Máme si kvôli situácii na Ukrajine vybrať z banky peniaze?
Chcem sa opýtať čo si myslite ohladom toho co sa deje na Ukraine, Mame sa bat a vybrat s banky peniaze ? Ked človek pozera tie spravy.....😢😢
@keira13 prosím ťa a kam by si utekala? S peniazmi vo vačku?
@elizabet173 presne tak, ale niektoré proste musia 🤷♀️
.
@evamarek77 a v takom Nemecku zodpovedajú ? Pozrite si koľko stoja nehnuteľnosti v zahraničí a akú majú mzdu
@didi2102 no keby nebola až tak kľudná moja známa z ukrajiny predvčerom, nemusela by dnes presediet v bunkri cely deň ... asi tak. Srdco hovorilo utekaj už predvčerom ale rozum ju presvedčil že neexistuje, aby sa stalo to co sa stalo.. . Už včera sa z mnohých miest odísť nedalo, takže presvihli šancu o jeden deň. A včera sa u nich dalo platiť vo väčšine predajni len v hotovosti. Myslím ze rozumná hotovosť doma je na mieste, ak sa niečo stane vezmeš a ideš kam sa da ... napr oni mali aj bankomaty prázdne, lebo každého napadlo pred odchodom ešte vybrať peniaze ...
@zuzanka.zuzu ak pride 3 svetova tak ti je byt na dve veci, samozrejme okrem nejakeho ostrova kde nepadne ruska alebo americka bomba
@dudos pokial je to sporiaci fond kde vkladas postupne male sumy tak ano. Pokial sa investuje naraz velka suma tak by som kupovala az ked bude vsetko po krachu
@katulienkax 🙄
@ela_79 je každého vec ako koná,my nevyberá tisíce ani stovky eur,bežnú hotovosť pár desiatok eur mám doma ako vždy,netankujeme do bandasiek , ani nenakupujem potraviny do pivnice a ani z môjho okolia ,nepodliehajú tejto hystérii ,keď začne vojna na území eu tá hotovosť mi bude na dve veci
@didi2102 ani ja neskreckujem (ani benzín, ani potraviny, ani nic podobne), ale ta rozumná hotovosť sa mi zdá opodstatnená. Nemyslela som vybrať všetky úspory, ale mat niekde k dispozícii toľko, koľko je potrebne na prežitie spon niekoľkých dni. To ze ci hotovosť a koľko je každého osobná vec .
@katulienkax ďakujem za info.
@alzbeta175 Fondy nevyberiem. Par tisic v hotovosti si vsak pojdem vybrat, mam v penazenke 10€ + plna nadrz. Treba mat nejaky zalozny plan. Aj ked verim, ze zbytocne.

@fadama teraz neviem či tým domom alebo sumou, ktorú vybrali, oboje zverejňovať nie je najlepším nápadom