icon

Mám si dopriať vyrovnanie zubov?

15. máj 2024

Nikdy nič som si nedopriala sebe,vždy som si myslela na druhých.A odkedy mám deti tak ony sú na prvom mieste.
Mala som jedno prianie už dlhé roky len nikdy som sa k tomu nedostala a bolo to finančne drahé.Teraz mám 42 rokov,pomaly som si našetrila 5000 eur.Sice trvalo mi to päť rokov ale podarilo sa.Chcela by som si dať vyrovnať zuby a všetko čo mám našetrené vy išlo na to.Rozpravali sme sa o tom s kamarátkou a ona ma tak zneistila,či blaznim že som sebecka,že radšej by som mala deťom si niečo dopriať a nie minúť si peniaze na takú blbosť.Ze keď doteraz som žila s krivymi zubami tak mi to už môže byť aj jedno.Tak ma zneistila a teraz rozmýšľam čo ak má pravdu.

Strana
z6
cyberk
15. máj 2024

tak tu zalezi.. mas manzela? nie? si slobodna mamicka s nasetrenymi 5k ? isto by som radsej do deti minula.. ak mas manzela a mate aj spolocnu rezervu a toto si si nasetrila pomimo tak jasne sprav si radost 🙂

rozculena
15. máj 2024

Daj si spraviť zuby

alesto
15. máj 2024

Neviem, či máš malé deti alebo už staršie, možno to by zavážilo pri mojom názore, ale máš 42 rokov. Keď Boh dá, budeš na svete ešte XX rokov, tak prečo nie s chrupom, ktorý bude v poriadku? Nejdeš to vyhodiť za zbytočnosť - trepnem kožuch - a aj vtedy by to mohlo byť kamarátke jedno, rovnako ako nám tu. Ak žijete v pohode, aj bez tých peňazí, že si z nich priebežne neberieš a nevraciaš, tak prežijete aj ďalej. Choď do toho a úsmev, prosím 😉

veronika33
15. máj 2024

sú to tvoje peniaze, ak po tom túžiš, tak investuj do zubov

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
15. máj 2024

Daj si spraviť zuby nerozmýšľaj stále nad druhými,mas 42 , podľa mňa si si doteraz moc neuzila peniaze na seba. Uvidíš ako ti to zdvihne sebavedomie a dobrý pocit

gab
15. máj 2024

predpokladam, ze milujes svoje deti a okrem toho su oblecene, maju strechu nad hlavou, co jest, mas ich rada, kupis a doprajes im co je v tvojich moznostiach - aj teraz a aj este v buducnosti - tak maju ovela viac ako mnoho inych deti na svete.
A ak si si ich nasporila s cielom upravit zuby, tak ich min a nemaj vycitky svedomia. Sebavedomie je tiez dôlezite a ak to prida k tvojej spokojnosti, tak si tie zuby urobit daj. Vôbec by som nepocuvala kamosku, pretoze ona nie je v tvojej kozi a ako by to urobila ona - je cisto jej problem.

mandzula
15. máj 2024

Ber to tak, ze neinevestujes len do estetiky, ale najma do zdravia, kedze rovne zuby sa lepsie udrziavaju, cim znizujes ich kazivost, a ked ide o zdravie, treba si dopriat.🙂

mikadooo
15. máj 2024

Nemá. Choď do toho. 👍

rosavia
15. máj 2024

Budu Ti tie peniaze chybat na deti, ak ich das na zuby? Podla odpovede na tuto otazku by som sa zariadila.

syslik81
15. máj 2024

setrila si si na to .. detom si pri tom setreni neodoprela nic..mali a maju dostatok- chod do toho ..zivot mame len jeden a mame byt stastny a plnit si sny .. deti si budu plnit toie ich za vlastne peniaze

mamina7070
15. máj 2024

urob si zuby ❤️

sissy27
15. máj 2024

Su to peniaze, ktore si si nasetril popritom, ako tvoje deti dostali vsetko co potrebovali a isto aj viac, urcite si im neodtrhla od ust. A vies co najviac na svete potrebuje kazde dieta? Stastnu a spokojnu mamu !
Ak si potrebovala znamenie, ze si mas dat spravit vysnivane zuby, tak nech sa paci, tu je 🧚🪄😃
Nemas za co a prajem krasny usmev 🤩
Jaj a prehodnot, ci kamaratka co ta nevie podporit a dopriat ti, je naozaj kamaratka…

michaela329
15. máj 2024

Daj si spraviť zuby. Tiež si na to šetrím a nemihnem ani okom. Pretože deťom sa určite venuješ a aj im doprajes. Dopraj aj sebe.

autor
15. máj 2024

@cyberk Mám manžela,on má našetrené tisíc eur.
@alesto Deti 1 v škôlke a 1 v škole.Prave že neviem koľko ešte budem žiť a takisto neviem čo bude do budúcna či dôjdu nečakane výdavky,potom by som tie peniaze rezervu potrebovala.
@veronika33 Túžiť túžim ale neviem,kamarátka mi hovorí že sa správam ako nejaká bláznivá tínedžerka čo sa chce páčiť druhým.
@lakebabe V tom dúfam že mi to pomôže zdvihnúť sebavedomie,hlavne kvôli tomu chcem ísť do toho.
@gab Tak ona mi hovorí že ona radšej odtrhne z úst len aby dala deťom.Nic na seba nekupuje nedopraje si vsetko len deťom a to jej vadí že ja teraz vymýšľam so zubami.
@rosavia Konkrétne nebudú mi peniaze chýbať na deti,ale nevidím do budúcna a neviem aký nečakaný výdavok vyskoci.Potom by mi peniaze chýbali.
@sissy27 Ona je moja kamarátka od škôlky,sme ako sestry,aj preto ma nej názor trochu zneistilo.

gribka1
15. máj 2024

Jednoznačne zuby a už to nikomu nehovor, jednoducho to sprav.

lakebabe
15. máj 2024

Hlavne to nikomu nerozprávaj , kto ti nepraje ti povie, že to je sprostosť. Urob to a uvidíš ako sa budeš lepšie cítiť

bucko555
15. máj 2024

Akože.dokopy máte nesetrene 6000 tisíc euro a ty chces 5000 minút na zuby ....akože ok ale ak sa dačo stane kde máte rezervu ?

jasminet
15. máj 2024

Sú to všetky vaše rodinné našetrené peniaze? "tvojich" 5000 a "mužova" 1000? keď sa vám pokazí práčka, máte z čoho kúpiť novú? auto atď...

lindus_esterka
15. máj 2024

Nie je to momentalny vystrelok, tuzis po tom roky, takze urcite chod do toho, budes stastnejsia spokojnejsia. Poviem ti to z pohladu dcery - mamina s par drobnymi estetickymi zakrokmi cakala roky tiež kvoli nam detom a kiezby si dopriala hned vtedy davno! Stuplo jej sebavedomie, je happy jak 2 grepy a ja s nou 🙂

jarnajar
15. máj 2024

Ak máte rezervu aspoň +- 20 tisíc, tak 5 tisíc na zuby je ok, pokiaľ ti na tom záleží. Ak je to tých 6 tisíc, tak by som sa ich nedotkla ani keby som mala byť bezzubá.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
gab
15. máj 2024

@jasminet ono sa to da chapat ako nasetrene na zuby, on ma 1000, ona viac.

autor
15. máj 2024

@bucko555
@jasminet S manželom máme každý svoj účet a šetríme si každý zvlášť koľko sa podarí.Prave preto rozmýšľam že keď vyskočí nečakaný výdavok tak z čoho zaplatím keď mojich 5000 miniem na zuby.Ale tak pracka alebo pod niečo keď sa pokazí to vieme kúpiť nové keď nová práčka stojí cca 250 eur.Auta máme 2 keď sa pokazí vieme si požičiavať.
@jarnajar Plus mínus 20 tisíc nemáme a ani toľko nikdy nebudeme mať.To je veľa peňazí,toľko nenasetrime.

kitycat
15. máj 2024

Sprav si zuby, hadam ze deti nie su o nic ukratene

mabenn
15. máj 2024

Preboha, to co mas za kamaratku?

ivik4
15. máj 2024

Prosim Ta, spln si svoj sen a pozeraj konecne aj na seba ked si si peniaze pomalinky nasetrila 😇

gab
15. máj 2024

vsak nech si odtrha od pusy, to je jej vec.
Poznam takych, vsetko detom aj posledne a ked potrebovali nieco oni od deti, tak sa na rodicov vykaslali.
Deti su este male, vôbec nechapu hodnotu penazi. Su stastne, ze su s vami. A do buducna im este môzes toho tolko posporit.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
daniela1911
15. máj 2024

Peniaze buď miň na seba, alebo si nechaj rezervu. Určite by som nič “nadramec” nekupovala deťom alebo manželovi. Max spoločná dovolenka.

Strana
z6