Máte skúsenosti s Aurea Prestiti úvermi?
Zdravim Vás 🙋
Ma prosím Vás niekto skúsenosti so spoločnosťou Aurea prestiti? Ide o spoločnosť, ktorá dáva úvery.
Alebo počul už niekto o nej? Ak áno prosím podeľte sa so mnou o tom. Ďakujem .
@radka_66 a mozem vediet ako je asi stanovena zmluva ? Ja som im pisala ale zatial neodpovedali asi pretoze je vikend.
@radka_66 písala som vám súkromnú správu.
@rendy12e zdravim...úver bol schválený, ale ked som videla, že pýtajú vopred peniaze som sa zľakla a povedala si, že to nechám radšej tak. Bojím sa prist o peniaze nie som v situácii kedy si môžem dovoliť poslať niekomu cca 200€ a naletiet niekomu na podvod. Lebo väčšinou každý kto pýta vopred peniaze je podvodník.
Väčšinou kde pýtajú poplatok vopred je podvod. Predsa len človek, ktorý žiada o pôžičku, tak nemá peniaze napred na nejaký poplatok...neverila by som ani prd takejto spolocnosti
@lubkak29 prosim vas nikam neposielajte peniaze
@anka50julia aj @radka_66 sú profily zaregistrované teraz(!), prispievajúce len do tejto diskusie ak sa nemýlim. Ak si potenciálny záujemca o úver mysli, že sa dámy zaregistrovali len preto aby mu pomohli rozhodnúť sa, tak nech si zráta 2 a 2. Ak by tato talianska inštitúciu planovala vstup na SK trh, už dávno by ste ju našli v ORSR.. Posielať peniaze na zahraničný účet v tomto prípade nebude najbystrejší nápad, nemyslite? Zvlast keď vás presviedčajú, že keď máte ich cislo úctu a kontakty, máte voči nim dôkazy 😂😂😂. Spamätajte sa, myslím to v dobrom.
@lubkak29 čítala ste predtým, čo som písala?
Žiadala som o úver z banky, tiež tam bol poplatok, ale najprv mi oni poslali peniaze a tak si stiahli ten poplatok.
Chápete, najprv peniaze, až tak poplatok.
Kto chce najprv poplatok a tak peniaze, tak je to na milión percent PODVOD a nikto ma nepresvedčí o opaku.
Chápete? Majte rozum a nič neplaťte.
A presne ako píše @mirkam3 tie dve
@anka50julia a @radka_66 sú určite jedna a tá istá osoba
Neviem, čo z toho majú, ale klamú vás.
@jana005 a v čom.klamem že som sa pytala na tuto firmu a chcela blizsie info? Kedze som sa stretla spri hladani pozicky s ňou tak som hladala na firmu recenzie ja som tu nikoho nenahovarala na nič pokial viem podvodov je dost aj bez dalsich firiem treba skumat a nie hned obvinit ľudi
@anka50julia tak prepáčte ak to nie je pravda.
Ale ženy, ste dospelé, tak trošku začnite používať rozum.
Nikdy nikde neplaťte nič dopredu.
Ja neviem, čo tu ešte kto potrebuje počuť, ale už aj 15ročné dieťa by malo vedieť, že to je podvod, a nie dospelé ženy.
Ale komu niet rady, tomu niet pomoci.
A potom neplačte, vytlačené zmluvy a ich údaje, vám budú na nič, v živote svoje peniaze neuvidíte
@lubkak29 https://eveninsight.com/safety-checker/website/... ...Radšej opatrne.
Zdravim 😊 Odomna tiež pýtajú 129 e že treba im zapísať zmluvu do IOU - a to su ako notárskej poplatky aby zmluva čo poslali bola právoplatná !
Tiež mi napísali že sumu 129 e nemôžu strhnúť z pôžičky lebo ešte zmluva není platna ale až po zaplatení ,potom môžu požadovanú sumu pre poslať na účet !
Máte nejaké nové informácie o spoločnosti?
Neviem či poslať alebo nie !
V banke pôžičku nedostanem , ale som aj opatrná takže blbé komentare si neprosím ! Ďakujem
A ešte by som sa chcela spýtať že keď ste žiadali pôžičku od nich ,aké doklady ste museli poslať ? Ďakujem
@monica2009 nemám slov, vážne.
To veríte každej blbosti, čo vám kto povie?
Že zmluva nie je platná, až po zaplatení...
Bože, nechcem vás uraziť, ale rozmýšľajte trochu.
To by všetky zmluvy z banky boli neplatné, lebo poplatok platíte až po pripísaní peňazí na účet.
Je to jednoducho podvod.
Keď chcete prísť o peniaze, tak im zaplaťte, ale potom neplačte, že nemáte peniaze
@jana005
@jana005 ja som nepísala že im verím tak sa tak nevyadrujte že verím každej blbosti .Písala som len to čo mi napísali oni ( o zmluve že kedy je platná ) a človek nemôže vedieť kto aké má podmienky keďže sú aj zahraničná spoločnosť ) pokiaľ nezistí .
Tiež len zisťujem všetky informácie!!!
Ak by som verila všetkému tak už by som konala a nepýtala by sa !!!
A na otázky treba odpovedať čo sa pýtajú a nie poučovať kedy kto načo bude mať peniaze ! A moja otázka tiež asi neznela tak že kedy a zaco budem plakať !!! Ďakujem za pochopenie
@jana005 A moja tiež myslela už dopredu platit za niečo okolo bytu a až potom riešili !! A bola to väčšia suma ako 129 .a bolo to na Slovensku ,Slovenska firma - banka!!! Tak čo teraz ??? Tiež mohli kľudne zobrať len a nič sa ďalej nekoná !!
Proste je to jedno že oco ide človek má právo sa pýtat a z zisťovať,to neznáme že všetkému verím a že som blbá
@monica2009 píšete, že neviete, či máte poslať alebo nie.
Čiže im tak trošku veríte.
Miliónkrát to bolo všade písané, že peniaze dopredu sú podvod.
A dupľom, keď je to zahraničná spoločnosť.
Snažím sa vám pomôcť, aby ste neprišli o peniaze a vy ste ešte urazená.
@monica2009 chcela som napísať ( moja mama )
@jana005 vôbec nie som urazená !! To že som napísala poslať / neposlal môže znamenať že troška verím ale hlavné je že som nekonala bez informácii hneď !!
A to že sa písalo to a to to je všetko pekne ale keď niekto niečo sem napíše nemusím hneď uveriť každému .
Už sa písalo aj to že peniažky odoslala a úver dostala do 2 dní !
Proste nevieme úplnú pravdu ! A že sú zahraničná firma neznamená že hneď je všetko podvod !
No nič pozistim si ja ináč inde ! Ďakujem Vám
@monica2009 ale ja nemyslím, že len tu sa píše, že peniaze dopredu sú podvod.
To je všeobecne známe, aj 15 ročné dieťa to má vedieť.
A vy si idete stále svoje.
Plno ľudí už na to doplatilo a keď si nedáte povedať, tak budete ďalšia.
@jana005 kazdy si ide za svojim a aj každý si bude tvrdiť stále to svoje !! aj robiť chyby je v živote ľudské !! Pekný večer
Ahojte.Prosim vas pekne neverte tejto spolocnosti ta pani co pise ze jej dali uver je ciste klamstvo ja som im poslal nie malo penazi a uver som nedostal akonahle mali moje peniaze ziadali stale viac a uz sa neviem ani dostat k tomu aby mi peniaze vratili
@monica2009 Dobrý deň, chcem sa spýtať či ste tej spoločnosti poslali peniaze za poplatok a či Vám teda prišli od nich peniaze. Ďakujem
Zdravím ľudia, ide o podvod keďže som to vyskúšal 😅

@anka50julia môže byť