Má Golden Oak Trust dobré ohlasy?
Máte niekto reálnu skúsenosť? Oplatí sa?
@hopsas to je celkom zvláštne že na to nahovára práve finančný poradca, treba sa u neho viac informovať, asi ma z toho maržu.... Za mňa je to veľmi rizikové, malo výnosné a slabo likvidne, a existujú omnoho lepšie možnosti. Ak máš záujem posuniem kontakt na skúseného financaka 🙂
@hopsas Nie neoplatí sa.
1.) Zlaté mince Wiener Philhamoniker si môžeš kupiť sama priamo vo Viedni alebo si ich nechať zaslať poštou (bez poplatkov)
2.) Cena zlata je teraz vysoká. Nemá veľký zmysel kupovať drahé zlato. Treba počkať až nastane korekcia a cena poklesne.
3.) Neinvestuj do doho čomu nerozumieš
Bacha na nich.. robia špinavé ťahy. Cena zlata za gram najdrahšia, výkup mince stratíte 1/4 z ceny čo ste zatiaľ investovali.. plus ten vklad prvý už nikdy neuvidíte.
@ernest9297 vobec tomu nerozumies, alebo si z konkurencie..je to praveze velmi transparentny sposob investovania do zlatych minci..vzdy vies za kolko si nakupil gramy, samozrejme je rozdiel cena za investicnu mincu a cena za zlato na burze, minca ma vzdy vyssiu cenu, ale aj hodnotu..zaroven je rozdiel ked kupujes mincu za hotove a ked sporis, to ako keby si povedal ze leasing je odrb. Jasne ze ked kupujes auto cash tak bude stat 20.000 a ked kupujes na leasing, tak dokopy zaplatis napr. 28000...to je cena za to ze to nechces alebo nevies kupit naraz..tu sa bavime o sporeni, co je super je ze kazda platba sa meni za zlato a necaka sa na to kym dosporis cenu mince, lebo ta cena stale stupa a teda kto nema na to mesacne kupit jednu mincu tak je pre neho vyhodne sporit aj ked za jemne vyssiu sumu lebo narast ceny mu to nakoniec vrati...vykup je z mojej skusenosti par percent pod stredovu cenu a samozrejme mozes mincu predat komukolvek kto ti ponukne najviac, nielen im a posledna vec, prvotny vklad mas hned zameneny v zlate a uvidis ho ked dosporis...preto je to prvotny vklad..zavazujes sa s nim ze budes sporit...takze lepsie nastudovat, alebo nerobit nekalou cinnostou zle meno konkurencii....
Neodporúčam, klamú zavádzajú, mám osobnú skúsenosť... Zlato gram majú najdrahší a všetky bonusy vám idú do poslednej mince ktorú získate po 20 rokoch sporenia.. keď budete chcieť od nich zrušiť zmluvu tak vám prepadnú všetky mince, neuvidíte ani cent.. a z tej čo aktuálne sporite vám dajú 20% dole hodnoty mince.
Zavádzajú klientov aby si ich udržali..

@hopsas reálnu našťastie nemám , ale neoplatí sa to. Čo tým získaš ? Alebo ..., čo vôbec hľadáš ?