icon

Manželove zúčtovanie daní 2017

iizzaa123
2. máj 2018

Dobry den. Manzelovi poslali z prace toto. Je tam preplatok, resp.nedoplatok? Podali sme aj nezd.ciastku na mna( manzelka na rd) v kolonke vsak nic uvedene nie je.. Je mozne, ze to zabudli zaratat alebo by mu za mna nic nevratili? dakujem

Manželove zúčtovanie daní 2017
Strana
z2
maminuska
3. máj 2018

@1andrea111 bohužial je .

reuska1
3. máj 2018

@maminuska nie je, daj si povedať. A keby just aj bola (čo nie je) tak by sa jej každopádne oplatilo zaplatiť 30€ pokutu, ale dostala by vyše 403€. Zamestnávateľ jej už teraz s tým nepomôže. Musí to vysporiadať cez DU.

iizzaa123
autor
Autor odpoveď zmazal
iizzaa123
autor
3. máj 2018

Ahojte.Dakujem za kazdu radu. Mam dome tieto papiere.. Staci ked by som poslala/ podala tie + DDP alebo potrebujeme este nieco od zamestnavatela?

1andrea111
3. máj 2018

@maminuska neviem, začo bola tá pokuta, ak chceš napíš do ip. Pracujem na daňovom.

lienkapalculienka
3. máj 2018

@1andrea111 chcem sa opytat dostala som šek preplatok v ktorom mi nebol vobec zapocity danovy bonus dostanem to este dakujem minuly rok som vsetko dostala naraz

1andrea111
3. máj 2018

@lienkapalculienka malo by to byť naraz, zavolaj si na DU a opýtaj sa nato

reuska1
3. máj 2018

@lienkapalculienka a "zafajkla" si aj žiadosť o vrátenie bonusu? Mohlo sa stať, že si mala iba žiadosť o preplatok a nevrátili ti preto. Choď sa informovať na DU.

lienkapalculienka
4. máj 2018

Ďakujem skusim sa ist opytat

suve99
4. máj 2018

@iizzaa123 nie, nestačí Ti to...zamestnávateľ Ti musí vypísať aj II.časť, ktorá patrí k tlačivu RZD... či daň už vyrovnal, či nie /tých 0,04€/

Strana
z2