icon

Máte PN za marec už na účte?

zobaka
11. apr 2022

Ahojte dievcata, ktore ste vypisane, prisla vam uz PN? Bolo mi povedane, ze sa bude vyplacat v piatok, ale neprislo mi este nic, dakujem 🙂

Strana
z2
zobaka
autor
11. máj 2022

@mirkasmile
@veronika295

Baby prisli vam nakoniec peniaze?

Uz mame dalsi mesiac a na ucte nula, dufam, ze aspon v piatok budu taki laskavi a poslu

mirkasmile
11. máj 2022

@zobaka ahoj, áno 27.4. mi prišli na účet

zobaka
autor
11. máj 2022

@mirkasmile esteze tak 🙂

mirkasmile
11. máj 2022

@zobaka ako ja som im aj písala, cez ten formulár čo majú na stránke, a aj mi hneď odpovedali,že kedy mi to pošlú.
Skús aj ty, hneď aby si to mala čo najskôr, daj meno, priezvisko, adresu, rodné číslo, dátumy PN a aj na overenie číslo účtu som dala 😅

zobaka
autor
11. máj 2022

@mirkasmile ako oni su v pohode, ja som tak kedysi aj zavolala, prechodku som niesla hned posledny den v mesiaci, taze mali by vyplatit teraz v prvom termine, pevne verim, ze do piatku, minuly mesiac som mala 14teho vyplatene

zobaka
autor
8. júl 2022

Ahojte, neprisla uz niekomu PN? len ci nahodou, alebo cakame do 16teho :D

zobaka
autor
12. aug 2022

Ahojte, stara dobra tema :D prisa uz niekomu tento mesiac PN? 😅

lilinka88
12. aug 2022

@zobaka veď je len 12teho 🙄🙈

zobaka
autor
12. aug 2022

@lilinka88 myslela som, ze sa pred vikendom zlutuju 😂

lilinka88
13. aug 2022

@zobaka aha, a ty si myslíš,že za jeden týždeň dokážu spracovať dávky,aby mali ľudia už 12teho peniaze na účte,lebo víkend?

zobaka
autor
13. aug 2022

@lilinka88 myslim, ze ano, lebo uz par krat poslali skor, co som bola milo prekvapena

lilinka88
13. aug 2022

@zobaka áno,pokiaľ 15teho pripadá na víkend alebo sviatok. Alebo v decembri, keď sú kvôli sviatkom posunuté výplatné termínu
Určite nie preto,že sa zlutovali,že keď je víkend, pošlime peniaze skôr 🤦🏻‍♀️

Strana
z2