icon

Máte na osobnom účte 200 000 eur?

Dnes o 14:18

iny prispevok ma motivoval k tejto otazke.
Predpokladam ze to vyhra titul "prispevok s najviac realnych priznani" .

A poprosim aby sa zapojili iba zeny, ktore na otazku mozu odpovedat ANO......
alebo tie ktore im zavidia...

Podla slova ANO sa to lahko rozozna ktora je ktora.........

Moja otazka teda je.: Mate na svojom ucte kedykolvek k dispozicii aspon 200 000 euro?

Strana
z2
autor
Dnes o 14:20

A hned sa aj zapajam.. ANO ja mam.

anonym_a35e99
Dnes o 14:21

len toĺko ? Ja mám o dve nuly viac ...

autor
Dnes o 14:22
@anonym_a35e99

len toĺko ? Ja mám o dve nuly viac ...

@anonym_a35e99 Nieje tam ANO. cize ty zavidis.

anonym_eb539c
Dnes o 14:23

🤣 ďaľší čo nemá čo robiť v nedeľu keď je pekne. Treba sa ísť vyvetrať 😂.

autor
Dnes o 14:23
@anonym_eb539c

🤣 ďaľší čo nemá čo robiť v nedeľu keď je pekne. Treba sa ísť vyvetrať 😂.

@anonym_eb539c Nieje tam ANO. cize ty zavidis.

anonym_642efc
Dnes o 14:24

ANO, stale mam cez 2 melony minimalne rezervu. Aspon aby som na 2 byty mala,keby cosi.

autor
Dnes o 14:25
@anonym_642efc

ANO, stale mam cez 2 melony minimalne rezervu. Aspon aby som na 2 byty mala,keby cosi.

@anonym_642efc super. si nasa, berieme ta. ❤❤❤

anonym_695fa9
Dnes o 14:26

@anonym_autor ÁNO,dokonca mám takýchto účtov viac.K tomu zo 10 investičných bytov v Dubaji

autor
Dnes o 14:27
@anonym_695fa9

@anonym_autor ÁNO,dokonca mám takýchto účtov viac.K tomu zo 10 investičných bytov v Dubaji

@anonym_695fa9 krasne. ❤❤❤

anonym_55f50e
Dnes o 14:28

V každom prípade, veľmi zaujímavá diskusia, no peniaze nikdy nikomu šťastie nepriniesli a otázka pre teba: Máš na účte síce 200 000e, ale si aj šťastná?

autor
Dnes o 14:29
@anonym_55f50e

V každom prípade, veľmi zaujímavá diskusia, no peniaze nikdy nikomu šťastie nepriniesli a otázka pre teba: Máš na účte síce 200 000e, ale si aj šťastná?

@anonym_55f50e teraz uz ano. konecne cela rodina je prec, a mozem si dopriat kavu a trochu ticha.

aleveddobre
Dnes o 14:32

Jasné, ze áno... To môže dnes nemať niekto 200 000 na účte? Veď ako potom využije To je téma toto 😂😂😂

anonym_695fa9
Dnes o 14:32
@anonym_55f50e

@anonym_55f50e veľké lobogo má na účte,je to troll

autor
Dnes o 14:34
@anonym_695fa9

@anonym_695fa9 trol nemoze mat viac ako 200 000 ? to by bol velmi zly trol keby na tom nezarabal a nenasetril... nemyslis?

anonym_4fce51
Dnes o 14:34
@anonym_642efc

@anonym_642efc rada: bolo by treba tie 2 byty kúpiť čím skôr. Cena a hodnota bytov pôjde hore, hodnota peňazí dole.
A nie, nemám 200tis... A nie, nezávidím. Kto nedokáže byť šťastný s málom, nikdy nebude ozaj šťastný ani s veľkým.množstv peňazí

autor
Dnes o 14:35
@aleveddobre

Jasné, ze áno... To môže dnes nemať niekto 200 000 na účte? Veď ako potom využije To je téma toto 😂😂😂

@aleveddobre v jednej debate baba spominala ze nas je tu takych vela, tak skusam.

anonym_eb539c
Dnes o 14:36
@anonym_695fa9

@anonym_695fa9 ľudia čo sú za vodou a majú toľko našetrené...tak tých absolútne nezaujíma modrý koník.

anonym_ebd0a2
Dnes o 14:39

Mna by skôr zaujimalo co vedie normálneho dospelého cloveka založiť takúto diskusiu 🤔 to uz ľudia fakt nemaju co robit?

autor
Dnes o 14:41
@anonym_ebd0a2

Mna by skôr zaujimalo co vedie normálneho dospelého cloveka založiť takúto diskusiu 🤔 to uz ľudia fakt nemaju co robit?

@anonym_ebd0a2 cize zavidis? ak tam nieje ANO?

anonym_25a704
Dnes o 14:41

@anonym_autor ktokolvek ma na ucte 200k v hotovosti je velmi velmi hlupy... alebo velmi velmi bohaty... ale ze velmi...

anonym_45a72c
Dnes o 14:47

Ano, mam viac ako 200 000, k tomu byvam vo vlastnom dome, co moze mat teraz hodnotu okolo 1 miliona eur, uz bez hypoteky. Zijem v zahranici a chodim normalne do prace (podnikam aj ja, aj manzel).Zijeme normalny zivot, nic nam nechyba, ale peniaze utracame s rozumom, dokazeme vela usetrit. Myslim si, ze v zahranici je to normalny standard, nic extra. A chodim sa zrelaxovat na Modry konik, tiez na tom nevidim nic zvlastne a ani sa za to nehanbim.

anonym_ebd0a2
Dnes o 14:49
@anonym_autor

@anonym_autor pre boha, ty mas riadne detinské spravanie 🤦🏼‍♀️ mam peňazí dosť a nepotrebujem sa pred nikým vystatovat ani nikoho zhadzovať. Neznášam chvalenkarov a ludi co sa pretrcaju kolko majú peňazí. Peniaze stastie nezaručia a ja osobne uznávam ine hodnoty a su pre mna dolezitejsie ine veci ako peniaze. Som šťastná ze mam úžasnú rodinu, ze sme všetci zdraví a ze mam okolo seba ludi na ktorých sa mozem spoľahnúť.

catherin4
Dnes o 14:52

Nemam. A keby som mala, tak kupim druhy byt, nenecham ich na ucte

doriiis
Dnes o 15:01

Mať toľko peňazí na bežnom účte je totálna blbosť. Investovať, investovať, investovať. Do vzdelania, bývania, cestovania alebo zážitkov

hellwant
Dnes o 15:03

Mame so ženou viac, ale nie na učte, to by som bol hlupak aby lezali na učte.

anonym_cafa4b
Dnes o 15:03

@anonym_autor Chod do detskej izby a urob si domace ulohy.Ked budes velka(y) mozno si tolko zarobis.

billy_jean
Dnes o 15:11

Nie, na osobnom účte toľko aktuálne nemám. Mám tam menej. Ale peniaze mám investované, jednak vo fondoch, v nehnuteľnostiach. Ak nerátam autá... to nie je investícia.

anonym_b4a9e2
Dnes o 15:23

len tolko ? nie je to nejako malo ?

slavomira236
Dnes o 15:33

Tu su 2 skupiny ludi..jedna ma byty statisice na uctoch...a potom druha skupina ktora caka na rodicak....tak patris k tej prvej no blahozelam

bielasovicka
Dnes o 15:52
@anonym_autor

@anonym_autor a dnes si si už teplotu merala? 🤕

Strana
z2