Mám dovoliť kupujúcim merať steny bez všetkých peňazí?
Dovolili by ste kupujúcim ísť na byt s maklérkou pomerať si steny prípadne si zložiť kúpenú podlahu, keď ešte nemáme na účte všetky peniaze? Ďakujem
Nie nedovolila
Nie je to este jeho, kedze nemas peniaze, ani "odovzdane kluce"... takze este nie je majitel
@sweet20 co sa stalo prosím
A čo ti akože vadí na pomeraní stien? A podlaha by mi tiež nevadila, ak tam už nebývam a nezavadzala by mi
Ak chces napisem do spravy, ale v skratke, pred odovzdavkou a este ani neboli peniaze na ucte uz boli veci poskodene
@belllinka mne to nevadí, len som nedôverčivá
Pomerať steny áno, uložiť/odložiť podlahu nie.
A kedy peniaze budu na ucte? Kedy oficialne odovzdate byt?
@sweet20 väčšiu časť uz mame, druha časť ma prist v pondelok a najneskôr v utorok sa odovzdávajú kľúče
Nie, nedovolila. Byvaly byt som dovolila im prist pomerat izby a kuchynu, aby si mohli objednat nabytok.
Ale nedovolila by som im priniest nic z ich veci (ta podlaha), teda, ak mate zvlast miestost , tak ok.
@sweet20 ak mas čas, tak napis, Dakujem
Tak 4 dni to vydrzi... ale to je len moj nazor .. kebyze som kupujuci tak by som nic nekupovala alebo nestahovala skor kym by nebol byt odovzdany
Odmetať čo potrebujú
uložiť veci, podľa toho čo sa jedná o prázdny byť - áno
ak ide o byt kde by mi zavadzali - nie
Už nevie vydržať tých pár dní ? Keď chceli hneď mali hneď poslať celú sumu . Takže počká do utorka a potom nech si robí čo chce
Neda sa ti napisat
@parvinka0001 presne moja rec... uz nikdy viac toto nedovolim ked raz budem daco predavat..
@patka06 byt je prázdny, preto si asi dovolili sa spýtať
Ked som tam potom prisla, dalsie stahovanie som nedovolila.. hned som dala stopku
Potom neskor sa to moze vyplatit... akoze nastastie som si to sfotila ale kebyze nesfotim ako dokazem, ze to uz bolo pred odovzdanim?
Ak píšeš, že už v utorok odovzdavas byt, tak áno dovolila. Na meraní stien nič nie je. Co sa týka zloženia veci, jedine ak máte preto priestor. Cháp aj kupujúceho, že tiež potrebuje veci zariadiť a prerobiť. Kým sa všetko objedná, namera, rozhodne, kúpi, zmontuje - všetko je čas.
No ale zase 4 dní nieje tragédia aby nemohli počkať .
My sme tak kupovali prazdny byt a majitel nam presne toto dovolil. Pomerat si veci aj zlozit tam nejake nakupene veci. Nam to velmi pomohlo, lebo sme mali volny vikend kedy sme mohli pobehat po obchodoch a vedeli sme si na ten vikend pozicat dodavku a vsetko nakupit a po odovzdani bytu rovno zariadovat. Keby nam to nedovolil, zdrzalo by nas to dalsie 2-3 tyzdne kedze nam to uz potom nevychadzalo.
s pomeranim by som nemala problem ale svoje veci by si tam mohli nosit az ked by bol byt odovzdany, dovtedy je to stale moj majetok.
clovek nikdy nevie na koho narazi. este by sa nieco stalo a kto by bol zodpovedny?
Tak ja som asi divna ale nevidim v nijakom pomerani problem.
Ked sme predavali byt, zlozili nam rezervacnu zalohu a podpisali sme zmluvu, s definovanym predajom aj vyplatenim o tri mesiace, kedy sme sa mali vystahovat. Dovtedy sme tam normalne byvali a uplne v pohode som kupujucemu dovolila si to cele premerat (v izbach chcel znizit stropy) a na dalsi raz prisiel aj so svojim stolarom (tiez kvoli niecomu co chcel v kuchyni dorabat). Vsetko pocas doby, co bolo este x tyzdnov do casu predaja a vyplatenia bytu. Nemali sme od neho nic len rezervacku a nevidela som v tom celom najmensi problem.
Samozrejme, odkladisko by som tam nepovolila este.
Merať áno. Robiť úpravy nie
Neviem, čo je dôvodom, že peniaze pošlú až v pondelok, či to vedia ovplyvniť. Pomerať by som dovolila. Ide víkend, asi chcú využiť čas. Zložit podlahu, asi na zvážení.
Dakujem krasne za odpovede. Ja som teda dovolila za prítomnosti maklérky, pretože ja mam ine starosti teraz. Dakujem

Ja este by som nedovolila... vlastna skusenost