icon

Kúpa auta bez trvalého pobytu

puskaruka
19. nov 2017

Môže kúpiť auto osoba ktorá nemá nikde trvalý pobyt?

Strana
z2
vroni
19. nov 2017

Kupit angekommen, prihlasit nie.

vroni
19. nov 2017

Blby mobil, kupit ano to malo byt.

puskaruka
autor
19. nov 2017

@vroni a to znamená potom čo, ak prihlásiť nie?

marlenka222
19. nov 2017

Kazda osoba kt.je Slovak)Slovenka ma trvaly pobyt na uzemi SR. Neexistuje osoba bez trvaleho pobytu. Ak je bezdomovec,je hlaseny na obecnom urade\mestskom urade. No chudak uz ani na urade ho nechceli ale na auto ma...

marlenka222
19. nov 2017

No prihlasit ho musi na miesto trvaleho bydliska. Cize ak je na tom tak biedne,ze neviem o takom state,kt.by nemal pre obcanov miesto trvaleho bydliska,nech najskor riesi byvanie potom auto

vroni
19. nov 2017

@puskaruka,no kupit auto - podpisat kupnu zmluvu a zaplatit - to mozes. Ale ak nemas trvaly pobyt, nemozes auto prihlasit na znacky a teda ani ho “spojazdnit“.

puskaruka
autor
19. nov 2017

@marlenka222 miesto ano,ale ak nemá adresu trvalého pobytu

marlenka222
19. nov 2017

Tak nech si ho kupi a ide zahlasit domov. Do krajiny odkial je. Zaplati nejakylu dovoznu dan a skonci rychlo ak to nestihne do mesiaca

vroni
19. nov 2017

@puskaruka, nemoze auto prihlasit na mesto ci obec. Auto musi byt prihlasene na konretnej adrese. Bez nej sa to neda a bodka. Netyka sa to len bezdomovcov ale povedzme aj cudzincov bez TP

puskaruka
autor
19. nov 2017

@vroni rozumiem ďakujem za odpoveď

kallanchoe
19. nov 2017

Ved musi byt nieco napisane v OP nie? A pri kupe auta je potrebny OP

puskaruka
autor
19. nov 2017

@kallanchoe je uvedené mesto

puskaruka
autor
19. nov 2017

Osoba pracuje na zmluvu, býva v podnájme a auto potrebuje,z platu má niečo ušetrené na kúpu ojazdeného auta

fokuska
19. nov 2017

@puskaruka Tak si musi k niekomu nahlasit trvaly pobyt - ku znamym, rodine - samozrejme musia na to dat suhlas.

ema234
19. nov 2017

@puskaruka trvaly pobyt by mala mat kazda osoba, trebas aj na obecnom alebo mestskom urade

majusqa77
19. nov 2017

@puskaruka su firmy, co ponukaju tp, napriklad https://www.mojpobox.sk

ema234
19. nov 2017

@marlenka222 to preco podcenujes?

keena
19. nov 2017

@puskaruka ano moze prihlasit. na prihlasenie bude potrebovat OP, staci ak je na nom uvedene mesto/obec pobytu. Nemusi byt ulica ani cislo.

marlenka222
19. nov 2017

@keena ale musi mat OP a v OP aspon toto.

keena
19. nov 2017

@marlenka222 ved ano. Ved to som napisala ze potrebuje OP

puskaruka
autor
19. nov 2017

@keena op má

vroni
19. nov 2017

@keena, ale musi. Nestaci mat v obcianskom Janko Mrkvicka, Zilina, treba konkretnu adresu.

keena
19. nov 2017

@vroni ver mi 😉 nemusi. Viem o com pisem. 😉 skoc si na ODI pripadne KDI a presvedc sa!
@puskaruka tiez odporucam ist na ODI a poriesit to priamo s prislusnikmI PZ.
Tu nemozes verit nicomu 😂😂

vroni
19. nov 2017

@keena, ja ti kludne uverim, ale tvrdi to znamy, ktory tam priamo robi, ze no way. 😍 Ako som kupila, tak predavam, v praxi som sa o podobnu akciu nepokusala 😂

puskaruka
autor
20. nov 2017

@keena áno už to máme zistené,ako píšeš, stačí mať op, nemusí byť adresa trvalého pobytu.

keena
20. nov 2017

@vroni tak znamy, ktory tam priamo robi asi nevie prihlasovat auta. Na ktorom ODI robi??? Sa cudujem jeho riaditelovi. 🙄 sa stranky nestazuju na neho?

vroni
20. nov 2017

@keena, v Ba. Nam prihlasoval vzdy vsetky auta bez problemov (firemne aj sukromne), ale zase mame skutocny trvaly pobyt. Dobre vediet, ze “zvlastnosti“ od neho nebudeme pytat....

keena
21. nov 2017

@vroni asi tak. Radsej sa nepytat. 😂

damoska
21. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

kde ste kupili auto?

obcan0
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2