Má v dnešnej dobe zmysel životné poistenie?
ahojte, rada by som poznala vase nazory na zivotne poistenie... ma to zmysel v dnesnej dobe byt poisteny? ja si myslim, ze ano, a hlavne clovek, ktory ma rodinu by ho mal mat! budem rada ak sa pripojite 🙂 🙂 🙂
Maminy stále dookola tu riešite to isté. Veď jasné, že to má zmysel. Avšak treba si to dať spraviť odborníkovi, hlavne takému čo aj publikuje, prípadne píše nejaké články.
Ja pracujem v poisťovni a kym som tam nepracovala tak som zmysel poistenie nejako nechápala. Ale teraz vidím, že sa môže stať kadečo, ale je tiež pravda, že človek musí mať dobrú poistku, ktorú bude mať vďaka dobrému poradcovi. Ešte sa mi nestalo, aby bol nejaký môj klient nespokojný. a vždy keď sa niečo stalo, tak mal peniaze vyplatené, pretože to v poistke mal. A pre deti je to tiež dobrá voľba, v dospelosti sa Vám pekne poďakujú.
Áno poistenie má zmysel,len si treba správne vybrať,hlavne pripoistenia,ktoré sú potrebné mať v poistení.Sú to také zadné dvierka,čo ak niečo nepredvídané príde,hlavne pre živiteľov rodín.
no je rozdiel urazove poistenie ktore plati len urazy .... a zivotne poistenie v ktorom si sporis do urciteho veku kedy ti vyplatia dohodnutu sumu .... podla mna je vyhodne obidvoje preto to aj mam ... a su tu zvlastne vacsinou osobne skusenosti ja robim ako finacny poradca tak ich viem dat objektivnejsie v pripade zaujmu ma kotaktujte ....
Poistenie je podľa mňa dôležité...a pre detičky obzvlášť🙂tiež som bola vďačná,keď mi v dospelosti vyplatili korunky ktoré mi tam rodičia šetrili🙂)v tejto dobe,by mal mať poistku asi každý...pracujem síce ako poradca,ale myslela som si to už predtým...
@katti77 Dobrý deň,nič ma do toho nieje,len som tu čítala nejaké príspevky,a asi nemáte moc rada poisťovákov🙂ani ja som ich nemala rada..priam mi to liezlo na nervy...aj ked som poistku mala,aj mam...stále ich nemám rada,aj ked uz teraz medzi nich patrím aj ja...nemám rada tých,ktorí klientovi nepovedia pravdu,hovoria vo svoj prospech,aby uzavreli zmluvu...je to o tom,ako ich to naucia,a akým smerom sa potom kazdý poistovak vyda...ja osobne poviem kazdemu to dobre,aj to zle..nikoho do nicoho nenutim,kazdý nech si vyberie a da len to co potrebuje...je predsa zbytocne platit z nieco co nepotrebujem🙂ono je to pekna robota,ked clovek vidi,ako niekomu moze pomoct,alebo si nieco usetrit...len taky,ktory to robia len koli zárobku a nie pre potreby klienta,potom robia tejto práci zlú reklamu...pekný den,Veronika
Celkom pekný článok na túto tému som našiel tu: http://www.porovnanie-poistenia.sk/zivotne-poistenie-skutocne-sa-v-tejto-dobe-oplati/ , vysvetlujú tam presne výhody a nevýhody životného poistenia.
no precitajte si tento clanok a prejdu Vas reci ohladom vyhodnosti zivotnych poistiek:
Ak by niekoho zaujímal aj môj názor, nech sa páči 🙂
Keď som poisťovala svojho malého, tiež som dostala od ,,kamošky,, otázku, že to chceš zarábať na jeho smrti ??? Nie nechcem, peniaze mi nikdy nevynahradia dieťa a preto máme dieťatko poistené na tie najťahšie choroby, úrazy a trvalé následky ... Nechcem dopredu maľovať čerta na stenu ale keď sa tak človek poobzera okolo seba tak vidí čo všetko sa môže stať ... A ja ako rodič chcem aby moje dieťa ak by náhodou ( pánBoh uchráň ) malo tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť... Nespoľahnem sa na to, že sa nikdy nič nestane a ak náhodou áno nebudem tu vyplakávať a prosiť druhých o pomoc lebo nebudem svojmu dieťaťu nič poskytnúť. Postenie máme spojené so sporením, takže ak sa nič nestane ( v čo dúfame ) malý dostane pekné peniažky a môže ich použiť trebars na cestovanie, VŠ, bývanie atď. Nechám ako to, že dávam poistiť dieťa, seba či muža príde niekomu divné, mne príde divné ako môžu byť ľudia taký ľahostajní a spoliehať sa na to, že sa nič nestane, prípadne, že im niekto pomôže a potom plačú, prosia, ľutujú !!! My máme poistku všetci, muž až do výšky hypo, aby ak náhodou tak som neostala pod mostom aj s malým ... Bože ľudia vyhodia za kadejaké blbosti 20 , 30 € ale dať ich na sporenie či poistku to už nie !!! Nechápem niektorých zmýšľanie !!!!
Myslím že práve v dnešnej dobe je dôležité poistenie najmä rodičov. Dobre nastavená životka pomôže preklenúť obdobie dlhodobej choroby, ťažkého úrazu alebo nebodaj smrti. Svojim klientom doporučujem najmä poistenie kritických chorôb ako rakovina, skleróza a pod., je týchto chorôb veľa, počúvam od klientov veľmi smutné príbehy, niekedy sa to až ťažko počúva, nieto to zažiť. Nikdy nevieme či poistku využijeme, ale od toho predsa je. Nemusíte to byť na vysoké sumy, ale som presvedčená že životné poistenie zmysel má. Čo myslíte, prečo je na Západe oveľa viac životných poistiek ako majetkových? U nás si ľudia radšej poistia auto, než by poistili seba a zabezpečili tak svoju rodinu pred nečakanými, najmä finančnými problémami.
Ahojte potrebujem poradit.Je niekto poisteny v Ergu? je to dobra poistovna?
@miskab Výhodnejšie je rizikové ŽP, ktoré kryje akúkoľvek smrť či z úrazu alebo z choroby. Ponúkli Vám krytie smrti iba úrazom, pritom šanca že človek umrie na infarkt alebo inú chorobu je vyššia ako z úrazu. Rizikové ŽP je bez sporiacej zložky, ale samozrejme dá sa poistiť aj so sporením. Ja robím profesionálne pre Allianz, práve teraz máme do konca októbra zľavu na rizikové ŽP 30%. Ak by ste mali záujem o konkurenčnú ponuku, pošlite mi IP. S pozdravom Diana

myslim si ze práve v dnesnej dobe má zmysel....my mame vsetci ja, mm, malicka a aj druheho drobca dame....
-pre nich je to aj sporenie k 18-tke (10 000eur) co si myslim ze je slusne a sme pri tom aj my pripoisteny aj v pripade ze nebudeme moct platit atd.....
- mm ma blbu poistku ktora mu ale konci o rok a potom davame dalsiu ale v inej poistovni clovek nikdy nevie co sa stane (nech sa radsej nic nedeje)....
- ja mam myslim si ze dobru poistku kazde 6roky mozem/nemusim si vybrat 2000eur(tu sumu sme si sami urcili) a na konci mi tiez krasne vyjde podla toho samozrejme kolko si vyberiem kazdych tych 6 rokov....