Máte hypotéku z Unicreditu?
dakujem zakazdu odpoved
Nie, po skusenostiach znamych s mimoriadnymi splatkami hypoteky sme sa im oblukom vyhli, hoci ponukali najvyhodnejsi urok. Vo VOP maju zakotvene, ze mimoriadnou splatkou si mozes skratit dobu splacania len raz za cely cas, ak aj das mimoriadnu splatku viac razy za cas splacania, uz sa ti bude len znizovat mesacna vyska splatky (t.z. v praxi - neusetris na urokoch, ktore banke musis zaplatit). Navyse ked zaplatili mimoriadnu splatku, hoci povedali, ze xcu skratit dobu splacania, automaticky im miesto toho upravili vysku mesacnej splatky. Natahovali sa s bankou asi pol roka.
Bolo to vlani, takze sa mozno nieco zmenilo. Ale co viem, tak znami cakaju na koniec fixacie urokovej sadzby a idu z tej banky prec.
ahoj, nemam, chceme riesit nasu hypoteku v SLSP, mame tam urok 5.09 % p.a., tak som porovnavala ponuky bank (cca nejake dva mesiace) , najlepsie mi vysla Prima banka a potom Oberbank. Pozeram, ze mas 31 rokov, neviem, aku mas rodinnu situaciu, ale do 35 roku by si mohla mat aj hypoteku pre mladych, ak splnis podmienky. A ako pise baba nadomnou, tiez som sa dopytovala na moznosti predcasneho splacania a mimoriadnych splatok a tak som Unikredit vylucila, v tomto sa mi najviac pozdava Prima banka.

Unicredit je banka ako každá iná. Čo je pre teba dôležité je, či ti vie ponúknuť najlepšiu úrokovú sadzbu pri najmenších poplatkoch, a najlepších podmienkach.