icon

Ktoré banky poskytujú pôžičku v skúšobnej dobe?

sim2030
Dnes o 18:56

Ahojte, viete o nejakej banke ktorá poskytne úver aj i keď som v skušobnej dobe?

anonym_36c821
Dnes o 19:00

Podľa mojich informácií banky v skúšobnej dobe a výpovednej lehote úver neposkytujú

anonym_e56389
Dnes o 19:13

mne moja banka poskytne uver bez akejkolvek dokumentacie, staci, ze “vidi” ake su obraty na ucte a odkial prichadzaju peniaze. Vies to vybavit v cez internet banking alebo v aplikacii, ja som to teda vyuzila zatial len raz a peniaze som mala obratom na ucte.

sim2030
autor
Dnes o 19:46
@anonym_e56389

mne moja banka poskytne uver bez akejkolvek dokumentacie, staci, ze “vidi” ake su obraty na ucte a odkial prichadzaju peniaze. Vies to vybavit v cez internet banking alebo v aplikacii, ja som to teda vyuzila zatial len raz a peniaze som mala obratom na ucte.

@anonym_e56389 aká to je banka prosím Vás?

anonym_84b0ac
Dnes o 20:14
@anonym_e56389

@anonym_e56389 a kedy to bolo? lebo dnes uz je povinny dopyt do Socialnej poistovne aj pri predschvalenom uvere a jeden z dopytov je aj na trvanie pracovneho pomeru a zaroven aj pri online ziadosti, ktoru vyplna ziadatel napr. v IB sa dopytuje banka na typ prijmu, zamestnavatela, trvanie pracovneho pomeru....