icon

Máme si kvôli situácii na Ukrajine vybrať z banky peniaze?

alzbeta175
24. feb 2022

Chcem sa opýtať čo si myslite ohladom toho co sa deje na Ukraine, Mame sa bat a vybrat s banky peniaze ? Ked človek pozera tie spravy.....😢😢

Strana
z3
elizabet173
25. feb 2022

@fadama teraz neviem či tým domom alebo sumou, ktorú vybrali, oboje zverejňovať nie je najlepším nápadom

kvetinka75
25. feb 2022

@keira13 prosím ťa a kam by si utekala? S peniazmi vo vačku?

fadama
25. feb 2022

@elizabet173 presne tak, ale niektoré proste musia 🤷‍♀️

eva112014
25. feb 2022

.

michal711
25. feb 2022

@evamarek77 a v takom Nemecku zodpovedajú ? Pozrite si koľko stoja nehnuteľnosti v zahraničí a akú majú mzdu

ela_79
25. feb 2022

@didi2102 no keby nebola až tak kľudná moja známa z ukrajiny predvčerom, nemusela by dnes presediet v bunkri cely deň ... asi tak. Srdco hovorilo utekaj už predvčerom ale rozum ju presvedčil že neexistuje, aby sa stalo to co sa stalo.. . Už včera sa z mnohých miest odísť nedalo, takže presvihli šancu o jeden deň. A včera sa u nich dalo platiť vo väčšine predajni len v hotovosti. Myslím ze rozumná hotovosť doma je na mieste, ak sa niečo stane vezmeš a ideš kam sa da ... napr oni mali aj bankomaty prázdne, lebo každého napadlo pred odchodom ešte vybrať peniaze ...

katulienkax
25. feb 2022

@zuzanka.zuzu ak pride 3 svetova tak ti je byt na dve veci, samozrejme okrem nejakeho ostrova kde nepadne ruska alebo americka bomba

katulienkax
25. feb 2022

@dudos pokial je to sporiaci fond kde vkladas postupne male sumy tak ano. Pokial sa investuje naraz velka suma tak by som kupovala az ked bude vsetko po krachu

zuzanka.zuzu
25. feb 2022
didi2102
25. feb 2022

@ela_79 je každého vec ako koná,my nevyberá tisíce ani stovky eur,bežnú hotovosť pár desiatok eur mám doma ako vždy,netankujeme do bandasiek , ani nenakupujem potraviny do pivnice a ani z môjho okolia ,nepodliehajú tejto hystérii ,keď začne vojna na území eu tá hotovosť mi bude na dve veci

ela_79
25. feb 2022

@didi2102 ani ja neskreckujem (ani benzín, ani potraviny, ani nic podobne), ale ta rozumná hotovosť sa mi zdá opodstatnená. Nemyslela som vybrať všetky úspory, ale mat niekde k dispozícii toľko, koľko je potrebne na prežitie spon niekoľkých dni. To ze ci hotovosť a koľko je každého osobná vec .

dudos
28. feb 2022

@katulienkax ďakujem za info.

nerko
28. feb 2022

@alzbeta175 Fondy nevyberiem. Par tisic v hotovosti si vsak pojdem vybrat, mam v penazenke 10€ + plna nadrz. Treba mat nejaky zalozny plan. Aj ked verim, ze zbytocne.

Strana
z3