Má niekto skúsenosť s firmou Obnova-domu.sk?
Ahojte, prosím vás nemáte niekto skúsenosť s firmou obnova-domu.sk ?
Chceme ísť zatepliť a chceme to skúsiť dat cez dotáciu. Včera bol u nás aj pán zo spomínanej firmy.
Chcela by som vedieť len recenzie, či náhodou niekto neriešil cez nich.

@xqwertyx zistili ste nieco? tiez chceme cez nich riesit dotaciu len mame strach. dakujem
@michaela_1804 píšem IP
@michaela_1804 zistili ste nieco, od niekoho??
my sme dnes podpisali zmluvu takze uvidime. pisala mi len, ze nesli do toho lebo pytali 70% zalohu. takze budeme informovat 🙂
My mame od nich tepelko a zateplenie a obávali sme sa aj my dosť ale išli sme do rizika co sme nespali 3 dni s manželom a teraz sme zažiadali uz o vyplatenie dotácie,konečne po pol roku ale samostatná realizácia bola veľmi pekná aj pekne zateplili a aj tepelko za pol dňa hotové.
mne vybavili dotáciu a práca fakt pekná. overila som si to cez sto lebo mi povedali že berú materiál sto tak som tam volala a povedali že beru material na asi 20 domov mesacne a ze su seriozna firma. našla som ich tak že mi riešil dotáciu pánko z bratislavi a náhodou mi povedala známa že aj týto to vybavia, pánko z bratislavi mi slubil 6000 dotáciu , všetko podpísané potom prišiel ujo z tejto firmy a povedal že mám nárok na 15000 potom zistil že peniaze by prišli tomu z bratislavi a mne by dal len 6000 tak mala som šťastie . zateplenie dom pekne oživilo a dosť zahrialo v zime
Dobry den, este niekto nejake skusenosti prosim? vdaka
@evickac takze ste spokojní ?
@caroline1987 my sme spokojní, tie čierne elektricke panely sú krajšie ako ked vidim na strechách tie modre a dom po zatelení vyzerá ako nový jak cukrík, aj susedia sa pýtajú, takže spokojnosť je
@sorin a aká bola čakacia doba ?
Ahoj, my sme riesili dotacie cez https://www.zelena-obnova.sk/ 🙂 Boli velmi mili, ustretovi tiez prisli ku nam na zameranie a mali sme vsetko bez problemov 🙂
@11ggabriela11 2 mesiace
@michaela_1804 ahoj, mozem vediet ako ste dopadli a ci ste spokojni?
ja som mala pochybnosti . Tak som išla tam knim aj ked to mam 100 kilometrov. ukázali mi firmu a sklady, ked som uvidela 1000 panelov a 50 tepelných čerpadiel u nich na sklade a vela ludí ktorí tam boli tak som vedela že to je velká firma a už som sa nebála.
prvá firma čo bola umna pozreť mala firmu doma v garáži a nič, to by som sa bála.
Následne realizácia úplne super chlapci mi to namontovali a už len čakám na dotácie.
píšem lebo ked máte pochybnosti tak jednoducho sa môžte isť pozreť alebo si pozrieť niečo čo spravili . raz dom prišla o peniaze ked som si dala robiť okna chlapovi čo mi dodal úplne zlé okná a nedošiel ich namontovať a samozrejme platené na ruku, tak som prišla o 3200 eur, tak už si dávam pozor
Tu majú referencie, to bolo pre mna smerodajné, už je tam aj môj domček a som spokojná
https://www.facebook.com/obnova.domu.sk
@xqwertyx zistili ste nieco? tiez chceme cez nich riesit dotaciu len mame strach. dakujem
@michaela_1804 Dobrý deň.Môžete mi prosim napisať,aké mate skúsenosti s firmou obnova-domu.sk?
Tu majú referencie, to bolo pre mna smerodajné, už je tam aj môj domček a som spokojná
https://www.facebook.com/obnova.domu.sk
@petronela888 kedy vam prislo, ze mate dotaciu schvalenu? postou? a hned ste boli v tom zozname schvalenych dotacii?
@michaela_1804 Dobrý deň.Môžete mi prosim napisať,aké mate skúsenosti s firmou obnova-domu.sk?
@janet12 dom spravili pekne, zateplenie, fasada ☺️schvalenie nam este postou neprislo
Ďakujem za odpoved.Ja mám len obavu s platbou vopred.
Ahojte, my sa tiež zaujímame o dotáciu na zateplenie a dnes nás navštívil obchodný zástupca spoločnosti Obnova domu. Tiež ma zarazilo že by sme mali zaplatiť dopredu 70 percent zálohu a práce by boli vykonané cca o dva tri mesiace. A za druhé cena za meter štvorcový zateplenia polystyrénom sivým o hrúbke 150 mm sa nám tiež zdá privysoká. 72 eur za meter štvorcový bez DPH čiže s DPH cca 88 eur. Je v Tom komplet materiál práca lešenie atď. Za 200 metrov štvorcových by sme zaplatili 17 700 eúr. Čiže záloha by bola 12 400. To sa mi zdá dosť veľa dopredu platiť. A k tomu ešte certifikáty energetické za cca 1200 eúr
Ahojte, my sa tiež zaujímame o dotáciu na zateplenie a dnes nás navštívil obchodný zástupca spoločnosti Obnova domu. Tiež ma zarazilo že by sme mali zaplatiť dopredu 70 percent zálohu a práce by boli vykonané cca o dva tri mesiace. A za druhé cena za meter štvorcový zateplenia polystyrénom sivým o hrúbke 150 mm sa nám tiež zdá privysoká. 72 eur za meter štvorcový bez DPH čiže s DPH cca 88 eur. Je v Tom komplet materiál práca lešenie atď. Za 200 metrov štvorcových by sme zaplatili 17 700 eúr. Čiže záloha by bola 12 400. To sa mi zdá dosť veľa dopredu platiť. A k tomu ešte certifikáty energetické za cca 1200 eúr
@koto1 samozrejme ak by bola istota že sa preplatí dotácia 19 000 alebo aspoň 15 000 tak ok, ale to vám nikto dopredu nezaručí
@koto1 u nas podobne metre, podobna cena, len teda nobasil+ tvrdeny polystyren, ale sli sme do toho.Zalohu sme zaplatili koncom marca, dnes uz mame takmer cele zateplene, fasada bude hotova koncom buduceho tyzdna ak vsetko dobre pojde. Obnova domu ma zazmluvnene partie/ firmy, ktore pre nich robia, najpv musia dokocit jednu zakazku, potom zacat druhu. Ziadny murar v sezone nesedi doma , aby mohol zacat robit hned po podpise zmluvy. Preto 2- 3 mesiace cakanie. Nam robili aj fukanu izolaciu , nove okna+vonkajsie vstavane rolety, fotovoltiku. Firmy sa ozvu po podpise zmluvy jedna po druhej, a vy si poviete kedy mozu zacat s pracami, oni si dohodnu s vami terminy tak aby vyhovoval vam, a zaroven nekolidoval s rozrobenymi stavbami. Za mna teda zatial velka spokojnost. My ale na dotaciu docahujeme v plnej vyske, mame takmer 100 rocny dom.
@koto1 u nas podobne metre, podobna cena, len teda nobasil+ tvrdeny polystyren, ale sli sme do toho.Zalohu sme zaplatili koncom marca, dnes uz mame takmer cele zateplene, fasada bude hotova koncom buduceho tyzdna ak vsetko dobre pojde. Obnova domu ma zazmluvnene partie/ firmy, ktore pre nich robia, najpv musia dokocit jednu zakazku, potom zacat druhu. Ziadny murar v sezone nesedi doma , aby mohol zacat robit hned po podpise zmluvy. Preto 2- 3 mesiace cakanie. Nam robili aj fukanu izolaciu , nove okna+vonkajsie vstavane rolety, fotovoltiku. Firmy sa ozvu po podpise zmluvy jedna po druhej, a vy si poviete kedy mozu zacat s pracami, oni si dohodnu s vami terminy tak aby vyhovoval vam, a zaroven nekolidoval s rozrobenymi stavbami. Za mna teda zatial velka spokojnost. My ale na dotaciu docahujeme v plnej vyske, mame takmer 100 rocny dom.
@dada5000 však ok, ja chápem že prídu robiť o dva tri mesiace a ešte k tomu v plnej sezóne. To je v poriadku. Ale 70 percent záloha sa mi zdá privysoká. Ja som doteraz nikdy toľko nikomu neplatil dopredu, možno tak 20-50 percent. A ešte otázočka. Vy ste uzavreli zmluvu koncom marca? A do akej výzvy v rámci dotácie Obnov dom ste sa prihlásili?

skús túto otázku dať na modru strechu