Ktoré banky ponúkajú jednorazové platby kartou?
Ahojte, viete mi poradiť, ktorá banka okrem Tatra banky má možnosť jednorazovej internetovej platby s vygenerovanou kartou cez internet banking?
@hiro či to nazveme výpadok služieb, alebo nedostupnosť služieb nedá sa tvrdiť že vždy všetko ide
ak ti netečie voda a zavoláš do vodární ti povedia my nemáme výpadok/poruchu nám tečie voda? 🙂
ale zažil som v TB aj keď kamoške začalo odchádzať niekoľko malých platieb kartou niekde v USA počas pobytu v SK prírode tak rýchlo volala zo svojho mobilu do banky aby zablokovali kartu a chceli po nej kód z čítačky ktorú mala odloženú doma v šuflíku a aby sa s ňou vôbec bavili tak rýchlo zháňala auto kto ju odvezie domov kde mala čítačku
nemala nastavenú hlasovú biometriu ani aplikáciu banky v mobile
@janai1 my sme robili z roznymi bankami, uz roky mame TB, najozaj je to najlepsia banka. Mozno to necitis, ako bezny uzivatel, my ju vyuzivame aj na podnikanie a to je teda citit ten rozdiel. A hlavne, ked nieco potrebujes. Ze si niekto nenastavi vsetko ako ma, tak potom vzikaju tieto strapacie, ze klientovi sa zda, ze to nejde.
Ja TB neobhajujem, viem, ze aj ona ma problem s k.utokmi, ale vzdy vsetko bez akehokolvek problemu a pindania k tomu, skonine banky, da do poriadku.

@janai1 Vkuse odhlasuje z dôvodu bezpečnosti - myslím že tam nastavený okolo 1-2 minúty timeout - ak nič nespravíš tak ťa odhlási.
Ja mám nastavený PIN a aj odtlačok prsta tak som naspäť prihlásený v sekunde.