Máte skúsenosti s Bizpartner Group?
Čaute,
nemáte niekto skúsenosti s https://bizpartnergroup.com/ . Vyskočilo mi to na reklame. Znie to príliš dobre ale i tak sa skúsim spýtať.
Ďakujem
@egonsk Text, ktorý ste uviedli obsahuje zákonom predpísané informácie, ktoré musí automaticky uvádzať každý samosprávny alternatívny investičný fond, ktorý prijíma investície od profesionálnych a kvalifikovaných investorov. Nepovažujem ho preto za smerodajný pri zvažovaní investície.
@levi767 Ja som si ich tiež všimol cez reklamu a chvíľu som okolo toho váhal, práve preto, že to na prvý pohľad znie až príliš dobre. Nakoniec som si o nich zisťoval viac a investíciu som skúsil. Zatiaľ mám skúsenosť v pohode, komunikácia bola normálna a hlavne som mal od začiatku jasno v tom, do čoho idem a aké sú s tým riziká. Nie je to podľa mňa niečo, kde by človek mal dať peniaze bez toho, aby si prečítal podmienky, ale za mňa zatiaľ všetko prebehlo tak, ako bolo dohodnuté.

Spoločnosť BizPartner Investments, j. s. a., so sídlom na Dlhé hony 5031/6, Poprad 058 01, IČO: 53 095 731 (ďalej len „Fond“) je registrovaným samosprávnym alternatívnym investičným fondom. Akcie Fondu je možné distribuovať len profesionálnym investorom (§ 8a ods. 2 až 7 zákona č. 566/2001 Z. z. o cenných papieroch, v znení neskorších predpisov) a za podmienok uvedených v § 31d zákona č. 203/2011 Z. z. o kolektívnom investovaní, v znení neskorších predpisov, aj kvalifikovanému investorovi, ktorého výška investície do takéhoto fondu je aspoň 100 000 eur. Hodnota investície do Fondu sa môže aj znižovať a nie je zaručená návratnosť takto pôvodne investovanej sumy. S investíciou do Fondu je spojené riziko straty investície. Fond nepodlieha dohľadu Národnej banky Slovenska.
Istota investicie je zhrnuta v poslednych 3 vetach.