icon

Ktoré banky poskytujú pôžičku v skúšobnej dobe?

sim2030
14. júl 2026

Ahojte, viete o nejakej banke ktorá poskytne úver aj i keď som v skušobnej dobe?

anonym_36c821
14. júl 2026

Podľa mojich informácií banky v skúšobnej dobe a výpovednej lehote úver neposkytujú

anonym_e56389
14. júl 2026

mne moja banka poskytne uver bez akejkolvek dokumentacie, staci, ze “vidi” ake su obraty na ucte a odkial prichadzaju peniaze. Vies to vybavit v cez internet banking alebo v aplikacii, ja som to teda vyuzila zatial len raz a peniaze som mala obratom na ucte.

sim2030
autor
14. júl 2026
@anonym_e56389

mne moja banka poskytne uver bez akejkolvek dokumentacie, staci, ze “vidi” ake su obraty na ucte a odkial prichadzaju peniaze. Vies to vybavit v cez internet banking alebo v aplikacii, ja som to teda vyuzila zatial len raz a peniaze som mala obratom na ucte.

@anonym_e56389 aká to je banka prosím Vás?

anonym_84b0ac
14. júl 2026
@anonym_e56389

@anonym_e56389 a kedy to bolo? lebo dnes uz je povinny dopyt do Socialnej poistovne aj pri predschvalenom uvere a jeden z dopytov je aj na trvanie pracovneho pomeru a zaroven aj pri online ziadosti, ktoru vyplna ziadatel napr. v IB sa dopytuje banka na typ prijmu, zamestnavatela, trvanie pracovneho pomeru....

anonym_e56389
15. júl 2026
@sim2030

@anonym_e56389 aká to je banka prosím Vás?

@anonym_84b0ac bolo to v roku 2022, vtedy som dokomca nemala ani TPP, mala som len otvorenu zivost, viem, ze nechceli nic, sama som bola prekvapena, ze to bolo take.. jednoduche. Bola som Mbank.. ale ucet som tam mala otvoreny 10 rokov. A teda zivy, obrat okolo 50k rocne. Ucet bol osobny, nie podnikatelsky.
@sim2030

anonym_abb0d8
15. júl 2026

Ak máš čo založiť tak každá. Daj byť/dom do zálohy a poskytne ti každá aj 50K.

anonym_2e95a8
15. júl 2026

@sim2030 ziadne

sim2030
autor
15. júl 2026

Aj ja mám pekný obrat na účte žiadny mesiac som nebola bez príjmu len som vymenila prácu kvôli cestovaniu a po slušobnej dobe mám na dobu neurčitú. Len sa mi stala nezvyčajná finančná situácia ktorú nemám ako vyriešiť bez toho aby som si nepožičala. Rodina mi nepožičia lebo takú finančnú stratu si dovoliť nemôzú fakt ide o čiastku 700€.

anonym_4b4c67
15. júl 2026

My sme brali dvakrát a obidva razy som mala zmluvu na dobu určitú. Manžel dlhodobo v jednom zamestnaní na tpp. Akurát mi krátili príjem, lebo sledovali príjem za 6 mesiacov a ja som mala tri. Ak medzi zamestnaniami nemáš prestávku nie je to problém. Ale druhý spoludlzitel musí byť na dobu neurčitú, inac nedajú. Sama na dobu určitú nemáš šancu.

petamich
15. júl 2026
@anonym_4b4c67

My sme brali dvakrát a obidva razy som mala zmluvu na dobu určitú. Manžel dlhodobo v jednom zamestnaní na tpp. Akurát mi krátili príjem, lebo sledovali príjem za 6 mesiacov a ja som mala tri. Ak medzi zamestnaniami nemáš prestávku nie je to problém. Ale druhý spoludlzitel musí byť na dobu neurčitú, inac nedajú. Sama na dobu určitú nemáš šancu.

@anonym_4b4c67 ty hovoris o dobe urcitej ona hovori o skusobnej dobe 🙂