Ktorá poisťovňa na auto je najlepšia?
Zdravim chcela by som sa informovať na vaše skúsenosti pri poisťovní
Ktorá poistka na auto je vhodná ?
Vraj niektoré majú problém s platením preto sa pýtam
Platím si komunálni poisťovňu
Základná povinná + stret so zverou + čelné sklo
Na auto škodu 2008 (77kw) som platila v októbri minulého roka 304€
Minulý rok bola poistná udalosť suchnuty elektron doslova ( na totalku uznané poisťovňou ) vplyvný pán
Tento rok samozrejme smerovka zbytočná ale čože Judr má vždy pravdu 🙄
Takže smolu som mala a došlo mi že budem platiť 390€
Koľko platíte vy a u koho ?
tak vies mas stare auto, cim je auto starsie tym je PZP drahsie, taktiez cim mas menej bezpecnostnych systemov.. ak mas hrcu z roku 2005 (obrazne), ktorá ma ako bezpecnostny system airbag a brzdy.. plus je pohohrdzava, ma nizku svetelnost svetiel a horsi technicky stav je predpoklad, ze skor sposobis nehodu ako auto z roku 2023 ´, ktore ma 300 cidiel 8 snimacov, drzanie jazdneho pruhu, autonomne riadenie a aktivnu ochranu chodcov, samozastavenie ak zaspis .. a neviem co vsetko mozne sa dnes do aut uz montuje.. cim je auto technicky chudobnejsie - tym je poistka vyssia.. tiez som to riesila minuly rok mi na aute z roku 2015 vyratali bez akejkolvek nehody poistku 270 eur.. vymenila som auto za novsie a poistku mam 165.. kazdopadne.. ak teraz vypovedas zmluvu z poistenia je mozne, ze v inej poistovni sa znovu dostanes na 300.. ja by som to skusila . Ja mam PZP myslim v komunalnej a havarijnu Alianz.
@anonym_autor
Dobrý deň, špecializujem sa na tieto produkty. Kľudne mi napíšte súkromnú správu. Viem vám pripraviť ponuky z celého trhu, teda z každej poisťovne, a vy si následne môžete vybrať tú, ktorá vám bude najviac vyhovovať.
Samozrejme, táto služba je bezplatná.
@anonym_autor akoze ty si suchla elektron niekomu inemu? To sa ako da suchnut koleso inym autom?
pri PzP ti je jedno, aku mas poistovnu, tam ide iba o cenu (kludne komunalna / kooperativa)... dolezita je pri havarijnej, tam chces peniaze ty od svojej poistovne...
Mame allianz ale ten najvacsi balik a ine auto takze cena kolko platime ti nepomoze v nicom. Na kazde auto sa urcuje zvlast.

@anonym_autor allianz. Kedze nemam rovnake auto a ani ostatne ako ty, tak je bezpredmetne pisat kolko platim (ale vyrazne viac. Kazdopadne vzdy vsetko bez problemov vyriesene a vyplatene (a to aj na nasich firemnych autach, ktore jazdia vela a maju aj tych PU viac za rok, ci uz z pzp alebo hav). Naopak, s komunalnou, kooperativou a wustenrot mame zle skusenosti.