Máte PN za marec už na účte?
Ahojte dievcata, ktore ste vypisane, prisla vam uz PN? Bolo mi povedane, ze sa bude vyplacat v piatok, ale neprislo mi este nic, dakujem 🙂
@veronika3110 tak asi zajtra, pani mi vravela, ze by mali ist skor tento mesiac
Nie, nedoslo nic
este nie, mne vzdy zatial dosla 15 teho tak teraz asi 14 teho pride
zo soc. poistovne chodia platby bud 15.steho v mesiaci alebo 27meho
ak su sviatky, tak 1-2dni skor
@veronika295 ani mne 😂😂😂😂 pevné verím, že toto bola prva a posledná PN v mojom živote
mne uz prisli, tusim v utorok, drzim palce, nech vam pride co najskor za marec
Mne on prišla v stredu ale podpora mi ešte neprišla .....tam som bola 10 dní na podpore tak snáď v utorok po sviatkoch
12.4. mi prišla marcová OČR
No ja som teda zvedavá,kedy mi to príde :/ už sa Vám aj stalo,že neprišla? Ako ste to riešili?
@mirkasmile vždy príde, ak nie v polovici mesiaca, tak na konci.. dokonca keď som bola s drobcom na karanténnej OČR, prišlo až o mesiac neskôr..
@nikaeli waaau 😀 akože bola som prvýkrát na PN, a dúfam,že aj posledný krát 🙈 to akože dokedy mám čakať na svoje peniaze? 😂😂😂
@mirkasmile 60 dní je na rozhodnutie
@lilinka88 čiže prakticky mi ju pošlú až v máji?
@mirkasmile môžu koncom apríla v druhom vyplatnom termíne,ale môže sa stať,že aj v máji
Mne vcera prisla OCR za 4-10.2., cize este len za februar, papiere som mala vsetky vcas ok, nechapem 🤦♀️
Dneska mi dáva mamina poštu,že zabudla v stredu 😂 a ešte len v stredu mi došlo rozhodnutie,že mi schvaľujú PN 😂😂😂😂 na PN som od 20.2.
Teda už nie som, končila mi ku 31.3.
Takže ju uvidím asi až v máji
@mirkasmile ak ti došlo rozhodnutie, už by mala aj platba v druhom termíne. Na rozhodnutie majú vplyv veci, ktoré ty nevidíš, mohol to zamestnávateľ neskôr odovzdať, mohli byt nejaké nezrovnalosti, ...
@veronika295 😀😀😀😀 no ak je druhý výplatny termín 27, ešte si hovorím ok.
Horšie to bude,ak nepríde ani vtedy.
Nie preto,že by som nemala z čoho žiť, ale potom tie dotahovacky s nimi 😩😩😩😩😩

ešte tiež nič