icon

Máte skúsenosti s BizPartner Group a modelom rent-to-own?

14. júl 2026

Ahojte. Máte niekto skúsenosť so spoločnosťou BizPartner Group? Konkrétne ma zaujima model bývania "rent-to-own". Kde oni kúpia za vás nehnuteľnosť, zaplatíte isté percento ako zálohu, neskôr im platíte nájom a časom tú nehnuteľnosť kúpite do svojho vlastníctva.

martinmmartin
14. júl 2026

@anonym_autor preplatis celu nehnutelnost kym nic nieje tvoje a velmi lahko sa stane ze prides o vsetko. Sen o vlastnom byvani ked nemas nic je vzdy iba sen

autor
14. júl 2026
@martinmmartin

@anonym_autor preplatis celu nehnutelnost kym nic nieje tvoje a velmi lahko sa stane ze prides o vsetko. Sen o vlastnom byvani ked nemas nic je vzdy iba sen

@martinmmartin ako to myslíš? Že preplatim celú nehnuteľnosť a môžem prísť o všetko

martinmmartin
14. júl 2026
@anonym_autor

@martinmmartin ako to myslíš? Že preplatim celú nehnuteľnosť a môžem prísť o všetko

@anonym_autor ano kym nieje tvoja tak maju vsetky karty oni a pri najmensom poruseni kontraktu letis (co sa ludom s nizkym primom stane takmer vzdy ked maju necakany vydaj)
Daj si do googlu rent to own scam

Cize platis poslusne hypoteku im, myslis si ze sebe, a ked bastrngas celkom velku sumu tak sa ta budu snzit zbavit a ty ostanes s holym zadkom a oni s 80% ich hypoteky splatenej

autor
14. júl 2026
@martinmmartin

@anonym_autor ano kym nieje tvoja tak maju vsetky karty oni a pri najmensom poruseni kontraktu letis (co sa ludom s nizkym primom stane takmer vzdy ked maju necakany vydaj)
Daj si do googlu rent to own scam

Cize platis poslusne hypoteku im, myslis si ze sebe, a ked bastrngas celkom velku sumu tak sa ta budu snzit zbavit a ty ostanes s holym zadkom a oni s 80% ich hypoteky splatenej

@martinmmartin firma ako taká je vraj seriózna, preto som sa pýtala priamo na túto spoločnosť

martinmmartin
14. júl 2026
@anonym_autor

@martinmmartin firma ako taká je vraj seriózna, preto som sa pýtala priamo na túto spoločnosť

@anonym_autor neexistuje v tomto vesmire ze si chudobny clovek kupi byvanie lacnejsie cez sprostredkovatela ktory ho ma ako najomcu roky rokuce

Vyhodne pre nich nevyhodne pre teba , inak by to nerobili a urobia vsetko pre to aby si sa sama seba presvedciöa ze ako fasa zivotnu sancu si cirou nahodou z neba dostala

anonym_324410
14. júl 2026

@anonym_autor poloz si otazku, preco by si toto iste nespravil(a) cez banku na riadnu (alebo americku) hypoteku... preco?
A teda ak sa raz firma zbali a odide, tak co spravis?
Vzdy zacni otazkou, qui bono a.k.a. "komu tim prospejete" 🙂
Zaroven ak na nieco existuje overeny jednoduchy sposob, tak preco ist niecim zlozitym / nestandardnym... to druhe vzdy prinasa zvysene riziko... aj keby vsetko vyzeralo na prvy pohlad chrumkavo

patrike
14. júl 2026

AI vravi : musis mat na uvod 15 - 20% a vzdy ta to vyjde drahsie, ako vlastna hypo. V com je teda vyhoda ? Ta firma nie je charita.

rozculena
14. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor VRAJ?

patrike
14. júl 2026
@rozculena

@anonym_autor VRAJ?

@rozculena Po prezreti ich webu by som im nedal ani cent. Tvrdy biznis.

rozculena
14. júl 2026
@patrike

@rozculena Po prezreti ich webu by som im nedal ani cent. Tvrdy biznis.

@patrike ja keď vidím BIZ tak len oči prevrátim....