Máte skúsenosť s Cetelem?

janivanic
28. sep 2015

Zdravim, dal som si ziadost o pozicku Cetelem, pani mi volala ze vsetko vyzera OK no pre dokoncenie treba podpis pred kurierom. Zarazilo ma to kedze vsade pisu ako sa da vybavit online a papiere sa posielaju postou. Brali ste si niekto tiez pozicku s tym ze ste zmluvu podpisovali kurierom ci ma chce niekto napalit? Dakujem.

micikatka
28. sep 2015

nechapem preco ta to zarazilo, ved niekto musi skontrolovat ci suhlasi podpis aj na obcianskom. keby to tak nebolo, tak by mohol brat ktokolvek pozicku na hocikoho obciansky. :(
vybavis online vsetky papiere, uz len podpises pred kurierom a hasla fajka. nevidim problem.
ved aj obyc. dobierku podpisujes pred kurierom.

mycuskaa
28. sep 2015

No co ja viem tak pridu papiere ktore musis podpisat, kopiu obcianskeho pridat, vypis uctu a potvrdenie o zarobku z roboty a posles to tam postou.

caoli
28. sep 2015

podpisane papiere sa dorucia cetelemu tak, ako to ma napisane v podmienkach (osobne, postou… ). nevsimla som si, ze by tam bola alternativa podpisu pred kurierom. aj mi to pride ako nezmysel, kurier asi nie je osoba sposobila o overeniu osobnych udajov a podpisu.

natalushka
28. sep 2015

Ja som tak brala uz 2x..vsetko v pohode..to len tie zmluvy,co ti kazu vytlacit normalne podpises,das do obalky a predas kurierovi pri preberani tovaru..ja som tak robila..

amy2408
28. sep 2015

Ja som tiez zmluvu podpisovala kurierovi, takze je to normalny postup. Jedine co ma zarazilo bola 10€ pokuta za jeden den omeskania so splatkou...bol tam nejaky sviatok, plus vikend, takze radim radsej uhradit o den skor ako neskor.