kedze sportujem pre mna to bolo celkom dobre riesenie este predminuly rok som mal meniskus a predny krizny vez po lyzovacke v prdeli, tak uz inak uvazujem, kedze som bol operovany v sukromnej nemocnici (Artro centrum Kosice Saca).

Inak kazdy tu nadava ze z poistky nedostane nic naspet atd, ale napr. za poistku na moje BMW platim rocne 600 eur a vidim velke hovno naspet. Ale predstava ze by som nabural a platil totalku dalsich 40.000 eur mi jednoducho nie je lahostajne aj ked to stale prekusujem ked vidim tu sumu.

ice8
Odpoveď bola odstránená
frapper
12. okt 2014

Samozrejme,že poistenie nie je zbytočné.Ako píše sa tu vyššie,čo keď sa niečo stane živiteľovi rodiny,treba to nastaviť podľa jeho príjmu,aspoň na 2 roky,aby mala rodina po ňom,na preklenutie, Samozrejme,že to živiteľa nevráti,ak by nastala jeho smrť,ale zmierni následky pozostalým,nehovorím,aké ťažké by to mali keby mali aj úver.Ale nie len smrť,ale môže prísť invalidita,úrazy vážne,choroby ťažké.Teraz má Allianz zľavu 30%,do konca októbra-beží aj reklama na R3,R4 t.j.smť akákoľvek či už z choroby alebo úrazu.Ja viem dať ešte zľavu za počet pripoistení,čo po prepočítaní poistného poriadne sa zníži platenie,nie každý dá zľavu pri životnom poistení.Veľakrát reprezentanti dajú zľavy pri PZP,ale dá sa dať aj v životnom.Je pravda,že ak klient chce mať pokryté rôzne riziká,že nie je to zasa najlacnejšie,ale vyberie si tak,aby to zvládol aj platiť.

mircalla
12. okt 2014

Poistovne su super, pokial platis poistku. Pokial pride na poistne plnenie, tak az take super nie su.urcite neodporucam generali a kooperativu, i ked sa nejednalo o zivotne poistenie, ale poistenie majetku

lubomirspetko
15. okt 2014

Dobrý deň prajem, pozrite si môj článok o porovnaní produktov životného poistenia.

http://spetko.blog.sme.sk/c/366861/velke-porovn...

tomas_byty
31. dec 2014
Používateľ tomas_byty je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas_byty.

Zdravím, troška oživím tému... Aké máte skúsenosti s poistením online? Chcem to vyskúšať aj online, lebo nemám nervy chodiť po poisťovniach porovnávať si to a neviem čo. Našiel som stránku https://online.poistenie.sk/povinne-zmluvne-poistenie myslíte, že sa takto cez sprostredkovateľov dajú získať lepšie ponuky od poisťovní? Ďakujem za odpoveď

jarkaalexandra
15. jan 2015

Záujem o nezávislého finančného konzultanta? Je to dobré vtedy, ked chcete mať vo veciach jasno a všetko mať pod jednou strechou.

miminka15
2. feb 2015

toto je tazko povedat....nam to vsetko riesi svagor uz niekolko rokov a je to OK 🙂 toho je uz tolko, ze sa v tom neda vyznat...tak ti viem pomoct jedine tak, zeti mozem posunut kontakt 🙂 🙂

superzivot1
21. apr 2015

Dobrý deň. Ja osobne som už robila aj pre Generali a teraz robím pre dcérsku spoločnosť Capitol, ktorú vlastní Kooperatíva. Moja skúsenosť: Nie je nič lepšie ako dobre nastavená poistka - " na mieru. "

purple
Odpoveď bola odstránená
109stanka109
12. nov 2015

najlepšia je určite Allianz - Farbička 🙂 má až 97% plnenie je tam super šetrenie s dobrým urokom ktorým vám nedajú nikde, 100% spokojnosť 🙂 ale treba natrafiť na dobrého poradcu, ja osobne som spokojná vždy ked bolo niečo treba vždy bola ochotná 🙂

mar005
12. nov 2015

Farbicka - predrazeny humus, Kooperativa - problem s plnenim - humus

Strana
z2