icon

Kúpili by ste dom na strednom Slovensku za 240 000 eur?

7. jan 2023

Na strednom Slovensku cca za 240 000,- alebo počkali? Vlastné zdroje okolo 140 000,- ale mne sa to zdá jednoducho veľa. I keď na výber tu veľa nehnuteľnosti nie je.

Strana
z7
77daniela77
8. jan 2023

@veronikastrickova No to je skoda,tiez riesime strechu a obchadza ma z toho hroza.Uz ich nemaju,ci len su drahsie?Ktovie kam sa to az vysplha,lebo toto je len zaciatok zdrazovania obavam sa.

veronikastrickova
8. jan 2023

@77daniela77 no my sme to riesili v lete, on ratal, ze trochu zlacnie ale neratal nejaku velku sumu hore aj keby zdrazovalo. Fakt boli to 5minutove zalezitosti vo viacerych predajniach, povedala aky chcem plech, farbu a dali mi cenovu ponuku, samozrejme s tym, ze vacsia plocha nieco by zlacnel. Takto som pobehala viac predajni, zadarmo by nam to prisiel aj zmerat. Samozrejme odkvapy a tieto veci sme neriesili len cisto plech.
Ale ja sa snazim vo vsetkom zistovat, preratavat, mam tu vela popisanych papierov, nacrtov, zapisanych zositov so vsetkym porovnavanim pre a proti, v telefone stovky nakresov, screenshotov, fotiek ku domu.
My nekupujeme bezhlavo, prave naopak ja som velmi nerozhodna a velmi dlho trva, kym vyberieme to prave s cim sme spokojny aspon na 99%.

77daniela77
8. jan 2023

@veronikastrickova Ano,presne tak to robime aj my,uplne chapem co pises,preto ma to zaujalo.

veronikastrickova
8. jan 2023

@77daniela77 moj chlap ma nervy ze sa neviem rozhodnut a zdrzujem, ale nakoniec uzna ze dobre vyberam. A mna akurat vzdy z toho boli hlava 😂

77daniela77
8. jan 2023

@veronikastrickova Ale mas dobry pocit ze si urobila to najlepsie pre danu vec.Tiez sa do toho ponorim,zistujem a potom sa az rozhodnem.Nic netreba bezhlavo urychlit.

veronikastrickova
8. jan 2023

@77daniela77 ano a vdaka tomuto sa drzime so sumami pri zemi a to prerabka zerie viac penazi ako stavanie.

77daniela77
8. jan 2023

@veronikastrickova Hej,to poznam.

bosorkabb
8. jan 2023

@owecka lenže ceny určuje trh. A to vo všetkom.
Pravdaže si veci môžeš urobiť aj sama.

bosorkabb
8. jan 2023

@kabyko nenaučil. Na toto je ľavý a to píšem úprimne. A vždy bude čo si aj prizná.
Zase brat je od malička taký že rád opravuje autá, rád stavia proste on by zase pri PC nesedel. Potrebuje stále niečo manuálne robiť. Má k tomu vzťah.
Preto každý z nich robí inú prácu lebo sú strašne rozdielny.

janadeni
10. jan 2023

Postavíte dom aj za menej.Venujem sa ekonomickým stavbám kde m2 stoji od 373€. Žiadny drevodom. Inovatívna tehla. Ešte Vám ušetrí aj na energiach.

Strana
z7